Pikers
-
pawoleh666
- Zbanowany
Re: Pikers
odezwał się kurwa fan bałagana 
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
mi sie nie podobaja te nowe kawalki osobiscie
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
nie wiem czy kiedykolwiek przesłuchałem w całości więcej jak cztery jego tracki, ale niech ci będzie
e: mi w gabinecie luster nie siadł tylko, a reszta siadła, ale nie aż tak żebym słał bowdowny. Chooociaż ja z nim tak mam, że niektóre rzeczy po czasie wchodzą najlepiej.
w gabinecie luster znowu dla mnie to taki kot ze nie mam pytan. może to nie cyrkiel czy będzie coś z tego gówna, ale refren siadł bardziej niż np. cały charon czy diamenty. piki jak widać dalej wypuszcza sztosy, tylko różne części fanbase'u łapią hype na różne, pojedyncze nuty
nowe plany po 1 przesłuchaniu też spoko, pewnie wejdzie po kilku razach.
- filipthekiddo
jeden z lepszych ostatnio, pikers prod. pikers mi się najbardziej podoba
Ten feat i nowe plany(super klimacik)bardzo dobre no i tekstowo też nawet spoko
Ja pierdole co za klimat, najlepszy Piki. Teledysk opór dobry. Tekst wiadomo jak to u Pikersa, ale tu chodzi przecież o zabawę formą.
-
pawoleh666
- Zbanowany
@Sotnikov z całym szacunkiem do pikersa, ale gdzie tu jest ,,tekstowo nawet spoko"? 
Jak ktoś robi to tak jak Piki to nawet najprostszy tekst brzmi jak pierdolona sztuka.
-
pawoleh666
- Zbanowany
to chyba jak się jest daveyo, bo kurwa nie rozumiesz że tekst to tekst i choćby forma była najzajebistsza na świecie to nadal tekst i ogólnie treść można uznawać za chujową 
patrz: 6ix9ine
patrz: 6ix9ine
Ale już chyba to jak jest poskładany tekst, rymy a jest poskładany FENOMENALNIE podchodzi pod tekst?
"Potrzebujesz rewolucji, kurwa?
Nie mów w moją stronę po konsumpcji gówna"
Tłuste gówno, ocieka stylem. Poniekąd dziwnym oddzielać tekst od nawijki, bo nikt nie czyta tekstów rapowych dla rozrywki jakkolwiek dobre by nie były.
"Potrzebujesz rewolucji, kurwa?
Nie mów w moją stronę po konsumpcji gówna"
Tłuste gówno, ocieka stylem. Poniekąd dziwnym oddzielać tekst od nawijki, bo nikt nie czyta tekstów rapowych dla rozrywki jakkolwiek dobre by nie były.
- con shonery
- Moderator
-
pawoleh666
- Zbanowany
czemu myślisz, że każdy słuchasz jest takim bezmózgim dresem jak ty i słucha tylko rapu o ruchaniu dziwek?
Proszę ogarnąć ofensywny posting tu i w innych tematach. Kultury trochę. Warn.
Dobra, przesłuchałem sobie na spokojnie kilka razy Nowe Plany, wrzuciłem to do fury i stwierdzam, że to jeden z najlepszych trackow Pikiego z ostatniego roku, może nawet dalej. Stylówa, klimat, to jak on płynie z tym pojebanym flow od 1:27 to jest kosmos. W ogóle cały track tak poskładany, że chapeau bas panie Pikers. HNN idzie na front.
No nieźle masz, słucham Pikersa głównie ze względu na formę, bo jest po prostu najlepsza w tym kraju. Aczkolwiek właśnie ze względu na treść bardzo ograniczyłem, bo trochę mi mgliła klarowność mojego umysłu, pewne postanowienia, i tryb życia.pawoleh666 pisze: ↑23 paź 2020, 1:02czemu myślisz, że każdy słuchasz jest takim bezmózgim dresem jak ty i słucha tylko rapu o ruchaniu dziwek?
Proszę ogarnąć ofensywny posting tu i w innych tematach. Kultury trochę. Warn.
Jak byłem w podstawówce i zaczynałem słuchać Eminema to przekonywałem kolegów słuchających klubowych muzyczek, że tekst jest najważniejszy w muzyce. No i nie, nie jest. Super jak są oba, ale MUZYKA w MUZYCE jest najważniejsza. :o Kto by pomyślał.
Chodziło mi i o to, że nikt nie drukuje tekstów Mesa, Łony czy Bisza by czytać na sucho, w takim wypadku lepiej poczytać książkę. Wiadomo fajnie obczaić słuchając z geniusem ale to inna sprawa.
Głupio mi, że nawet ci odpisałem, bo najwyraźniej jesteś zwykłym prostakiem.
pikers tekstowo jest monotematyczny, ale w tych tematach co porusza to robi to bardzo sprawnie i jakościowo
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
super kawałek
chuja na rap kładę
chuja na trap kładę
chuja na pod
wózkę jadę tak jak żaden
chuja na rap kładę
chuja na trap kładę
chuja na pod
wózkę jadę tak jak żaden

no i to są bardziej błyskotliwe wersy niż cokolwiek od tego type geja czy oskarka z kłopotu
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Ale to jest mocny trak, tak jak oldskul pisał jeden z najmocniejszych od niego z ostatniego roku, razem z Bóg Jest Łysy
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
- Tylko dobre dzinsy
"Chciales innych tekstow czytaj ksiazki"
Jak mlody g tylko troche mlodszy
Se wyjebalem z polski I ciagle na