[pop/punk] Machine Gun Kelly x Travis Baker - Tickets to My Downfall (2020)
- MyEvenement
Re: [pop/punk] Machine Gun Kelly x Travis Baker - Tickets to My Downfall (2020)
Pamiętam jak mGK wypuszczał single na lace up mixtape, ale się tym jarałem, później podbitki Diddiego, podpisany kontrakt z bbr. Zawsze blisko mu było wizerunkowo/stylowo do tego klimatu, ale stało się. gówno najgorsze, przesłuchałem trzy numery, uszy krwawiły
O jezu ale to jest najgorsze 
po prostu nie kumacie tego klimatu
no nie wiem, takie dookie green daya uznaję za bardzo porządną płytę a za dzieciaka małego jarałem sie offspring i gdzieś tam na dnie serca dalej mam resztki sentymentu, ale to są takie popłuczyny po estetyce pop punkowej że aż zęby bolą
I pack a mac11 we at 7eleven
-
pawoleh666
- Zbanowany
dobrze że daveyo kuma kurwa każdy klimat xD
jakby gural, w sensie ten pedofil z youtube zaczął nawijać i jeszcze dojebał sobie pseudo donguralinio i nawijał o tym jak mu 13 latka pokazywała piersi na streamie na omegle na bicie lil pump type beat, to kurwa i tak by powiedział że nie kumamy klimatu a to jest zajebiste.
chujowe jest to co robi MGK i tyle
jakby gural, w sensie ten pedofil z youtube zaczął nawijać i jeszcze dojebał sobie pseudo donguralinio i nawijał o tym jak mu 13 latka pokazywała piersi na streamie na omegle na bicie lil pump type beat, to kurwa i tak by powiedział że nie kumamy klimatu a to jest zajebiste.
chujowe jest to co robi MGK i tyle
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Ludzie czasami nie chcą się przyznać, że nie rozumieją jakiejś muzyki tylko wmawiają sobie, że jest chujowa. No niestety tak to nie wygląda. Pozdro dla świadomych słuchaczy.
Jeśli zgadzacie się z moim zdaniem to spropsujcie ten post. Wjebcie go wszędzie gdzie się da, niech wszyscy usłyszą.
Jeśli zgadzacie się z moim zdaniem to spropsujcie ten post. Wjebcie go wszędzie gdzie się da, niech wszyscy usłyszą.
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 21:59 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
- qualite_de_schizoide
Właśnie zajebisty klipon, idealnie oddaje klimat pop punku, a druga sprawa to taka, że MGK ma zawsze wyjebane i przemyślane teledyski.
- przedszkolanek
poświęciłem się, kliknąłem, zobaczyłem gówno
bo musisz włączyć monitor, a tak to tylko widzisz swoje odbicie.
nie ma za co
nie ma za co
-
pawoleh666
- Zbanowany
ty naprawdę masz jakieś upośledzenie intelektualne daveyo, jeśli ktoś nie lubi gówna które ty wychwalasz a dosłownie NIKOMU innemu się to nie podoba to uznajesz że kurwa, no to na pewno wszyscy inni są zjebani a nie ty. xDDD
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
- przedszkolanek
nie napisałem, że są zjebani, tylko nieświadomi.pawoleh666 pisze: ↑22 paź 2020, 20:33 ty naprawdę masz jakieś upośledzenie intelektualne daveyo, jeśli ktoś nie lubi gówna które ty wychwalasz a dosłownie NIKOMU innemu się to nie podoba to uznajesz że kurwa, no to na pewno wszyscy inni są zjebani a nie ty. xDDD
Sorry daveyo, ja rozumiem psychofaństwo i w ogóle ale to co robi MGK teraz to jest jakaś parodia muzyki. I tu nie chodzi o świadomość czy jej brak. To po prostu jest mega słabe i nie nadaje się do słuchania.
Umówmy się raperem był co najwyżej średnim z przebłyskami ale muzykiem jest jeszcze gorszym.
Umówmy się raperem był co najwyżej średnim z przebłyskami ale muzykiem jest jeszcze gorszym.
no tak, to nie jest tak że mi się to zupełnie nie podoba, pomimo posiadania jakiejś tam podstawowej znajomości pop punku mając zajawę w dziecinstwie, słuchając raz na ruski rok aktualnie tego gatunku z przymrużeniem oka, ja się nie znam i nie kumam tego zupełnie, bo mi w internecie kolo powiedział
komedia
Machine Gun Kelly jest artystą kompletnym, on żyje muzyką i jak ktoś nie ma odpowiedniego nastawienia to po prostu tego nie zrozumie. Gość w muzyce potrafi zrobić wszystko i nie wystarczy przesłuchać sobie jeden kawałek i powiedzieć "o jednak nuda, średni raper".
- przedszkolanek
W porządku, ale ja jego twórczość odbieram za skrajnie infantylną i płytką, nie musimy się ze sobą zgadzać, tylko proszę nie udowadniaj mi tego, że ja nie jestem gotowy i mam zamknięty łeb, dziękuję, ja nie narzucam nikomu swoich opinii na temat muzyki