Sitek - Nowy vibe (2020)
Re: Sitek - Nowy vibe (2020)
A propos tego słowa suka https://genius.com/4263047 nie wspominając że to się obecnie używa jako kopii angielskiego bitch które jest jak Polska pizda, czy cipa, ma prawdopodobnie to samo zjebane pochodzenie i jest tak samo spierdolone że Jose mógłby mieć to w filmiku, ale używa się często niezależnie od płci osoby obrazanej.

Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
A JA MAM FOCHA NA JOSE BO MI KIEDYŚ KAWAŁEK SHEJTOWAŁ NIE ZNA SIĘ NA MUZYCE :/
Sitek Ty kurwo jebana czemu mi soczek obrażasz?

@daveyo Obczaiłem sobie jeszcze kilka filmów tego youtubera i na jednym mało orgazmu nie dostał, a wychwalał jakiś przeciętny produkt od Sentino , tak samo White u niego czy też Sitek - nie podzielam zdania z filmów, które widziałem z resztą znikają gdzieś w czeluściach internetu i nie wypełzną, ale w sumie to jego zdanie i jakiś tam pogląd, który warto uszanować jaki by on nie był.Dużo jest tu zero-jedynkowców i ich nastawienia do muzy nie zmienisz , ale są też tacy co potrafią jeszcze wyciągnąc plusy i minusy z produkcji i mają coś sensownego do napisania, olej i ciesz się nowymi wypustami bo do końca roku jeszcze tego trochę wleci. U mnie "Nowy Vibe" dość często rozbrzmiewa w domu czy tez w samochodzie jak i większość nowych rzeczy i nie od każdej produkcji oczekuję Mickiewicza w tekstach, płyta posiada dynamikę, powera, świetne bity i przede wszystkim buja i na te smutne, jesienne dni mi osobiście wystarczy.
daveyo przeloguj i czemu piszesz sam ze sobą
- sugarhill_notausgang
Jose pisze: Jego ziomki są najlepsze, a moje ziomki niestety nie dorównują jego ziomkom.
Sitek pisze: Moi ludzie - prawda, twoi ludzie - a-a
Dobra recenzja Jose, i tak nie miałem zamiaru słuchać tej płyty, ale lubię jak recenzent robi dobrą robotę.
Sitek u Rawicza, rozmowa m.in. o nowej płycie.
- przedszkolanek
czyli co, rawicz wrócił, flint out?
był już wywiad z vito bambino
był już wywiad z vito bambino
Bałbym się tak zostać 1 na 1 z raperem Sitek
Dlaczego użytniku @moxxi ?
@Spenser bardzo niepokoi mnie jego wzrok oraz sposób mówienia w pewnych momentach 
Sitek - Idę Jak (Live) | ROUNDS | Vevo
Sitek - Syzyf (Live) | ROUNDS | Vevo
pięknie to wchodzi 
Spoiler
Spoiler
- widzeszalenstwo
Świetna jest ta płyta, topka ostatnich lat, a takie numery jak my też czy te dwa z poprzedniego posta to juz w ogóle glowa mala 
Nie ma chyba nikogo kto rapuje z takim luzem, swoboda i świeżością
Nie ma chyba nikogo kto rapuje z takim luzem, swoboda i świeżością
To jest jeden z tych albumów, który nabiera swojej wartości przy kolejnych odsłuchach więc naprawdę warto dać temu materiałowi szansę.
-
pawoleh666
- Zbanowany
Sitek w każdym wywiadzie zawsze wygląda, jakby w dowolnym momencie był gotów do zamordowania prowadzącego bez problemu choćby w przypadku niefajnego pytania. Przerażający gość.
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Dałem radę 30 sekund
- Bryx Fenrir
Ten refren jest tak słaby i tak bezsensowny, że nawet nie wiem co powiedzieć. Reszta trochę lepsza, ale żeby to jakieś cudowne było to nie jestem w stanie powiedzieć. Taki se numer