Maszyneria do grania
Moderator: con shonery
Maszyneria do grania
luźna ankieta w związku z nową generacją, co tam planujecie kupić do grania, sam mam wahadło między pc, a ps5+laptop ewentualnie
Re: Maszyneria do grania
jakiś czas temu złożyłem zestaw na x470/ryzen 5 3600x/ amd rx 5700xt i zastanawiam sie czy na 2560x1440 mi pojdzie jebany cyberpunk pewnie nie czemu nie przemyslalem tego wczesniej
no i kurwa amd ocszywiscie nie bedzie mialo ray tracingu, tak jak nie mialo hair worksow w wiedzminie 3
(((
no i kurwa amd ocszywiscie nie bedzie mialo ray tracingu, tak jak nie mialo hair worksow w wiedzminie 3
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
ps5.
chociaż gdyby nie fajne ekskluziwy jakie oferuje sony i bijatyki, w które regularnie se naparzam, to pewnie zamiast plejaka kupiłbym nintendo switch.
chociaż gdyby nie fajne ekskluziwy jakie oferuje sony i bijatyki, w które regularnie se naparzam, to pewnie zamiast plejaka kupiłbym nintendo switch.
zabrakło mi w ankiecie opcji "na tym samym co ziomki", to u mnie ma najważniejszy wpływ na wybór konsoli
mam r5 2600/gtx1660 i przez najbliższe 5 lat nie zamierzam nic zmieniać, prócz może jakiegoś rtxa jak ceny zejdą i technologia się rozwinie jeszcze, i tak nie zamierzam grac w rozdzielczościach powyżej fullhd także wjbn
ale chyba powinę jakiegoś najbiedniejszego xboxa nowego żeby grać w fifę ze znajomkami
ale chyba powinę jakiegoś najbiedniejszego xboxa nowego żeby grać w fifę ze znajomkami