Jeszcze pod koniec gry jeden gracz emotkę Phoenix pokazał, nice.
Esport Livescore
Moderator: con shonery
Re: Esport Livescore
Czemu nie można nie lubić jakiejś drużyny? Ja G2 jebałem od początku i mam święte prawo kibicować tu Damwon.

Również nie lubię G2 i jestem za Damwon, cieszy mnie taki rozwój pierwszej gierki i czekam na stomp całej serii 
Jankos niech gra Sejuani a Caps cwaniak chyba miał w bani jakieś zgrzyty i myślał że gra na Gen-G xD
Jankos niech gra Sejuani a Caps cwaniak chyba miał w bani jakieś zgrzyty i myślał że gra na Gen-G xD
Ostatnio zmieniony 24 paź 2020, 13:01 przez moxxi, łącznie zmieniany 1 raz.
można nie lubić jakiejś drużyny, ja fnatic nie lubię od zawsze ale ty tu tak tryhardujesz co post jakimiś przytykami, że po prostu chujowo i małostkowo wygląda pzdr
To jest livescore, tu się komentuje na żywo grę. Jesteś zaskoczony, że komentuję na żywo grę?

Od początku ich nie lubiłem, w dodatku zawsze trochę za Fnatic bylem i lubowałem inne zespoły z Europy jak Schalke. Wkurwiało mnie, że dla Polaków i to nawet komentatorów liczy się tylko Jankos, a resztę polskich graczy traktowali gorzej. W dodatku bardzo mnie cieszy, że memiaste G2 pozostanie przy memikach, a nie zdobywaniu najważniejszego tytułu. Oby organizacja już tylko w dół szła.
No i co roku na worldsach po pierwszych meczach krystalizują się drużyny, którym po cichu kibicuję i nie powiem, styl duszenia gier przez Damwon jest naprawdę fajny, lubię jak ktoś na maxa wykorzystuje przewagę, a nie ryzykuje głupio.
Dodano po 28 minutach 21 sekundach:
Pisałem o bezpiecznej grze i Damwon musiało się zbłaźnić tym pickiem na Fiorze, za pewnie się poczuli.
Dodano po 5 minutach 52 sekundach:
Co ten Sett odpierdala.
Dodano po 45 sekundach:
ShowMaker.

No i co roku na worldsach po pierwszych meczach krystalizują się drużyny, którym po cichu kibicuję i nie powiem, styl duszenia gier przez Damwon jest naprawdę fajny, lubię jak ktoś na maxa wykorzystuje przewagę, a nie ryzykuje głupio.
Dodano po 28 minutach 21 sekundach:
Pisałem o bezpiecznej grze i Damwon musiało się zbłaźnić tym pickiem na Fiorze, za pewnie się poczuli.
Dodano po 5 minutach 52 sekundach:
Co ten Sett odpierdala.
Dodano po 45 sekundach:
ShowMaker.

Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 18:26 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 18:27 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
czego miky tam szukał 
Usunięto
ale ten anime debil mikyx pajacuje, z takim supportem caps nigdy nie wygra worldsów
Usunięto
ta ashe rozjebie gierkę ;/
Taką pozycję miał zajebistą Caps w tej dżungli i tego nie wykorzystali, lool.
To ma być ta drużynka, co tak kozacko teamfighty gra?
To ma być ta drużynka, co tak kozacko teamfighty gra?

przy takiej aszce z lulu nie ma chuja, żeby nawet z najlepszej pozycji ją ubili, leci polymorph na mordę i sam faker by tam nie zabił
szmata w kapeluszu op