Kaz Bałagane

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

joozek

Re: Kaz Bałagane

Post autor: joozek »

Zastanowiłbym się dwa razy czy ten numer fiskando puścić w towarzystwie
Awatar użytkownika
Opieronie

Post autor: Opieronie »

No refren żenada, zwroty mogą być.

e: no ale akcja z billboardem i tą wlepką - ameryczka.
encrenoire

Post autor: encrenoire »

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 16:26 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

qualite_de_schizoide pisze: 28 paź 2020, 22:56 Jako ciekawostka i śmieszny kawałek można sobie raz przesłuchać ale żeby nieironicznie tego słuchać to już za wysoki lot jak dla mnie.
no ale przecież o to tu chodzi, luźny numer nagrany na jakimś grubym locie, który będzie puszczany na imprezach dla beki, bowdowny lecą, bo to legendarny/wyczekiwany track, nowy przypałowy numer, co tu rozkminiać

strach pomyśleć, ile razy będę wył: Robią fiscando, spóźnię się na jebanko, chcę być wolny jak Djangoooooooo
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

chociaz nie jest to nudne a na najebke idealny numer

btw kaz od chleb i miod troche grafomanski sie zrobil :sleep:
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
Holden

Post autor: Holden »

Beka z wczutych użytkowników. Numer nagrany dla beki na chamskim autotune, przecież nie wrzucił tego kurwasz jego mać na album :bag:
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

przecież ten snippet to był klasyg teraz numer to klasyg
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

na chuj sie prujecie do jakiegos starego luzaka, ktory bedogie nagral najebany
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

joozek pisze: 29 paź 2020, 1:45 Zastanowiłbym się dwa razy czy ten numer fiskando puścić w towarzystwie
w takim razie przemyśl towarzystwo. Dla osób wychowanych na scib to jest track oddający tamte klimaty tych legendarnych nagrywek.
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

mi chodzi o to że to muzycznie jest spierdolone, a wy wytaczacie argumenty typu "eeeeeej to dla beki ROZUMIESZ? to luźny numer nagrany dla przypału co ty NIE KUMASZ?"
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Aka M

Post autor: Aka M »

Tylko kawałek zajebać w trombe essa
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

baqlashan pisze: 29 paź 2020, 20:20 mi chodzi o to że to muzycznie jest spierdolone, a wy wytaczacie argumenty typu "eeeeeej to dla beki ROZUMIESZ? to luźny numer nagrany dla przypału co ty NIE KUMASZ?"
no i chuj, nie kumasz?
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
baqlashan

kumam, a pomimo tego uważam ten numer za słaby, a to czy był dla zgrywu w ogóle nie jest kwestią, intencja nigdy nie wpływa na muzykę samą w sobie
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
Holden

Ale ty kurwa nic nie rozumiesz gościu luźny kawałek a ty analizujesz jak marcin flint w koszuli w kratę z krótkim rękawem spocony weźże czoło przetrzyj i nie wkurwiaj
Awatar użytkownika
baqlashan

Holden pisze: 30 paź 2020, 8:26luźny kawałek
90% rapu którym się jaram jest luźne, powstałe zazwyczaj na totalnym fristajlu
Holden pisze: 30 paź 2020, 8:26 a ty analizujesz
gdzie? moja wyjściowa opinia brzmiała: "gówno straszne"

reszta to było odpowiadanie na pierdolenie "ejjj no, przecież to luźny traczek"

kurwa, no luźny, i co z tego? xD
Holden pisze: 30 paź 2020, 8:26 weźże czoło przetrzyj i nie wkurwiaj
potrafisz to pojąć że coś nagranego na luźno też może być gównem? dociera to do twojej wiadomości? ja nie potrzebuję dyskutować o kolejnym nudnym hujowym numerze bałagana, (nawet jeśli jest sprzed 3 lat) po prostu argumentacja że coś jest luźne jest nie na temat, bo jeżeli coś się komuś nie podoba, to się nie podoba i tyle

jedni dali propsy, inni tzw "hejty", ale to ci pierwsi poczuli chęć usprawiedliwiania swojego bożka

masz, rozpisałem ci to w taki sposób abyś to mniej więcej ogarnął intelektem, pozdr
Awatar użytkownika
Holden

właśnie podjąłeś się próby analizy sarkastycznego wysrywu xD gratulacje czyli chyba jednak marcin flint motzno pozdro ale juz nie analizuj jak jacek gmoch w studiu tvp
Awatar użytkownika
baqlashan

w porządku kolego
Awatar użytkownika
Kosmokwak

Post autor: Kosmokwak »

Przecież te fiskando do gówno obesrane- Kazek wyje jak ktoś by mu chuja w imadło wkręcił. Ktoś kto porównuje to do legendarnego mixtape to powinien się rozpędzić i zajebać barana w ścianę- może wtedy coś mu się lepiej ułoży w uszach, no chyba ze mamy odczynienia z Bałaganetorsem to wtedy nawet taki baran nie pomoże.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

koło gruzu albo narkopopu to nie leżało, gdzie tam wersy w stylu "nie rozumiem nic śmiecia, nogi rozjebała za piętnaście trzecia" czy nawet "jak mam dłuższe włosy, no to kręcą mi się loki"
ale przy tych jego ostatnich wysrywach i tak gituwa, chociaz w towarzystwie Taco Hemingwaya i Tadeusza Sznuka faktycznie byłoby trochę wstyd puścić
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
zuperhero

Post autor: zuperhero »

track w takim stylu byłby śmieszny gdyby nagrał go nie wiem łona lub ktokolwiek kto nagrywa w swojej określonej niszy i się poza nią nie rusza, nie mówię że musi być to truskul, no ale generalnie ktoś kto nie wypuszcza takich 'luzaków dla beki'. Jedynym atutem nutek w podobie jest to że dany piosenkarz nigdy nie nagrywa takiego pastiszu i to jednorazowy wyskok, a akurat Bałaganiarz ma już takich tracków na koncie sporo ergo ten jest chujowy
ODPOWIEDZ