Fifa

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Piters

Re: Fifa

Post autor: Piters »

Ja gram od pazdziernika do grudnia zazwyczaj, potem opierdalam coinsy i wychodzę i tak na plus, zresztą chyba trochę osób na forumku też tak robi, polecam ten system

Ofc pomija tegoroczny fart w paczce, bo zazwyczaj mam gówno a i tak chociaż te kilka stówek wpadnie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
FÜRDIEGANG

Post autor: FÜRDIEGANG »

Panowie w ktorych dywizjach i na ilu pkt siedzicie w DR? Bo mnie po placementach wrzucilo do 4/1410 pkt i sie cykam bo ja mam sklad za 10 tys XD
ex-AlmostDivine

Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Spadłem z 4 do 5, bo w gram właśnie takim składem i mierzę się z samymi tryhardami co wygrywając 5:0 będą za tobą gonić jakby w finale LM grali. Mam wrażenie, że EA sobie tak nauczyło graczy, że teraz większość wypierdala kasę na FP i MUSI MIEĆ skład z kartami 83/84/85+ w tym momencie gry koniecznie :lol:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Kalom

Post autor: Kalom »

raszfordzik i nojer z paczki sbc not bad
UlicaRzadzi

Post autor: UlicaRzadzi »

Mnie po 4 wygranych i jednym remisie wrzuciło do 3 ligi, takim składem grałem te mecze kwalifikacyjne: https://www.futbin.com/21/squad/1114451
Najdroższy traf z tych wszystkich zawansowanych sbc był Inaki (30k) i Nainggolan. Póki co przegrałem 1 mecz, ale zagrałem z 10 DR ledwo i klepałem zadanie 500 bramek, zostało mi jeszcze 500 asyst. Akurat z paczki za te bramki wpadł Hazard i Dembele, ale to niewymienne.
Lepsza ta fifka niż 20stka, ten zwód co używa się dwa razy w przeciwnym kierunku do kierunku biegu jest spoko i mocne wrzutki z r1 na woleja są jakieś op.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Mi w f21 gra się całkiem spoko, na pewno lepiej niż w 20. W porównaniu chyba nie ma niczego na minus, a są przynajmniej małe plusy typu
- możliwość anulowania przywileju korzyści
- brak możliwości ciągłego grania na pressingu
- uzdrowili główki, w końcu można strzelać po wrzutkach, mecze są bardziej różnorodne niż wcześniej gdzie było spamowanie Y + driven shot
- brak legendarnego kick off glicza
- w dr pokazuje poziom przeciwnika z jakim graliśmy
- wypierdolenie kondycji, niech jeszcze wyjebią kontrakty nawet kosztem wepchnięcia większej ilości kart typu kolor krzesełek na stadionach
- zajebista zmiana że wszystkie tryby można rozgrywać w trybie współpracy, typu granie dr 2vs2, wszystkim nabijają się punkty a zabawy sporo więcej

do tego ea to odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu, z wymiennych kdb, kimmich i de beek czyli jakieś niecałę 500k, z niewymiennych za 500 bramek wpadł paweł pogba
Awatar użytkownika
neks

Post autor: neks »

kapec pisze: 13 paź 2020, 6:33 brak możliwości ciągłego grania na pressingu
przecież dalej można to ustawić z poziomu taktyki, więc imo brak logiki tutaj, jeszcze z minusów to myślałem że zrobili coś z tymi delikatnymi karnymi po byle odbiorze, ale po ok 4 minuty gry już wiedziałem że nie :lol: no i dla mnie menu FUTa jest w chuj nieintuicyjne w porównaniu z tym co było rok temu, a tak to sam gameplay wydaje się spoko, piłeczka płynnie chodzi, ruchy są naturalne, grajki fajnie wychodzą na pozycje, ale zobaczymy co będzie po 30 aktualizacjach i napompowaniu kart x1000

w kwalifikacjach 4 zwycięstwa, porażka i 3 liga, jak w 20 G2 był szczytem moich możliwości XD oczywiście składem za 10k, więc w samej lidze już zdążyłem obskoczyć wpierdol kilka razy, ale przynajmniej z SBC Jesus, Hernandez TOTW i kilka tańszych kart, to po sprzedaży się złoży coś grywalnego
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Nie wiem, mi wydaje się że pressing z poziomu taktyki a ten meczowy działają inaczej, w sensie po włączeniu tego drugiego bardziej zapierdalają. Co do karnych, zagrałem całe poprzednie dr + 20 w tym czyli 50 meczów i zrobiłem chyba 2 karne, sam nie strzelałem ani jednego.
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

Co tam składacie ekoledzy na start, mam jakieś 50-60k i szukam pomysłu
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Najtaniej w tym budżecie wychodzi sklad z serie A.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Kubutek

Post autor: Kubutek »

Byki, macie często błędy przy szukaniu przeciwników w rivals?

U mnie często wyskakuje komunikat, że zerwano połączenie z przeciwnikiem.

PS4
Yoyon

Post autor: Yoyon »

Ktoś chętny zrobić parę zadań współpracy? Również ps4
Kalom

gambler pisze: 13 paź 2020, 11:55 Co tam składacie ekoledzy na start, mam jakieś 50-60k i szukam pomysłu
w takim budżecie robilbym coś dookoła depaya pewnie bo dobra karta
masz tanich skrzydłowych z ligue 1 ikone/gelsona i bambe, niezła pomoc z jakimś renato sanchesem na obronie atal i kamara
tani i solidny na start raczej
Awatar użytkownika
Beny

Post autor: Beny »

Bundesligę też da się zrobić w miarę tanio z potężnym Koreańczykiem na szpicy
Awatar użytkownika
widzeszalenstwo

Post autor: widzeszalenstwo »

Ja gram właśnie bardzo podobnie do tego co mówi Kalom i spoko piłka chodzi. Zastanawiam się nad tym ifem Renato jeszcze

Yoyon pisze: 13 paź 2020, 21:13 Ktoś chętny zrobić parę zadań współpracy? Również ps4
Jak dalej szukasz to dawaj na pw i postrzelamy gole
Kalom

@widzeszalenstwo a próbowałeś też tego Davida z Lille? No tak mi się dobrze grało tą kartą, że aż żal mi było na Depaya wymieniać, a dwóch napastników tak średnio upchnąć jest jak :cry:
zuperhero

Post autor: zuperhero »

po roku przerwy wróciłem do fify, obiecałem sobie że będę grał max 1 mecz dziennie (ta kurwa jasne) na szczęście nie będzie kusiło mnie fut champions bo jestem łajzą i jak raz zagrałem to z tego co pamiętam z 7 pierwszych meczy dostałem jakoś mocno w pizdę, potem jeszcze kilka w kratkę i na tym zakończyła się moja kariera, także gram sobie w division rivals, w planach mam nie robić żadnych zadań, sbc tylko sobie pykać dla frajdy w niskich ligach i powoli wzmacniać skład, bez żadnych szaleństw ale zobaczymy jak to wyjdzie bo jak wiecie gra potrafi uzależnić, mam nadzieję że nie bo jak przypomnę sobie jak miałem zadanie w stylu 'strzel 10 bramek czechem w wygranym meczu dr' to kurwa siedziałem i piłowałem jak debil ileśtam godzin, żeby dostać kartę delikatnie lepszą niż miałem w składzie, nie wspominając sbc gdzie zawsze brakowało punktu zgrania czy oceny i były grane jakieś roszady i szukanie zawodników pasujących do składu :P .
Co do gameplayu to podoba mi się, piłkarze poruszają się trochę jak we smole, przez co szybkość nie jest tak istotna jak zwinność (w sensie wiadomo przy wysokiej linii obrony, czy na skrzydłach wysoki pejs jest niezbędny ale w środku pola już nie), przez to że zawodnicy są mało zwrotni trzeba uważać bo jeden fałszywy ruch, pójdziesz w złą strone i przeciwnik cię mija, a ty zanim się obrócisz to gość zdąży już przebiec 5 metrów i nie ma opcji go dogonić, na początku jak jeszcze się wdrażałem, to często szedłem w swoim zwyczaju obrońcą na raz i traciłem przez to wkurwe bramek, jak się powoli cofasz z napastnikiem i czekasz na jego błąd to jest git . Nawiązując do tej szybkości, to chyba najfajniej gra mi się Koke który ma z 65 speeda, czego wgl nie czuć, bo jest zajebisty w innych aspektach, może w końcu karty typu veratti, d. silva, mata, t. alcantara będą bardziej widoczne w meczach
Awatar użytkownika
widzeszalenstwo

Post autor: widzeszalenstwo »

Kalom pisze: 14 paź 2020, 11:47 @widzeszalenstwo a próbowałeś też tego Davida z Lille? No tak mi się dobrze grało tą kartą, że aż żal mi było na Depaya wymieniać, a dwóch napastników tak średnio upchnąć jest jak :cry:
Ja ogólnie nie gram depayem tylko if nianie, bo mi wypadł z paczki i tak se zostawiłem juz. Davida próbowałem i jest spoko, szczególnie jeśli chodzi o słabsza nogę, ale ten murzyn lepiej pasuje do mojego grania, bo jest wyższy i szybszy. Balde też sprawdziłem, ale on to akurat wcale nie dawał rady nawet z linkami do gelsona i onyekuru.
Na lewej zamiast bamby mam simona i to też jest super koleżka

Ogólnie 21 po tych kilku dniach mi się bardzo podoba. Jest radocha z gry, dużo bramek, panowie piłkarze fajnie się ruszają po boisku. Jeszcze obronę ogarnę i będzie cacy
FÜRDIEGANG

Post autor: FÜRDIEGANG »

Ale wjechał Lucas Moura z waznych meczow :bowdown:
ex-AlmostDivine

Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
daveyo

Post autor: daveyo »