NBA

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
kshaq

Re: NBA

Post autor: kshaq »

o tak, ale zawyłem jak wczoraj usłyszałem to pytanie od Nicka, wiedziałem od razu, gdzie to zmierza :lol: :bowdown:
oyche

Post autor: oyche »

w sensie że to mistrzostwo wyniosło jamesa do poziomu goat? damn :lol:
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Totalnie nie znam tego programu i nie rozpoznaje ludzi, ale typek nie robi przypadkiem szydery ze sposobu myślenia jordanowców (MJ finały 6/6 a LeBron wchodził i przegrywał haha) i głupiej logiki według której lepiej jest dostać grzecznie w pizde na samym początku niż zostać zapamiętanym jako przegrany finalista? Wielu fanów Mike'a używa takiej taktyki w dyskusji na temat top1w historii, a to jak gość uśmiecha podkreślając że Giannis lepszy, bo ma zero przegranych finałów to dla mnie ewidentna beka.

Ogólnie nienawidzę pierdolenia o legacy, rankingowania zawodników mających przed sobą jeszcze po dziesięć lat gry czy innego wróżenia statystyk z fusów.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
kshaq

Post autor: kshaq »

SWN pisze: 13 paź 2020, 12:34 typek nie robi przypadkiem szydery ze sposobu myślenia jordanowców (MJ finały 6/6 a LeBron wchodził i przegrywał haha) i głupiej logiki według której lepiej jest dostać grzecznie w pizde na samym początku niż zostać zapamiętanym jako przegrany finalista?
no dokładnie to robi
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

No, bo już myślałem że wrzucacie to w suchym kontekście ha-ha co za głupek ale bezsens, a gość całkiem trafnie pokazuje głupotę tego projordanowego argumentu
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
czardi

Post autor: czardi »

W sumie zamiast George'a mogłem dać jakiegoś Joe Johnsona, byłoby łatwiej to wyłapać
Krynew pisze: 20 kwie 2021, 14:15No z pewnością po 2 dniach porzuca projekt, który był planowany latami xD
SLG SINCE 2013
MlodyYoung

Post autor: MlodyYoung »

Joe Johnson> Paul George, nie byłoby łatwiej wyłapać
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

pamiętam jak wszędzie pisali, że ainge to debil bo nie wymienił całej drużyny łącznie ze sprzątaczkami na paula dżordża :lol:
trójkąt bermudzki wola mokotów
Mider

Post autor: Mider »

Dokładnie, bo wymienił ich na Kyrie Irvinga :bowdown: :bowdown:
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

:lol: :lol:
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Nom, tu akurat Boston powinien siedzieć cicho, bo z organizacji będącej teoretycznym postrachem, ustawionym dominatorem wschodu na lata, przyszłą dynastią, och-ach Danny Ainge, GMowie nie odbierają nawet telefonów, bo ich okradnie!!!, zjechali na poziom 'no spoko, powalczymy o ECF', co nie powinno być raczej main planem i szczytem marzeń organizacji, która jeszcze te dwa lata temu zastraszała każdego swoją słynną stertą picków i jako jedyni w lidze mieli rzekomo możliwość upolowania AD/Duranta/Georga. Ostatecznie może się okazać, że część wspomnianych picków wyparowała (bo że zdobyli Browna i Tatuma trzeba im akurat oddać, fajne drafty) i wcale nie wyszli na tym lepiej niż choćby Heat, którzy zrobili trzy razy szybszy (?) rebuilding.
Awatar użytkownika
suitup
mob psycho

Post autor: suitup »

nie no, moim zdaniem Kemba, Tatum, Brown i Gordon spokojnie mogą myśleć o finalach, no i nadal myślę że Brad to top3 jeśli chodzi o obecnych trenerów w NBA
oni drugi rok z rzędu nie mieli Haywarda, który, tylko przypominam, robi robote
na pewno roztrwonili ten ogrom pickow, ale aż tak bym po ainge'u nie jechał
Awatar użytkownika
joey

Mider pisze: 14 paź 2020, 13:54 Dokładnie, bo wymienił ich na Kyrie Irvinga :bowdown: :bowdown:
?
SWN pisze: 14 paź 2020, 14:29 Nom, tu akurat Boston powinien siedzieć cicho, bo z organizacji będącej teoretycznym postrachem, ustawionym dominatorem wschodu na lata, przyszłą dynastią, och-ach Danny Ainge, GMowie nie odbierają nawet telefonów, bo ich okradnie!!!, zjechali na poziom 'no spoko, powalczymy o ECF', co nie powinno być raczej main planem i szczytem marzeń organizacji, która jeszcze te dwa lata temu zastraszała każdego swoją słynną stertą picków i jako jedyni w lidze mieli rzekomo możliwość upolowania AD/Duranta/Georga. Ostatecznie może się okazać, że część wspomnianych picków wyparowała (bo że zdobyli Browna i Tatuma trzeba im akurat oddać, fajne drafty) i wcale nie wyszli na tym lepiej niż choćby Heat, którzy zrobili trzy razy szybszy (?) rebuilding.

pisałem już o tym dłużej w tym temacie, ale generalnie żeby tę przebudowę rzeczowo ocenić to potrzeba jeszcze kilku lat, bo na ten moment Celtics mają po prostu młodą, zajebiście dobrze rokującą drużynę, od której trudno było już w tym sezonie wymagać walki o tytuł, przy czym ja się ogólnie zgadzam, że mniejsze aspiracje to brak ambicji po prostu, szczególnie w organizacji typu Celtics
Awatar użytkownika
jayy

Post autor: jayy »

powiedzcie mi na podstawie czego dalej Stevens jest traktowany jako top3 trenerów w lidze wg. niektorych? bo szczerze nawet nie wiem czy znalazlby sie w mojej top 5, szczególnie po tym co widzialem w serii z Heat
Awatar użytkownika
joey

no więc ta seria z Heat bardzo mocno wpływa na jego niekorzyść, bo jako elitarny trener na poziomie akademickim nie powinien dać się wyruchać strefą aż tak mocno i trudno znaleźć usprawiedliwienie, ALE

z drugiej strony - to jest kreatywny, inteligentny trener, gra bardzo wymagający (ale skuteczny) system w obronie, potrafi wyciągnąć z kiepskich i średnich zawodników nieosiągalny dla nich poziom i jest świetny w zarządzaniu ego (patrzenie na niego przez pryzmat szatni z Kyrie jest krzywdzące imo, ale rozumiem powoływanie się na ten przykład, bo to jednak pierwszy prawdziwy superstar w jego stajni i od razu skończyło się katastrofą), dlatego ja się nie porwę na top3, ale myślę, że miejsce w top5 ma spokojnie, przy czym wypadałoby już, żeby w takiej serii jak ta z Heat pomagał swoim zawodnikom (a przede wszystkim wyciągał wnioski i nie popełniał tych samych błędów, co od początku swojej kariery w NBA, czyli konkretnie: dziwne rotacje z abstrakcyjnymi lineupami i brak utrzymania drużyny w ryzach po przerwie (szczególnie przy dużych prowadzeniach), w trzecich kwartach musi mieć jakiś fatalny rekord)

ale nie jestem obiektywny zupełnie, bo nie dość, że kibicuję Celtics to jeszcze jestem w obozie pro-stevensowskim (co nie jest takie oczywiste w fanbazie, warto wam wiedzieć, widzowie), także dziel sobie na pół. ogólnie to nie zdziwiłbym się, gdyby jego kariera pokazała, że on lepiej sobie radzi z gorszymi zawodnikami w szatni, kiedy nie ma wielkiej presji na wynik, ale jednocześnie cała drużyna daje ręce na pokład i wszyscy ciągną w tę samą stronę, tak jak w tym sezonie z popierdolonym IT na kierownicy
Awatar użytkownika
k4ve

Post autor: k4ve »

tyronn lue trenerem clippers xd
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
MlodyYoung

Van Gundy trenerem Pelicans, czuję że to będzie katastrofa
Awatar użytkownika
joey

Stan i to warto podkreślić, bo Jeff rzekomo był/jest rozpatrywany przez Rockets, także :lol:

czekam na sequel tego zdjęcia
Spoiler
Obrazek
MlodyYoung

Dawać tego Janisa do GSW bo stypa w temacie
Awatar użytkownika
joey

podobno Hayward bardzo poważnie rozważa przeniesienie swoich talentów do... Miami, po wyoptowaniu z ostatniego roku kontraktu oczywiście :dunno:
ODPOWIEDZ