wlecial Tadic tots, bedzie 90k na ulepszenie skladu
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
ja jak wleciały upgrade serie a 81+ no to plan miałem taki, że wszystkie karty przepalam z serie a oprócz tam jakiś typów 84+ no i zrobiłem sobie trzy paczki na start, otwieram pierwszą z nich a tam taki oto jegomość.
Spoiler
Aka M pisze: ↑20 cze 2019, 21:58
Pany, chciałbym sobie pograć w fife 19 ultimate da się zrobić tak, że kupię jakiś klucz i pogram od razu? Czy muszę czekać na wersję pudełkową parę dni? Mam xbox one, i na pc też może być jeden chuj a pograłbym teraz z ludźmi.
ziomboj moim zdaniem nie warto sie pakować na ten moment w UT, każdy ma już mega dopakowane zespoły i ciężko nadrobić to raz, dwa giera już umiera powoli jak to fifa, więc najrozsądniej bedzie zacząć od nowa przy okazji fify 20
jak tak to wiem, wiem. makaron od niedawna jest na WIELKIEJ POTĘŻNEJ XBOXOWEJ GRUPCE i mieliśmy to info z pierwszej ręki. nawet ostatnio grałem na jego koncie tym ronaldo w totsie
co nie zmienia faktu, że makaron to złodziej o niebywałej skali
jak gralem nalogowo w futa 11/12-14 to tylko i wylacznie na iiyamie z 2ms input lagiem, bo tv w trybie gra mial 120ms opoznienia xD Roznica byla kolosalna, ale no gorzej niz ten tv juz sie chyba nie da. Od bodajze 15 odpuscilem kompletnie fify z wyjatkiem dla mistrzostw swiata w rosji
ugulem specjalne edycje z okazji mistrzostw > zwykle fify
cr był krótko gwiazdą fify. już w fifie 19 wyjebali go z okładki i nawet z menu w grze za te kwasy z wyruchaniem jakiejś tam sprutej kurewki atencjuszki