Fifa
Moderator: con shonery
-
FÜRDIEGANG
Re: Fifa
^ no ja podobnie, spacer po galerii, reklama fify i huj, dzisiaj garda puściła
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
jeny
testowałem sobie na steamie tego triala 10h z ea play i w sumie nawet się nie wkurwiłem ani razu to uznałem że można kupić. powinąłem jakiegoś klucza do origin za 160zl i teraz mam problem, że jak chce odpalić fifke z origin to mi automatycznie przeskakuje na steama i przenosi do strony sklepu żeby kupić grę, a nigdzie nie da się odpiąć konta steam od origin.
nie wiem mam to na nowo od 0 pobrać dla origina czy jaki chuj
testowałem sobie na steamie tego triala 10h z ea play i w sumie nawet się nie wkurwiłem ani razu to uznałem że można kupić. powinąłem jakiegoś klucza do origin za 160zl i teraz mam problem, że jak chce odpalić fifke z origin to mi automatycznie przeskakuje na steama i przenosi do strony sklepu żeby kupić grę, a nigdzie nie da się odpiąć konta steam od origin.
nie wiem mam to na nowo od 0 pobrać dla origina czy jaki chuj
Kupiłeś DLC na Origin, które umożliwia zakup gry na Steam, musisz dopiero na Steam kupić FIFKĘ.
Spoiler
żartuje, aż tak EA nie pojebało
ale nie wiem jak ci pomóc
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
nawet bym się uśmiał z takiego rozwiązania
gdyby ktoś napotkał podobny problem to odinstalowałem kompletnie tego traiala ze steama i poczyściłem rejestry i puściłem pobieranie na nowo z origina. oczywiście mam prędkość pobierania 1MB/s, więc skopiowałem sobie z triala cały folder data co ma z 34gb i potem go wkleiłem w to miejsce, gdzie origin pobierał fifkę i pobrało tam brakujące 1,5-2gb i działa
-
FÜRDIEGANG
No i chuj, złamałem się. Juz dzisiaj pykam pierwsze meczyki xD
ex-AlmostDivine
Czekam na dalszą relacje
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
- bloodyhell
ja tez sie melduje tutaj, w piatek powiniente, zrobilem wszystkie sbc i trafilem w chuj fajnych kart, wczoraj awans do 2 ligi skladem za 30k i 800k na koncie, ea to oczywiscie marka
- nihil Novi
Kurwa. Przyrzekłem ze w tym roku odpuszczę temat... jeszcze się trzymam swojego postanowienia ale jest coraz gorzej
Sensei życia
Ja tam siedze sę w 3 dywizji składem za 100k i raz se wygrywam, raz przegrywam, ale kurwa ta meta z dalej parkowaniem w polu karnym jest niesamowicie wkurwiająca, dajcie mnie strzały z dystansu lepsze (mimo że finezyjne raz na jakiś czas wejdą jak obronca przeciwnika nie zablokuje bo widocznie przy blokowaniu tempo rosnie x3 kurwa)
Eh, 4 dni od premiery a ja już klasycznie wkurwiony na te gre
Eh, 4 dni od premiery a ja już klasycznie wkurwiony na te gre
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
-
FÜRDIEGANG
o kurwa, usuneli kondycje? XD
// ale ten Haaland to wariacik, szkoda ze Wernera i Havertza juz nie ma w Bundes
// ale ten Haaland to wariacik, szkoda ze Wernera i Havertza juz nie ma w Bundes
ex-AlmostDivine
- Ezio_Wroclaw
Oglądam gameplaye i wyjebane w tym roku, zresztą ostatnio odpuściłem gdzieś w czerwcu.
Zresztą, dawać za Fifę ponad dwie stówy
Pamiętam czasy jak bolało, kiedy była za 120, a gry AAA na PC zasadniczo były w takich cenach, teraz to jakieś totalne nieporozumienie. Czekam teraz na CP i to będzie kolejny wydatek na gierkę.
Zresztą, dawać za Fifę ponad dwie stówy
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
No i to jest prawda i zgadzam się w 100%. Ale narzekanie, że raz na rok za gierkę w którą grasz kilkaset h masz dać 250 zł, a inne gry kupujesz ze tę cenę i grasz w nie wiele mniej to takie trochę meh. A jakbyś Ezio miał płacić po 30 zł za miesiąc abonamentu żeby grać w FIFKĘ to by było ok? Po 12 miechach masz 360 zł.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- Ezio_Wroclaw
Nie jestem jedna z osób, która jedyne co robi w wolnym czasie to gra w Fife. RPG mnie wciągnie fabułą, będę miał cliffhangery, w Fifie mogę zbudować skład za miliony monet, super. Oczywiście nie odmawiam half-prosom zaciecia do grania, handlu itd. Jak Wam się to podoba to proszę bardzo. Mnie ta formuła nudzi po pewnym czasie.
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic