Sentino
- rozklad_gaussa
Re: Sentino
dla mnie najlepszy z ostatnich, chociaż na snippecie jakieś żywsze się to wydawało ale i tak jest gituwa
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Zdecydowanie najlepiej z tego ostatniego rzutu, ogólnie chyba najlepiej od Tatuażyka 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- yungXpaproch
fajny kawalek, dobrze brzmi calosc, teledysk chujowy ale to tam wyjebane. poprzednie chyba bardziej mi sie podobaly ale tez jest luks
- widzeszalenstwo
Bardzo przyjemny teledysk
Seba na tym klipie Jack Grealish rapu
Czy masz dwubiegunowość? Nie, mi się wydaje, że nie mam dwubiegunościo... Dobra, ty też wypierdalasz.
- afterlight
mocne ale algeciras nie przebilo
dobrze ze puscil od razu z klipem i mix jakis zewnetrzny wiec dobrze to brzmi, tak trzymac
dobrze ze puscil od razu z klipem i mix jakis zewnetrzny wiec dobrze to brzmi, tak trzymac
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
- przedszkolanek
już nie przesadzajcie z tym spuszczaniem, czym ten klip różni się od machania łapami przez sebixów pod klatką w klipie tpsa czy dixona jakiego?
numer niby ładny, ale dupy nie urywa, a osobiście dość mam takiej prowizorki nieudolnie udającej profesjonalizm
z plusów w końcu w miarę porządny mix
najsłabsze z dotychczasowych, tylko mix troche ratuje
numer niby ładny, ale dupy nie urywa, a osobiście dość mam takiej prowizorki nieudolnie udającej profesjonalizm
z plusów w końcu w miarę porządny mix
najsłabsze z dotychczasowych, tylko mix troche ratuje
Mix wreszcie okej, ale klip odstaje.
Brawo
W klipie uliczników masz lepsze zdjęcia i jakość.przedszkolanek pisze: ↑25 paź 2020, 0:17 już nie przesadzajcie z tym spuszczaniem, czym ten klip różni się od machania łapami przez sebixów pod klatką w klipie tpsa czy dixona jakiego?
A to podbijamprzedszkolanek pisze: ↑25 paź 2020, 0:17 a osobiście dość mam takiej prowizorki nieudolnie udającej profesjonalizm
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
jednak da się tym ajfonem dobrze klip nakręcić