Esport Livescore
Moderator: con shonery
Re: Esport Livescore
Ale kozacy z tych G2, wyciągnęli najlepszego midlanera z Europy od największego rywala i wygrywają LEC, wow!

Już lepsi zawodnicy od dzisiejszego Perkziego czy Jankosa przepierdalali całe play-offy do worldsów albo benchowali się obrażeni na metę (Rekkles), a tu chłopaki żadnych bez fochów napierdalają te wymuszone (dla siebie) picki robiąc półfinał, więc nikt nie każe riotowi konsultować z nimi mety, a po prostu słusznie zauważa, że nie trafili playstajlowo w swój rok. Takie sytuacje miała już chyba każda topowa drużyna łącznie z Fakerem spierdalającym się ze stołka albo Doinb oglądającym worldsy w piżamie i przyznającym na co drugim streamie, że aktualne champy są popierdolone, tymczasem rzekomym spierdoleniem się ze stołka dla G2 było osiągnięcie - meh - tylko top4 świata, więc też nie wiem ocb z tą gadką.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 18:30 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Wymuszone dla siebie picki w przypadku G2 to brzmi dosyć śmiesznie, bo G2 było znane z pickowania "niekonwencjonalnych" bohaterów totalnie z czapy i robienia totalnego oro (mimo że ich nie lubie, to grali świetnie). A teraz? Niewidoczny Jankos, Perkz który ma wyjebane jaja bo zaraz i tak robi out bo nie chce mu sie grać na adkery, Wunder który napierdala omnistone na Ornnie xD, Mikyx próbujący solować Aszke Pantheonem na supporcie no i Caps który po tym wszystkim był tak zrezygnowany że widać było że mu się nie chciało. Ja to bym w ogóle zaryzykował że nikomu się tam nie chciało tego grać, po prostu, brakowało tam wszystkiego, jakiegoś kurwa nie wiem ducha walki xD Potrzeba tam zmian i to widać
fnatic wypierdala Nemesisa
G2 wypierdala Perkza
Perkz idzie do fnatic
profit

fnatic wypierdala Nemesisa
G2 wypierdala Perkza
Perkz idzie do fnatic
profit
Ostatnio zmieniony 24 paź 2020, 16:10 przez moxxi, łącznie zmieniany 1 raz.
ale perkz wypierdala do fnatic na mida przeciez 
Gdzie Perkz w ogóle idzie? Podobno chce na mida wrócić, ciekawe, czy się do Fnatic nie przytuli.
Dodano po 32 sekundach:
Moxxi rację ma oczywko.
Dodano po 32 sekundach:
Moxxi rację ma oczywko.

imo po tych worldsach perkz i jankos samemu wypierdolą, być może miky zostanie wypierdolony i moze być ciekawie
bjergsen konczy kariere gracza
I przechodzi na trenerkę.
TSM, gdy na midzie grał jeszcze Reginald, a na topie Dyrus, to była moja pierwsza ulubiona drużyna, której szczerze kibicowałem. Potem przyszedł Bjergsen i ściskałem kciuki jeszcze mocniej, ale szybko mi przeszło, gry skumałem, że z fajnej organizacji stali się średniakami, którzy żyli z wielkiej fanbazy i hypu, ale esportowo nic nie osiągali, poza dużymi zyskami. Szkoda gościa, bo wciąż jest młody.
Może teraz perkza wykupią?

TSM, gdy na midzie grał jeszcze Reginald, a na topie Dyrus, to była moja pierwsza ulubiona drużyna, której szczerze kibicowałem. Potem przyszedł Bjergsen i ściskałem kciuki jeszcze mocniej, ale szybko mi przeszło, gry skumałem, że z fajnej organizacji stali się średniakami, którzy żyli z wielkiej fanbazy i hypu, ale esportowo nic nie osiągali, poza dużymi zyskami. Szkoda gościa, bo wciąż jest młody.
Może teraz perkza wykupią?

Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 18:31 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Chińczycy swoją metę mają i to lubię, jax top, shen jungle. <3
Dodano po 45 minutach 16 sekundach:
Fajny ten trzeci mecz, ale Damwon i tak im wjebie, kto by nie awansował.
Dodano po 45 minutach 16 sekundach:
Fajny ten trzeci mecz, ale Damwon i tak im wjebie, kto by nie awansował.

damwon 3:0, knight nie dowiózł dzisiaj ale koreanczycy to o wiele bardziej kompletna drużyna, nie popełniająca takich błędów
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 18:31 przez TheD, łącznie zmieniany 2 razy.
podobno 12 perfect pickemow jest przed finałem
Dodano po 9 godzinach 43 minutach 39 sekundach:
Alphari miał wbijać do czołowych teamków, a wypierdala do Liquid
https://www.espn.com/esports/story/_/id ... al-alphari
ponad $1mln/yr - niezła kaska
mówi się też że Humanoid do Fnatic
Dodano po 9 godzinach 43 minutach 39 sekundach:
Alphari miał wbijać do czołowych teamków, a wypierdala do Liquid
https://www.espn.com/esports/story/_/id ... al-alphari
ponad $1mln/yr - niezła kaska
mówi się też że Humanoid do Fnatic
Dajcie w końcu double elim na worldsach pls
zmiany w rogue
odoamne za finna
trymbi za vandera - troche dziwna decyzja mimo wszystko bo grał raczej dość dobrze, ale skoro chcą co innego spróbować to fajnie że inny polak wbija
finn prawdopodobnie do astralis - reszta lineupu tam to prawdopodobnie zanzarah/nukeduck/jeskla/promisq, więc powalczą o zaszczytne 10 miejsce
Dodano po 9 godzinach 21 minutach 3 sekundach:
jazda
odoamne za finna
trymbi za vandera - troche dziwna decyzja mimo wszystko bo grał raczej dość dobrze, ale skoro chcą co innego spróbować to fajnie że inny polak wbija
finn prawdopodobnie do astralis - reszta lineupu tam to prawdopodobnie zanzarah/nukeduck/jeskla/promisq, więc powalczą o zaszczytne 10 miejsce
Dodano po 9 godzinach 21 minutach 3 sekundach:
jazda
- benzoabuser
- Zbanowany
Hunfeng wygraj to proszę jakimś niesamowity teamfightem kiedy będzie 2:2 w mapach 
e: rogue oczywiście boost dla teamu, ale to zależy od formy Odoamne, co do trymbiego to ten sam poziom co Vander, czyli będzie stabilnie i solidnie
W Astralis Jeskla może zaskoczyć i tylko tyle, bo po kaczce już nic się nie spodziewam, bo był w tylu rosterach a i tak gówno robił
e: rogue oczywiście boost dla teamu, ale to zależy od formy Odoamne, co do trymbiego to ten sam poziom co Vander, czyli będzie stabilnie i solidnie
W Astralis Jeskla może zaskoczyć i tylko tyle, bo po kaczce już nic się nie spodziewam, bo był w tylu rosterach a i tak gówno robił
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION