Chyba po akcji Quebo, trzeba było na coś wpaść
O.S.T.R. & Hades - HAO2 (2020)
O.S.T.R. & Hades - HAO2 (2020)
Duet (może Hades), w ramach promocji wysyłane są takie SMS.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2020, 0:36 przez Kusmier, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: O.S.T.R- TBA (??) [Zapowiedź]
Swoją drogą to takie powiadomienie powinno być wysyłane, ale z okazji niewydania przez niego płyty w lutym 20xx roku. Zawsze jestem pod wrażeniem jego systematyczności
Spoiler

Singiel na streamingach. O.S.T.R & Hades - Illuminati
https://www.deezer.com/pl/album/180460582
https://www.deezer.com/pl/album/180460582

Wujas OSTRy w formie, niezwykle chujowe! Ta nawijka jest tak sztywna, jakby przy obiedzie wigilijnym ktoś mówił "Adam, jesteś raperem, może nam coś tutaj zarapujesz hehehe?" Ostatni refren na plus
O.S.T.R. & Hades - Illuminati
Można zmienić tytuł tematu, O.S.T.R. & Hades - HAO2 (04.12.2020) [Zapowiedź]“HAO2” to zbiór 15 opowieści z życia powstałych w trakcie pandemicznego roku 2020. Album po części utrzymany jest w postapokaliptycznej atmosferze, pełnej niepewności, lecz nie brakuje na nim także numerów luźniejszych, dających nadzieję na lepsze jutro. “HAO2” to album współczesny, selekcja utworów trwała w zasadzie do ostatniej chwili, gdyż O.S.T.R. i Hades nagrali ich w sumie ponad 40. Trudność wyboru wymusiła na autorach decyzję o dołożeniu do albumu dodatkowej epki, z numerami, których po prostu nie można było nie opublikować. “HAO2” nie jest tylko powrotem kultowej kooperacji, to przede wszystkim odpowiedź na współczesny świat, to projekt “ku pokrzepieniu serc”.
Drugi długogrający album duetu O.S.T.R. & Hades ukaże się 4 grudnia. Razem z premierą utworu i teledysku, w Asfalt Shop ruszyła przedsprzedaż limitowanej edycji specjalnej albumu “HAO2” LPCD, którego kompleksowej realizacji wizualnej podjęli się Tomasz Zasada i Maciej Pestka. Do przedsprzedaży trafiła też specjalna, winylowa edycja pierwszego “HAOS”. Również, tylko w przedsprzedaży i tylko w asfaltshop.pl gratis od artystów - bonusowy krążek “EP”.
Bit nawet absorbujący, ale
Primo Hades kwadratowo
Primo ultimo - Ostry strasznie manierycznie, czemu on tak nawija...
PZŻ ostatni dobry projekt Ostrego, będę to powtarzał do znudzenia ( ŻPŚ pomijam bo to płyta na raz ze względu na treść )
Primo Hades kwadratowo
Primo ultimo - Ostry strasznie manierycznie, czemu on tak nawija...
PZŻ ostatni dobry projekt Ostrego, będę to powtarzał do znudzenia ( ŻPŚ pomijam bo to płyta na raz ze względu na treść )
- Bryx Fenrir
Pierwsza ich płyta średnio do mnie trafiła, zobaczymy czy tym razem będzie lepiej. Przede wszystkim ten singiel spoko, OSTR bardzo fajny bit wyprodukował, obawiam sie jednak o forme Hadesa, bo nic ciekawego tutaj nie nawinął, a i solówka była średnia
Re: O.S.T.R. & Hades - HAO2 (04.12.2020) [Zapowiedź]
@Bryx03 A o formę Ostrego się nie obawiasz? 
- Bryx Fenrir
@Kusmier Ogólnie OSTR jest lepszym raperem pod względem skillsów niż Hades, natomiast to marne pocieszenie, bo OSTR nie odnajduje już formy, Hades też, jeśli Hades pojedzie tak jak na ostatniej płycie to będzie słabo, a OSTR tego raczej nie podniesie, bo też leci ostatnio chujowo. Bity nadal Adam robi bardzo dobre, ale...nie ma już nic do powiedzenia
Solucja jest taka, że płyta najpewniej będzie chujowa, na 50 zwrtotek, które nagrają 3-4 będą dobre.
Solucja jest taka, że płyta najpewniej będzie chujowa, na 50 zwrtotek, które nagrają 3-4 będą dobre.
- przedszkolanek
co by o hadesie nie mówić, ma on jeden potęzny plus w tym duecie, mianowicie nie brzmi jak stary, dwudziestoletni, rzężący odkurzacz
Ich poprzednia płyta była beznadziejna (poza świetnymi bitami), wiec po singlu spodziewałem się tragedii. O dziwo jest lepiej niż myślałem, ale wciąż mocno poniżej średniej - kawałek zwyczajnie nudny, ani Ostry, ani Hades na nim nie błyszczą, stuprocentowe rapowe rzemieślnictwo, nawet bit poza końcówką niespecjalny. Zdecydowanie szkoda czasu na takie przeciętniactwo.
sprawdzę dla Hadesa i dla bitów, chociaż zawsze jak Had nagrywał coś z Ostrym to ten drugi ciągnął go w dół. no ale nic, zobaczymy, do singla raczej ambiwalentnie podchodzę.
ps. spoko okładka.
ps. spoko okładka.
-
frontkick
Lol ale mnie bawi jak ostry się buja w tym klipie
Fajny bit całkiem, Hades męczy, ostrowskiego wyłączyłem po hasztagu Szymon Hołownia
Fajny bit całkiem, Hades męczy, ostrowskiego wyłączyłem po hasztagu Szymon Hołownia
przedszkolanek pisze: ↑24 paź 2020, 1:56 co by o hadesie nie mówić, ma on jeden potęzny plus w tym duecie, mianowicie nie brzmi jak stary, dwudziestoletni, rzężący odkurzacz
Hasztag z Hołownią
Nie oszukujmy się, bardzo słabiutki ten singiel.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek
mnie tam się akurat hasztag z hołownią jako tako spodobał mimo swojej chujowości, był to pierwszy moment kiedy zwróciłem uwagę co tam ostry pierdoli
Miałem zapytać czemu hades wydaje z tym starym dzbanem, ale pewnie wystarczy porównać ile się sprzedało ostatniej solówki hadesa a ile się sprzeda teraz. Szkoda, bo Hades solo mi podchodzi bardzo, ale mam takie uczulenie na pierdolenie ostrego, że tego materiału raczej nie sprawdzę.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv