Eis - Gdzie jest Eis? (2003)
Re: Eis - Gdzie jest Eis? (2003)
Takie zabieg by mial więcej sensu jakby koks wstawił przed boks, czyli -
kox(przyczyna) i box(skutek), tak to wyglada... ja go pierdole a ty go wciagasz
Ale tu widac ze zgodnie z alfabetem zaczął od boxu pozniej koxu tak jak czyta się nazwiska. Wiec no dla mnie tak wyzej pisalem gdzies se przevzytal o tych naukowcach i pomyślał że spoko w tematykę wjedzie do rymu jest to wio. Też idzie tak rozkminic box i kox czyli jest walka z koksem i w następnej lini przekazuje ze on ja wygrywa bo go pierdoli a Ty przegrywasz bo go wciagasz, w ogole to dla mnie najgorszy(najgorszy to nie znaczy, ze słaby ale nawet na takim krążku cos musi byc na koncu) track z plyty, szczególnie że jest przed polskim snem(mój faworyt) to nie powiem nie raz skipowalo sie to.
kox(przyczyna) i box(skutek), tak to wyglada... ja go pierdole a ty go wciagasz
Ale tu widac ze zgodnie z alfabetem zaczął od boxu pozniej koxu tak jak czyta się nazwiska. Wiec no dla mnie tak wyzej pisalem gdzies se przevzytal o tych naukowcach i pomyślał że spoko w tematykę wjedzie do rymu jest to wio. Też idzie tak rozkminic box i kox czyli jest walka z koksem i w następnej lini przekazuje ze on ja wygrywa bo go pierdoli a Ty przegrywasz bo go wciagasz, w ogole to dla mnie najgorszy(najgorszy to nie znaczy, ze słaby ale nawet na takim krążku cos musi byc na koncu) track z plyty, szczególnie że jest przed polskim snem(mój faworyt) to nie powiem nie raz skipowalo sie to.
no ogólnie ten numer to taki niezbyt, ja go nigdy nie zapętlałem, nawet nie znam za dobrze tekstu
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
w sumie zgadzam się z Flintem, że może ciekawiej i lepiej by wyszło, jakby się Oskar do W szponach melanżu dołożył.
-
Johnny
byłoby lepiej, jakby zwyczajnie tych pauz nie robił na bicie, który z nimi w ogóle nie gra
W ogóle co oni tam nie słyszeli ze to brzmi jak gowno osrane czy na zasadzie „dobra wyjebane Oskar zrobiłeś zwrotkę bedo lajki od fanbejsu, bierzemy kolejnego, kto tam jest popularny? Zabson czy szefter?, dobra dzwon Krzysiu do obu”
Wygrzeszam Cię, mordzia.
box oznacza nieustającą walkę z losem, młody chłopak dostaje wpierdol od fatum dlatego ucieka w narkotyki
tak dziala komercha ziomus ze wlasnie to tajemniczy oni kurwa odjebani w drogocenne garnitury na szczycie pierdolonego drapacza chmur z widokiem z szyby na miasto grzechu pala cygaro kubanskie stoja tylem ze im mordy nie widac nigdy albo jak ich widac to kadr jest ze ich tajemna morde ucina i knuja chytry plan zeby wbic do bani sluchaczom nowe trendy i kreaowac popyt jak krea7tor na takie gowno bo wiedza ze i tak sie sprzeda i ze sie oplaci nawet jesli gdzies jeszcze ostala sie pierdolona kurwa grupa fanatykow poteznego erape ktora rozkminia ze ten swiat to symulacja i ten koles jest hujowy ale stoi za nim tajemny kurwa kolektyw zlowrogich korporacji muzycznych w rekach zydowskiego biznesmane i jego ekipy finansowany krwawa forsa
mowie wam odpuscic musicie sobie wkretke na tego typa psychofanowa bo chlop zrobil pare klasykow ale tera jest moment ze bedzie karolakiem pl rapu gabarytowo sie zgadza wiec orient jak bedziecie chytac browara z mrozni w kuchni bo z za majonezu wyskoczy oski i stezior bedzie nakurwial tyfy vinylami z salaty
a ejsior to wogole mogl odjebac tak ze wszystkich was w huja zrobil i wy rozkminiacie cos co on napisal tak o i nic nie znaczy i to jest wlasnie zajebiste w tym rapie poczatkowym z przeszlosci ze kurwa tam niektore rzeczy sa w huj z pizdy i nie znacza nic
Na stories "konta" Eisa wrzucili właśnie wizualizację z "Dzień Dobry" - wydaje mi się, że poznaliśmy kolejnego gościa na remixach
Jakby ktoś mi powiedział, że Eis będzie nawijał z Belmondo to bym powiedział, że
Ale w sumie to czekam.
Spoiler
kłamie
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Niech oni to już zostawią w spokoju. Starczy.
- filipthekiddo
nakazuję zaprzestać gwałtu na tym albumie, który każdy miło wspominał
- marco_pantani
Czekam w sumie, ale boję się, że Belmondziak da zwrotkę na 20% możliwości. Szkoda takie klasyki ruszać
Wydaliby normalną reedycję, a na drugim CD ten niewydany album ( nawet w wersji demo ) i byłby szał
Wydaliby normalną reedycję, a na drugim CD ten niewydany album ( nawet w wersji demo ) i byłby szał
-
Johnny
Przecież jest normalna reedycja bez tych gunwo remixów
- FruitOffTheWall
z jednej strony czekam na ten remix belmondziaka ale z drugiej no kurwa czuje że zbezcześci ten album to samo jak oskar i bedoes2115.Tak jak pisałem powinni zrobić tylko reedycje i zremastorwane numery dać na spotifaj a nie odpierdalają kurwa rozbój w biały dzień
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
ale gdyby nie remiksy to te płyte kupiłoby 20 osób
- Bryx Fenrir
O matko jak Eis zjadł tam Oskara. Nie wiem czemu, ale Oskarowi ten bit raczej zupełnie nie siedział, a był fajny i niezbyt trudny, bez Steeza trochę ciężej mu idzie
. Eisik klasa.
Idąc tropem użytkownika wyżej, hewra będzie robić remix
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
- marco_pantani
na insta fotka Eisa dzwoniącego z #halko
myślicie, że dzwoni belmondziak po dogrywabnko XD?
myślicie, że dzwoni belmondziak po dogrywabnko XD?
zwracam honor