Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
strims.world
dodajce sobie do zakładem kurwa.
przegrają to ogóry
dodajce sobie do zakładem kurwa.
przegrają to ogóry
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Góralski daje lepsze piłki niż Klichu.
dzieki wp chcialo zdjecie xdddowodu osobistego ale na vpn w miare daje rade w przeciwienstwie do tvp jebanego
- retriakaretrox
Nojer się kurwa znalazł XDDD
"Każdemu bowiem, kto ma, będzie dodane, tak że nadmiar mieć będzie.
Temu zaś, kto nie ma, zabiorą nawet to, co ma" (Mt 25,29)
Temu zaś, kto nie ma, zabiorą nawet to, co ma" (Mt 25,29)
Co za gol. 
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Nojerowienko

Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
jaca góralski to idol, każdy mecz z jego udziałem wyjątkowy
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Góralski props Zieliński hejt Po czasie trzeba przyznać rację Wojtkowi Kowalczykowi Zielu to sie nie nadaje do gry mimo bajecznej techniki
Ok a teraz atak na mnie za 3 2 1...
Ok a teraz atak na mnie za 3 2 1...
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Płacheta fajnie się pokazał, ktoś kiedyś będzie miał z niego pożytek, bo na pewno nie beznadziejny Śląsk, który go ogranicza. Ten Szymański na tej pozycji, to jakieś nieporozumienie, 4 kontakty z piłką i same straty. Jeszcze przytomny Skorupski zasługuję na wyróżnienie i Walukiewicz coś tam czyścił, ale ten drugi nara.
Ale piątek milik to do wyjebania na juz
Piątek? Przecież bramkę strzelił, a po jego strzale Moder zaliczył dobitkę. Milk dzisiaj średnio, w zasadzie nic, ale żeby tak radykalnie oceniać po towarzyskim? Ogólnie pragmatyczni byli dzisiaj ponad stan, tylko ten Bochniewicz niech se dołączy do Kapustki i Valencii, gdzie do kadry.
Ale wiesz że Płacheta nie gra w Śląsku od kilku miesięcy?Biesprym pisze: ↑11 lis 2020, 22:49 Płacheta fajnie się pokazał, ktoś kiedyś będzie miał z niego pożytek, bo na pewno nie beznadziejny Śląsk, który go ogranicza. Ten Szymański na tej pozycji, to jakieś nieporozumienie, 4 kontakty z piłką i same straty. Jeszcze przytomny Skorupski zasługuję na wyróżnienie i Walukiewicz coś tam czyścił, ale ten drugi nara.
W takim razie gratulacje dla niego podwójne i powodzenia w nowym miejscu, kto zapłacił? No jeszcze mi tak nie odjebało żeby precyzyjnie śledzić poczynania Śląska Wrocław.