nie widzę, aby była jakaś wyjątkowa duża różnica w wyświetleniach na youtube na przewagę Diho wobec Sentino, a nawet wręcz przeciwnie, solo Sentino robi więcej wyświetleń niż Diho. z kolei Kasta ma hity po 17 mln wyświetleń, 2,1mln na piosence bez teledysku. największy hit Eisa ma zaledwie 1,1mln wyświetleń (więc diho to eis, sentino kasta). A jeśliby się miało dostęp do dancyh z vivy ile razy przed 2005 r. były puszczane teledyski Kasty, a ile Eisa, to przewaga w znaczeniu Kasty na scenie byłaby jeszcze większa. Nigdy nie słuchałem Kasty, Eisa owszem, w wywiadach Kasta wydaje się być wkukrwiającym debilem, Eisa sukcesy na polu biznesowym raczej sugerują, że nie jest wkurwiającym debilem. No ale to jednak to Eis był zmiennikiem Reda w MTV squad, a Kasta był jedną z głownych gwiazd koncertu, który Eis relacjonował. Kasta to Robert Lewandowski, Eis to Mati Borek. taka prawda
Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
- przedszkolanek
Wini - wizyta w warzywniaku
Dodano po 5 godzinach 3 minutach 7 sekundach:
Wini - zaproszenie na kanał
rozkręca karierę youtuberską swojej matki
https://www.youtube.com/watch?v=IBCD9PBN0tw
Spoiler
Wini - zaproszenie na kanał
Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=IBCD9PBN0tw
podbijam. nie znalem goscia, z nudow odpalilem, a calkiem milo sie sluchalo. odmiana poziomem od typowego rozmowcy winiego i gruby tez sie dostosowalSzczeg pisze: ↑09 lis 2020, 19:34 https://youtu.be/ZNo5w7V4ctU
Bardzo dobra rozmowa, szczególnie jak sobie zestawić Pana Marka z kastą
Świetna rozmowa z panem Krajewskim
Z Kasty to beka co chłop żebra xDDDD ja pierdole
Z Markiem Krajewskim bardzo fajna rozmowa, gdyby ten rubaszny śmiech Winiego i "A zna pan Wymię Róży?" wyciąć to byłoby perfekt
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
o tym razem obejrzę zanim wypierdoli Wini znowu
ale to jest zjebany gostek
ale to jest zjebany gostek
Ostatnio zmieniony 13 lis 2020, 18:38 przez Prez, łącznie zmieniany 1 raz.
- przedszkolanek
wspaniała rozmowa, ego wypierdolone w kosmos
ziomek śmieszny w chuj
ziomek śmieszny w chuj
W której minucie jest to ze Wini mowi ze ten kawalek mu sie nie podoba (Fabijanskiego kawałek) i jest chujowy i on lubi gangsta rap? czy wycieli ten moment? Bo nie chce mi sie ogladac calego
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
od 1:15 trochę o tym gadają, ale nie jestem pewien czy to masz na myśli, pierwszej wrzutki tej rozmowy nie widziałem i nie słyszałem fragmentu, do którego nawiązujesz
-
ksxn
wycieli te akcje, to bylo doslownie pod koniec. fabijanski chyba dwie nutki puscil, wini koniec koncow powiedzial, ze chujowe, a ten kurwa debil "hmm ale czemu uwazasz ze chujowe" jakby mial sie zara rozplakac. wtedy po winim bylo widac, ze wewnetrznie gnil z kretyna i jak totalny szefito siegnal po paprykarz i gadka sie jakos rozmyla
a to tu jest wycięty cały numer, który puszczają, dlatego tego nie ma
Straszny jest ten gościu, chyba najgorszy wywiad Winicjusza jaki widziałem.
I to jego pierdolenie jest straszne. O co on w ogóle spruł się do Quebo wcześniej? Bo wygląda na typa którego nie można hejtować ale on może wszystkich
Jeszcze chciałem dodać, że to osoba którą bardzo przyjemnie wyzywałoby się w komentarzach wiedząc jak mocno to przeżywa
I to jego pierdolenie jest straszne. O co on w ogóle spruł się do Quebo wcześniej? Bo wygląda na typa którego nie można hejtować ale on może wszystkich
Jeszcze chciałem dodać, że to osoba którą bardzo przyjemnie wyzywałoby się w komentarzach wiedząc jak mocno to przeżywa
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Coś tam z Candy czy inną Euforią było chyba.
Mnie to najbardziej rozjebało to pierdolenie o autentyczności i o tym jak to co tworzy wynika z jego potrzeby, a na końcu jak się tłumaczy, że ta płyta to właściwie jego demówka, i że on by tak nie krzyczał, zrobiłby to inaczej, ale wydawca mu kazał to zrobił jak mu kazali
Co prawda nie Wini tutaj prowadzi rozmowę, ale myślę ze warto to zobaczyć
If the streets were a coin won't be head or tails
-
dziejaszek
Nadrobił stawianie jedynek za wszystkich poprzedników.
- Moltisanti
Tryharduje tu strasznie