A u Belmonda to z youtubem
Kaz Bałagane
Re: Kaz Bałagane
Nie z nim tylko z pendrivem
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
Podejrzewam, że Bałagane zapytany o to pogadałby coś o zazdrosnych balasach, dziesiątkach ludzi na koncercie, szerokiej dyskografii i zapytał ile razy sam grałeś na żywo flecie jeden z drugim, także nie spodziewałbym się szybko jakiejś zmiany w tej kwestii. Dla Jacy rap ma mieć pierdolnięcie, a ludzie mają drzeć mordę jak zwierzęta, więc sądzę, że jakaś wydajność płuc, pamięć do tekstów i choreografia mu koło chuja lata.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
stop fake newsom
to zacytuję jeszcze raz, ten fragment jest kluczowy
czyli idę pośpiewać sobie z tłumem, który na pierwszych koncertach Bałagane na pewno jest mocno wczuty i leci wszystkie teksty nawet gdy sam Jacek niedomagadms pisze:[...]w tłumie i porapować z nim teksty
-
ksiazenieporzadek
wizerunek kaza bałagane już się zmienił i obecnie jest on family friendly więc na pewno by czegoś takiego nie powiedziałSWN pisze: ↑16 cze 2019, 9:41 Podejrzewam, że Bałagane zapytany o to pogadałby coś o zazdrosnych balasach, dziesiątkach ludzi na koncercie, szerokiej dyskografii i zapytał ile razy sam grałeś na żywo flecie jeden z drugim, także nie spodziewałbym się szybko jakiejś zmiany w tej kwestii. Dla Jacy rap ma mieć pierdolnięcie, a ludzie mają drzeć mordę jak zwierzęta, więc sądzę, że jakaś wydajność płuc, pamięć do tekstów i choreografia mu koło chuja lata.
- przedszkolanek
ale gadka o robieniu ruchów mam nadzieję została? 
Ja rozumiem, że ojcostwo zmienia, ale aż tak? :o
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Nie znasz legandarnej historii szanownego użytkownika EMA czy prowokujesz? Jeśli nie to nadrób, a do tego czasu dupa cicho
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
https://www.youtube.com/watch?v=t45R1lM ... -zEC9gtGwo
Mordziaty na koncercie, ten numer całość z playbackiem, raczej ciągle niby słaby koncertowo, ale ze względu, że to Kaz Bedogie Bałagan live a nie ktoś inny + na razie jego koncerty to rzadkość i coś wyczekiwanego to myślę, że bawiłbym się przednio i by mi to nie przeszkadzało jakoś szczególnie
Mordziaty na koncercie, ten numer całość z playbackiem, raczej ciągle niby słaby koncertowo, ale ze względu, że to Kaz Bedogie Bałagan live a nie ktoś inny + na razie jego koncerty to rzadkość i coś wyczekiwanego to myślę, że bawiłbym się przednio i by mi to nie przeszkadzało jakoś szczególnie
MOB
Już w dupie z tym, ale rodzi to nadzieje na nowy materiał ze Smolastym (lot top 5 ever) który ostatnio mówił że jedynie mu przeszkadza że Kazek nie chciał koncertować, no ale jak widać się to zmieniło 
no to akurat nie jest dobra wiadomość
nikt nie powie nam jak mamy żyć, mordo
ile zarabiać, gdzie pracować i kim być, mordo
ile zarabiać, gdzie pracować i kim być, mordo
- KillerCroc
Ja miałem okazję znaleźć się na koncercie Mobbyn jeszcze w pierwotnym składzie Oyche + Belmodno gdzie razem z nimi na scenie grał Bałagane. Wszystko leciało z playbacku ale chłopaki zajebiście się bawili z publiką, kontakt był przedni, zapraszali ludzi na scenę, piątki zbijane, Belmondziak nawet próbował crowdsurfingu
Spodziewałem się że coś tam będzie grane z playbacku ale nie wiedziałem że całość materiału i jak na początku trochę się nie fajnie z tym czułem tak jak chłopaki zaczęli robić show to kompletnie mi to już nie przeszkadzało i bawiłem się przednio
Oczywiście Belmondo był tak porobiony że spodziewam się że nawet nie wiedział że gdzie się znajduje i w jakim celu
Spodziewałem się że coś tam będzie grane z playbacku ale nie wiedziałem że całość materiału i jak na początku trochę się nie fajnie z tym czułem tak jak chłopaki zaczęli robić show to kompletnie mi to już nie przeszkadzało i bawiłem się przednio
Oczywiście Belmondo był tak porobiony że spodziewam się że nawet nie wiedział że gdzie się znajduje i w jakim celu
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
-
ksiazenieporzadek
koncerty w pełnym składzie kaz belmondo doniz to najlepsze koncerty były
byla jakas wersja, ze kaz ma problemy zdrowotne i dlatego taka chujnia na koncertach, ale nie wykluczam ze to tylko wymowka wack mc
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka