Bukmacherka

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
recklezz

Re: Bukmacherka

Post autor: recklezz »

@Prez a sprawdzilem tego buka, nawet jakis test przechodzilem u nich na zoomie testowalem strone i apke porownywalem z konkurencja i takie tam pierdoly. kursy sa git , fajna oferta, bonusy sypia mocno Co jakis czas maja fajna promocja tylko dla nowych gdzie na jakis tam zaklada przewaznie z kursem okolo 1,3 pompuja zaklad do kursu 30, ostatnio byla z arsenalem a poprzednio jeszcze na Khabiba. max stawka 10 pln i do wygrania zawsze jest okolo 300 tam gdzie kursik na mecz jest plus minus te 1,30, teraz widze ze wlasnie wjechala promocja z kursem na Lech https://www.superbet.pl/wiki/lech-poznan-standard-liege

ale kursik na nich 2,3 normalnie, wiec jeszcze poczekalbym jak inny mecz wybiora lepszy w nastepnej odslonie promocji ktora te 3 razy w miesiacu conajmniej sie pojawia(tylko dla nowych i max stawka 10pln) pozniej ta wygrana minus ponad kurs normalnego zakladu plus minus 280 przechodzi do bonusowego ktory musisz obrocic tylko 3razy po kursie 1,5 wiec warto. To nie godzi z oferta tygodniowego cashbacka wiec tez sobie mozesz chapnac 2 promocje na jednym ogniu spoko. Co do wyplat/wplat ja tylko tam wplacalem i wyplacalem skrillem, nigdzie indziej u polskich bukow nie ma tej opcji i stad wplacilem na testa czy faktycznie jest tak jak pisza ze wyplaty do 30 minut - potwierdzam ze wyplacaja skrillem szybciutko, wplaty od 1 pln wyplaty tez. Na konto nie wyplacalem wiec nie wiem. Osobiscie teraz jak gdzies bym wplacil to tylko tam i pod bonus ktory czesto gesto jest u nich oferowany.
Awatar użytkownika
MalkoNTENT

Post autor: MalkoNTENT »

Ooo, fajny tez bonus z kursem 30. Także jak ktoś śledzi i będzie widział lepszy mecz może dać znać.

E; jednak wierzę w Lech i postawiłem. Najwyżej następnym razem zrobię konto na kogoś innego :)
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

https://gm.efortuna.pl/ticketdetail?id= ... %3D&kind=M
Serce boli bo Arsenal daje dupy ale zawsze jest na pizzę
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
pardon

Post autor: pardon »

Spoiler
Obrazek
pierwszy raz w zyciu widze zeby w 10 minutowej kwarcie jedna ekipa rzucila 10 trojek, slowo daje.

a pikanterii dodaje fakt, ze 9/10 wpadlo w nieco ponad 6 minut.
peterkurten

Post autor: peterkurten »

Zagrałem sobie w tym superbecie i mega minus za bardzo długie wypłaty oraz rozliczenia zakładów i dodatkowo chyba pierwszy bukmacher z jakim się spotkałem, ze zdarzenia z kosza na ilość punktów nie są liczone razem z dogrywka :|
Awatar użytkownika
Opieronie

Post autor: Opieronie »

To ja zadam wprost: na czym najczęściej gracie? Nie biorąc pod uwagę jakichś bonusów na start itp.
wst

Post autor: wst »

Na fortunie, bo jest happy hours albo ako bonusy, plus jak jest maxizysk to na forbecie.
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

Macie koledzy coś ciekawego na dzisiejsze towarzyskie?

Wielkie 5 dla Was

Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki

wst

Post autor: wst »

Francja i Włochy strzelą w obu połowach, Norwegia, Turcja lub remis.
Z ryzykownych X2 w PL-UKR i Litwa-Wyspy Owcze.
Awatar użytkownika
recklezz

Post autor: recklezz »

peterkurten pisze: 10 lis 2020, 22:21 Zagrałem sobie w tym superbecie i mega minus za bardzo długie wypłaty oraz rozliczenia zakładów i dodatkowo chyba pierwszy bukmacher z jakim się spotkałem, ze zdarzenia z kosza na ilość punktów nie są liczone razem z dogrywka :|
Aktualnie to fakt ze z wyplata na konto maja problemy i idzie to dluzej o czym jest notka ale online dalej jest szybciutko.

Przedmeczowo tak, liczone jest bez dogrywy i masz to w info napisane ale na lajvie to wszystko z dogrywka liczone, pewnie zmienia ta praktyke na dniach, duzo jeszcze maja takich niuansow np podczas badania uzytecznosci ich strony mialem za zadanie znalezc zaklad w meczu pilki noznej na to ze obie druzyny strzela bramke i chyba z 10 minut szukalem, pojebane maja to rozpisane jakies G^G&* sszyfry chinskie zamiast zrobic BTS jak wiekszosc ale nowa latka strony ma wejsc na poczatku nastepnego roku to juz powinno byc jasne i klarowne.
Awatar użytkownika
Bartek

Post autor: Bartek »

Nie ma juz KSW na LVbet?
Bartuz

Post autor: Bartuz »

Opieronie pisze: 10 lis 2020, 22:34 To ja zadam wprost: na czym najczęściej gracie? Nie biorąc pod uwagę jakichś bonusów na start itp.
Forbet, nigdy nie miałem z nimi problemów, oferta lepsza niż na fortunie imo.
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

W forbet przy rejestracji trzeba robić skan dowodu czy nie?
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
pardon

Post autor: pardon »

chyba kazdy bukmacher wymaga zdjecia twojego dowodu by zweryfikowac dane podane przy rejestracji.
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

czasami dopiero przed wypłatą trzeba, ale nie pamiętam jak jest na forbecie
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Bartuz

Post autor: Bartuz »

Parlae pisze: 15 lis 2020, 19:01 W forbet przy rejestracji trzeba robić skan dowodu czy nie?
Trzeba.
Malizna

Post autor: Malizna »

Z naszych buków, to chyba jedynie Totalbet jest coś wart. Szybciutkie wypłaty, ako z 3 lub więcej zdarzeniami bez podatku, możliwość łączenia oferty live z pre i całkiem niezła oferta.
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Wiecie czy któryś z buków ma szybkie wypłaty do banku Credit Agricole? Gram głównie na STS i jak miałem w ING konto to hajs był po paru sekundach, a na przelew do CA się czeka i czeka
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

A powiedzcie kochani, który polski buk ma w miarę ogarnięta funkcje cashout, choć odrobinę podobną do tej w 365, czyli możliwość wypłacenia kapusty w każdej momencie, gdzie sytuacja zmienia się na bieżąco, a nie kurwa czekać aż mi wejdzie najpierw najpierw 3/4 zdarzeń na ako.

Wielkie 5 dla Was

Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki

ODPOWIEDZ