Kaz Bałagane
Re: Kaz Bałagane
to który się teraz przejdzie po vitkacu w poszukiwaniu naklejki?
- benzoabuser
- Zbanowany
via mobbynators member xD
Śmiałem się z niego ze jest hipokryta bo w jednej nucie coś nawija a dwie płyty dalej sam sobie przeczy, wiec mi zaczął coś pisać ze takie arcycwele jak ja nigdy nie skumaja jego nutek które są o mnie, wiec mu odpowiedziałem ze prędzej o nim samym bo to nie ja wale po kinolu i nie ja namawiam dzieciaki do brania dragow, na co on się dalej zaczął sapać ze potrafię tylko stukać w klawiaturę, wiec mu napisałem ze się chętnie spotkam i sobie pogadamy w cztery oczy. No i nadarzyła się okazja jak grał chyba na początku roku w iskrze, przyjechałem pare godzin wcześniej i spotkałem go jak miał wklejać na soundcheck. Przypomniałem mu co o mnie mówił i zapytałem czy jest gotowy to powtórzyć i ponieść konsekwencje czy jednak woli zmykać szybko do klubu. Powiedział ze jest spóźniony na soundcheck i nie ma czasu xD
I ta jego dupa tylko pierdolila "Jacek, chodźmy już"
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
No i to jest kaz kurwa a nie jakieś pierdolety
@Aka M słuchaj hita a nie smutow o prawdziwym życiu
@Aka M słuchaj hita a nie smutow o prawdziwym życiu
Ten kawałek > 4 ostatnie płyty kurwa takiego Kazka chce się słuchać potężny hicior

- benzoabuser
- Zbanowany
chyba się najebał i coś dobrego z tego wyszło 
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
-
ksiazenieporzadek
@benzoabuser to kawałek z 2016 albo 2017 przecież, słyszeć że to tamten okres, więc żadne najebał się
za dużo kodeinki chyba wleciało
chyba tylko daveyo jest zaskoczony tą historiąbenzoabuser pisze: ↑28 paź 2020, 14:33 via mobbynators member xD
Śmiałem się z niego ze jest hipokryta bo w jednej nucie coś nawija a dwie płyty dalej sam sobie przeczy, wiec mi zaczął coś pisać ze takie arcycwele jak ja nigdy nie skumaja jego nutek które są o mnie, wiec mu odpowiedziałem ze prędzej o nim samym bo to nie ja wale po kinolu i nie ja namawiam dzieciaki do brania dragow, na co on się dalej zaczął sapać ze potrafię tylko stukać w klawiaturę, wiec mu napisałem ze się chętnie spotkam i sobie pogadamy w cztery oczy. No i nadarzyła się okazja jak grał chyba na początku roku w iskrze, przyjechałem pare godzin wcześniej i spotkałem go jak miał wklejać na soundcheck. Przypomniałem mu co o mnie mówił i zapytałem czy jest gotowy to powtórzyć i ponieść konsekwencje czy jednak woli zmykać szybko do klubu. Powiedział ze jest spóźniony na soundcheck i nie ma czasu xDI ta jego dupa tylko pierdolila "Jacek, chodźmy już"
- marco_pantani
Wierzę że ktoś na dysku ma bedogie x poldon - molly
Telefon dzwoni
Najchętniej bym go wypierdolił
Telefon dzwoni
Najchętniej bym go wypierdolił
- benzoabuser
- Zbanowany
czyli ten kasztan nie umie zabezpieczyć dysku, w sumie tego można się było spodziewaćksiazenieporzadek pisze: ↑28 paź 2020, 16:03 @benzoabuser to kawałek z 2016 albo 2017 przecież, słyszeć że to tamten okres, więc żadne najebał się
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
Sam to wypuścił typie wróć do tematu używki