Tatuaże

Wszystko, co związane z dbaniem o siebie. Streetwear, lifestyle oraz marki odzieżowe.

Moderator: wrubel

tRO8l3
Zbanowany

Re: Tatuaże

Post autor: tRO8l3 »

Godhand pisze: 11 paź 2020, 23:38Patrz, ja czuję to samo, jak ktoś ocenia ludzi po tatuażach...
Po to robisz te tatuaże żeby na ciebie zwrócono uwagę, żeby oceniano to co zostało wystawione na widok publiczny. Tego czegoś co sobie zrobiłeś nie będę oceniał ani zajmował się na twoim ciele boiskiem do kosza. Wiem jedno, jakbyś mi serdecznie polał i poprawił hazy morning, to bym ci lepszy basket urządził, lepiej to narysował.
Awatar użytkownika
Godhand

Post autor: Godhand »

tRO8l3 pisze: 12 paź 2020, 15:39 Po to robisz te tatuaże żeby na ciebie zwrócono uwagę, żeby oceniano to co zostało wystawione na widok publiczny.
Fajnie, że wiesz lepiej po co je robię :)
A te, które mam w niewidocznych miejscach są po co?
I nie trzeba być geniuszem, żeby skumać, że aktualnie większą uwagę zwraca się na osoby bez tatuaży :)
Mam cztery dychy, dzieciakiem już nie jestem, poklasku nie potrzebuję.
Ktoś kto uważa, że dany człowieka jest lepszy, lub gorszy, bo ma, bądź nie ma tatuaży, jest idiotą.

Whatever.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
tRO8l3
Zbanowany

Godhand pisze: 11 paź 2020, 23:38 Piłka, jak piłka, ktoś się może śmiać, dla mnie mnóstwo życia, potu i emocji, które zostaną ze mną na zawsze.
Ty o tym wiesz. Potrzebna była ci do tego piłka żebyś lepiej to wiedział? A może malunek na ciele doskonali tą wiedzę? Może to taki graficzny utwierdzacz w średnio wyrobionym przekonaniu? Skoro masz 40 lat, to bądź poważny, po to zrobiłeś żeby ktoś tam pytał, rozkminiał, po co to ta piłka.
Awatar użytkownika
ToMojaStaraKsywka

Post autor: ToMojaStaraKsywka »

cooo
Awatar użytkownika
Godhand

tRO8l3 pisze: 12 paź 2020, 17:58 po to zrobiłeś żeby ktoś tam pytał, rozkminiał, po co to ta piłka
Sherlock, kurwa :)
Nie, zrobiłem, ponieważ tatuuję rzeczy, które są dla mnie w życiu ważne. Dość oczywista sprawa. Nie trzeba piątego i szóstego dna.
I mam mnóstwo tatuaży, nie spotkałem się jeszcze żeby ktoś obcy rozkminiał/czy o nie pytał. A bliscy wiedzą.
Wiec w płot kulą.
They / them.
tRO8l3
Zbanowany

Nie myślałeś żeby wszystko co jest dla ciebie ważne umieścić w albumie fotograficznym, a nie na ciele? Rodzine, dzieci, żone, niezapomniane wakacje, szefa w pracy, ulubione piwo?
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

tRO8l3 pisze: 12 paź 2020, 17:58
Godhand pisze: 11 paź 2020, 23:38 Piłka, jak piłka, ktoś się może śmiać, dla mnie mnóstwo życia, potu i emocji, które zostaną ze mną na zawsze.
Ty o tym wiesz. Potrzebna była ci do tego piłka żebyś lepiej to wiedział? A może malunek na ciele doskonali tą wiedzę? Może to taki graficzny utwierdzacz w średnio wyrobionym przekonaniu? Skoro masz 40 lat, to bądź poważny, po to zrobiłeś żeby ktoś tam pytał, rozkminiał, po co to ta piłka.
Jak ciebie to tak drażni to proponuję zrób wyjazd a nie zasmiecasz temet
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Awatar użytkownika
Godhand

tRO8l3 pisze: 12 paź 2020, 18:43 Nie myślałeś żeby wszystko co jest dla ciebie ważne umieścić w albumie fotograficznym, a nie na ciele? Rodzine, dzieci, żone, niezapomniane wakacje, szefa w pracy, ulubione piwo?
Stary, miej albumów ile chcesz. Ja Ci w nie nie zaglądam. Chcesz znać motywację, to zapytaj jak człowiek, a nie odpierdalasz jakąś badziewną analizę psychologiczną studenta pierwszego roku.
They / them.
tRO8l3
Zbanowany

A jest szansa, że moje posty, moja osoba stanie się dla ciebie kiedyś ważna i wydziarasz sobie gdzieś tam mój avatar?
Aka M

Post autor: Aka M »

Pamiętajcie Mordzie, Ferrari się nie tuninguje, szkoda skóry :( ale co ja wiem, chyba jestem już stary
Awatar użytkownika
Godhand

tRO8l3 pisze: 12 paź 2020, 18:53 A jest szansa, że moje posty, moja osoba stanie się dla ciebie kiedyś ważna i wydziarasz sobie gdzieś tam mój avatar?
Nie sądzę.
They / them.
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Post autor: Jiigsi »

Spoiler
Obrazek
Dziś wjechał
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

Fajne ale pewnie bolało

Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Trochę. W sumie najkrócej ten robiłem ze wszystkich i najmniej bolał
last.fm

Awatar użytkownika
ToMojaStaraKsywka

Post autor: ToMojaStaraKsywka »

Wspaniały, z czego to?
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Z tuszu :lol:

Original content, powiedziałem dla typka, że chce sztylet przebijający oko w jego stylu
last.fm

Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

fajny, ale dla mnie troche za duzy. Ja na przedramieniu tylko od zewnetrznej strony mam wieksza dziarke, bo lubie takie porozrzucane prace po calej lapie i ciezko byloby pomiescic wszystko

teraz jak bede sie lapal z tatuatorem to dwa wrzuty na gire robie, a pozniej juz trzeba konczyc reke
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
DeDoK

Post autor: DeDoK »

gdzie robiles?
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Ja właśnie mam z tym dwa takie większe na przedramieniu od tego samego człowieka, ale wyżej już będę mniejsze wrzuty robił. Starczy tego na jednej ręce.

Robiłem w Tattoo Mona Lisa w Białymstoku u niego https://instagram.com/dmitriy_brundukov ... 86jwsmk6cm
last.fm

Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Druga dziarka od Gozdiego
Spoiler
Obrazek
ODPOWIEDZ