Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Problemy z gniazdami usb w padach od ps4 to jakiś powszechny problem?
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
- con shonery
- Moderator
pierwszy raz slysze
2 lata użytkowania i u mnie nic takiego nie miało miejsca
duzo mam do czynienia z tym i nie slyszalem zeby byl jakis problem
Mój pad od PS4 zjebał się dopiero po ponad 5 latach, przestał się ładować ale podpięty kablem nadal śmigał
na ja mam w chuj lat ps4 (5-6) ale mało grane w sumie było i już od dawna miałem jakieś problemy z ładowaniem trochę wyjebane na te konsole miałem więc nie dociekałem czy to kable czy co ale okazało się że wejście w obu padach w ten sam sposób. Trza odgiąć kabel tak do góry żeby ładowało.
Ja tak miałem przez pewien czas i się okazało, że 3 kable były zjebane jakoś, bo rzeczywiście trzeba było do góry odginać. Kupiłem nowe i ładuje się normalnie. Dodam, że te zjebane kable inne rzeczy ładowały xd
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
no to mam chyba to samo tylko testowałem większą ilość kabli z 7
/nieaktualne
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- Rozpierdalator
Orientujecie się e-ziomale, czy Xbox Series X będzie dostępny 10.11 w sklepach stacjonarnych?
Jak ich nie zamkną to może
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Ja liczę ze tak bo się lekko zdenerwuje 
F1 to królowa. Zawsze była.
@40 minut easy co ty masz za programator ze tylko giercy z 2dsa? Mój kasztaniacki normalnie odpala gbc i gry z ds i jakoś się da z gba ale jeszcze nie rozpracowalem jak
Wygrzeszam Cię, mordzia.
- 40 minut easy
ja mam to https://allegro.pl/oferta/programator-r ... 9752388812
i może być tak jak mówisz - nie testowałem gier z tych konsol, chciałem odpalić sobie jakieś kozackie gry z 3ds i nie da się. trzeba kupić
i może być tak jak mówisz - nie testowałem gier z tych konsol, chciałem odpalić sobie jakieś kozackie gry z 3ds i nie da się. trzeba kupić
A No to mam to samo i normalnie napierdalam w rom hacka crystali co polecałem w pokemonach (polecam jeszcze raz) platinum pokemon tez na tym odpalisz a to zakebista gra
Wygrzeszam Cię, mordzia.
- Cz4rny1337
- Moderator
nie nie, chodzi o to, ze jest 2DS i 2DS XL i koledze @DeDoK polecałem 2DS ktory jest taki troche uposledzony, ale za to tani i nadaje sie do pogrania jak sie zachce czegos od Nintendo [sam takiego mam], 2DS XL jest lgancki.nie wyzywaj mi tu czarny 2dsa bo kupiłem z pół roku temu 2ds xl i bardzo się jaram i w sumie tylko na tym gram (w wyrku przed snem)
Mówisz chyba o grach z Nintendo DS [poprzedniej generacji przed 3DS/2DS]programator też mam ale można grać tylko w gry na 2dsa czyli nie te najlepsze typu ww.
@Bolo @40 minut easy
ogunie, powiem Wam tak, hackowanie 3DS'a jest prostsze niż myślicie, robicie to bez dodatkowego sprzetu [zadnych programatorów ani nic] już tu poradniki krok po kroku:40 minut easy pisze: ↑04 lis 2020, 11:26 ja mam to https://allegro.pl/oferta/programator-r ... 9752388812
https://3ds.hacks.guide/
jak się bedziecie trzymac wszystkiego, robić powoli i ostrożnie i zrobicie kopie to raczej nic nie powinno się zadziać, a jak się zadzieje to i tak 2DS [zwykly] tani wiec nie szkoda
Powiem więcej widze, że w 2020 wydali jakiś nnowy hax [przez przegladarke w konsolce] i juz w ogole latwizna

- 40 minut easy
o, to ciekawe czarny co piszesz
z drugiej strony ja chyba jestem fanem legalu. jestem takim januszowym graczem że jedną grę przechodzę pół roku więc wolę kupić/dostać na urodziny 2 gry rocznie niż mieć 15 romów na urządzeniu
fajnie, że te gry nie tanieją (chyba) więc później łatwiej będzie sprzedać wszystko i kupić sobie switcha
z drugiej strony ja chyba jestem fanem legalu. jestem takim januszowym graczem że jedną grę przechodzę pół roku więc wolę kupić/dostać na urodziny 2 gry rocznie niż mieć 15 romów na urządzeniu
fajnie, że te gry nie tanieją (chyba) więc później łatwiej będzie sprzedać wszystko i kupić sobie switcha
No ja mam normalnie 3ds i 2ds xl ale mam gierki na 3dsie cyfrowe i nie chce tam się w tym babrac, chciałem kupić jeszcze jednego 3dsa żeby się pobawić ale kurwa kosztują tyle samo ile dałem za używanego chyba z 7 lat temu : /
Jak się da kupić legalnie gry (np na 3dsa) to tez wole legalnie ale jak jakieś pokemony sprzed potopu z drugiej ręki za milion złoty to pierdole i wole nielegalnie.
Jak się da kupić legalnie gry (np na 3dsa) to tez wole legalnie ale jak jakieś pokemony sprzed potopu z drugiej ręki za milion złoty to pierdole i wole nielegalnie.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
- Cz4rny1337
- Moderator
nie no nie namawiam, ja kupilem z drugiej reki sprzet z juz wgranym softem i go aktualizowalem zesrany, a z tym poradnikiem okazalo sie to full latwe i przyjemne
dodam tylko, ze jakies inne rozne bajery mozna robic, wiesz, skiny wgrywac, jakis mody do gierek, chujemuje, wiec nie tylko piracenie gierek. Zreszta niestety znajac popularnosc N kiedys nadziejesz sie na gre ktora bys ogral a np. jej dostep jest utrudniony w naszym kraju etc
dodam tylko, ze multi smiga lgancko i mozemy se pierodlnac wyscig w mario kart
dodam tylko, ze jakies inne rozne bajery mozna robic, wiesz, skiny wgrywac, jakis mody do gierek, chujemuje, wiec nie tylko piracenie gierek. Zreszta niestety znajac popularnosc N kiedys nadziejesz sie na gre ktora bys ogral a np. jej dostep jest utrudniony w naszym kraju etc
dodam tylko, ze multi smiga lgancko i mozemy se pierodlnac wyscig w mario kart

- 40 minut easy
tak w ogóle to polecam Zeldę bardzo, bo to remaster jakiejś starej wersji tylko w pięknym wydaniu bez żadnych ulepszeń fabularnych. i fajnie pograć w grę gdzie po prostu często totalnie nie wiesz co zrobić i jesteś zdany na własną kreatywność. Już zapomniałem jak to było te 15 lat temu gdzie nie masz strzałek, wskazówek, notatników i po prostu musisz wyjść z pokoju