Jest kilka słabszych momentów (Kuliakan
Single były strasznie średnie, nie wiem czemu Kaz je wybrał, bo zniechęciły do produkcji już na starcie - gdyby nie bowdowny na poprzednich dwóch stronach nawet bym nie sprawdził
Nie
Też nie, bo ta płyta lepsza niż Książe
książe spoko płyta 2:1 dla mnie mordo
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Uwielbiam ten kawałekWhtn pisze: ↑23 paź 2020, 17:39 taki filipek czy tam edzio też mają swoich odbiorców, może to podobny przypadek?no bo nie robi jakiegoś gówna obsranego gównem, jego problemem jest teraz to że jego muzyka stała się do bólu poprawna i przewidywalna, do odsłuchania na jeden raz i do zapomnienia, jego liryka stała się tak przeźroczysta że dodając te jego bałagane type beats czyli nudne plumkanie bez wyrazu idealnie nadaję się na muzykę do zasypiania. tymczasem odpalasz losowy kawałek z 2014 i 2015 i chuj, atakują cię bangerowe bity, tabun linijek które z miejsca wpadają w głowę, nawet głos jest jakby pewniejszy siebie, bardziej zdecydowany, nic nie zlewa się w całość tak jak ma to miejsce teraz.
posłuchaj tych zwrotek, przecież to niebo a ziemia kurwa
No pytałem już, czy Belmondo specjalnie puścił kawałek w dniu premiery płyty Kaza. Wydaje mi się, że Belmondziarz mógł słyszeć ten numer wcześniej i wrzucił swój singiel, żeby zobaczyć wpisy typu ten chujowo brzmiący, krótki numer>cała płyta Bałagana, bo nawet na forumku takie opinie już padły.marco_pantani pisze: ↑23 paź 2020, 21:43 ej, w którymś kawałku na tej płycie pada tekst jakiegoś gościa z featuringu, że nie jada aglio e oglio, a tego samego dnia Belmondziarz puszcza taki kawałek, dajcie jakieś teorie spiskowe
mam tak samo, ale słucham wyrywkowo od 2017 i się może nie zdążyłem wkręcić w dawne nagrywki jak już nowsze były