Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
No jak porównasz pięknego Tomka Rosickiego albo Cazorle do tego Ceballosa czy Xhaki to sie nóż w kieszeni otwiera
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
poza FANTASTYCZNYM meczem juve z sampą to ta drużyna prezentuje się nie lepiej niz za sarriego, oby napoli wykorzystało słabszą dyspozycje starej damy i interu
na milan nie liczę, niemożliwym wydaje mi się rozegranie takiego sezonu z tą ławką bez spuchnięcia w wiosnę
na milan nie liczę, niemożliwym wydaje mi się rozegranie takiego sezonu z tą ławką bez spuchnięcia w wiosnę
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
W dobrym czasie napoczęci, Robert lecisz.
Kimmich to chyba o protestach w Polsce myślał gdy przykucharczykował. Bayern odtwarza Real sprzed 3 lat, podziwia się to jak dzisiejszą konferencję Marty Lempart. Podania jak postulaty, szybkie, przemyślane, finezyjne, inteligentne.
o chuj tam chodzi? czemu lewy okradziony?
Człowieku, nogą zablokował mu rozwój sytuacji w polu karnym, ale nic nie było. Tam Frankowski siedzi na varze?
Kimmich szacunek wraca na swoje miejsce, ale w tamtej sytuacji tonciu by sprawniej uderzył.
-
Bisclavret
Coś mi się wydaje, że Antonio Conte sylwestra będzie świętował na bezrobociu
Fabinho kontuzja xDDDDD
XDDDDDDD poplacze sie przez tego fabinho, idź pan w chuj kurwa, ide pic
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Vinicius...........
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
- retriakaretrox
Ależ w tym LFC widać zadyszkę, abstrahując od tego kto dziś gra
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
co za żenada
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Real już nigdy nie wygra zmiana trenera chyba nic nie da bo co dadzą Raula to nagle zaczną grać xD tam trzeba kupić sensownych skrzydłowych napastników i postrzelić Marcelo w kolano
Jak się czujesz przyjacielu
Jak się czujesz przyjacielu