Trap Stary - Encyklopedia Szmat (2021)
-
ksiazenieporzadek
Re: Trap Stary - Encyklopedia Szmat (202?) [Zapowiedź]
dorośniesz to zrozumiesz, zmykaj do tematu o vnmie
Totalnie się nie zgadzam, 99% mainstreamu wygląda w identyczny sposób, Siles/PlanBe/Otsochodzi/BRO/etc silą się na poważnych i robią na tym o wiele większą kasę, polski słuchacz nie wiadomo czemu szuka WARTOŚCI w muzyce, mi sprawia przyjemność kreskówkowość bo cała ta otoczka jedynie słusznych wartości jest sama w sobie kreskówkowa. ALC mimo długiego stażu zostało przez słuchaczy masowych odrzucone właśnie przez to.
Chief Keef na scenie pojawił się 7 lat temu, od tego czasu kto się pojawił taki? Jeden Malik wiosny nie czyni.
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Co jak co, ale posiadaczy kominiarki/maski serio wyjebało w ciągu ostatnich kilku lat. Tu akurat mógł chłop trochę pogłówkować nad ciekawszym znakiem rozpoznawczym, jakiś nie wiem, pasek gucci przewiązany wokół czoła jak żółwie ninja czy kurwa różowe futro pimpa.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Albo nosić rękawiczki ze szkieletem.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
@mbunt Nom, jasne ziomuś wiem o czym mówisz i dlatego nie będziemy się o to kłócić, bo po prostu szukamy tutaj czego innego. Dla mnie tą Twoją "kreskówkowatością" jak to nazywasz (jeśli dobrze rozumiem pojęcie) potrafił zajechać np kościey swoją lekko przerysowaną postacią Człowieka Nizioła w 309 bez ważnego przeglądu. Tylko widzisz w tym przypadku zauważalny był dystans autora do swojej osoby i muzyki, a jednak mimo wszystko miało to jakość. Rozumiem natomiast, że są ludzie, którzy wyją z patostreamów i to nie moja brocha, więc jak wam sprawia przyjemność trap starego to spoko. pozdro
No ta, masz rację. Trzeba dojrzeć do tekstów rapera Trap Stary. Wrócę tu za 10 lat, żeby puszczać to moim dzieciom i opowiadać jaki to tatuś był głupi, bo nie jarał się jak to wychodziło.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2020, 16:07 przez sven22, łącznie zmieniany 1 raz.
no i super elegancko, również uważam, że kosciey był o wiele lepszy a muzyka trap starego do mnie zupełnie nie trafia
co nie zmienia faktu że rozumiem czemu jest nim takie jaranko
co nie zmienia faktu że rozumiem czemu jest nim takie jaranko
zapraszam do sprawdzenia
W tym numerze tylko bit, chyba one hit wonder z suka chce talerzy
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Co do B.R.O to jego koyrdynacja ruchowa w klipach jest zajebista w porównaniu do tego gościa, tutaj rzeczywiście wygląda to komicznie nawet z tą stylówką. Słuchałem poszczególnych tracków i niestety żaden do mnie nie przemawia - po prostu nie mój target (zdarza mi się , ze podchodzą mi gorsze rzeczy no, ale ten artysta mnie nie kupił) jak się komuś podoba takie coś to ok.
- przedszkolanek
wypiehłhdalaj
w takim rapie jednak trzeba umieć mówić r
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Ja wiem i nawet mam piękną koszulkę z tym zdjęciem Camrona, chodziło mi o samą Polskę, gdzie kominiarkowych raperów jest aktualnie cała masa łącznie z komediowymi gałęziami typu Masno i już mi się to nudzi 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
będzie na spotify?
Tragiczne to jest i bardziej żałosne niż śmieszne
Nie pal jointów, nie pal wiader, pal aluminium i majkę czasem walnij w kabel
dolaczam sie do hejtów, nie rozumiem fenomenu typa
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
-
encrenoire
Re: Trap Stary - Encyklopedia Szmat (2021)
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 16:28 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.