MMA panowie MMA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Re: MMA panowie MMA
Mamed

Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
ale zajebał
Spoiler
reszta gali bez historii
A po Mamedzie w nocy w UFC jeden z lepszych nokautów w historii:
- krakowski łotr
Piękne KO Mameda ale teraz Kawul z Lewandowskim bedą znowu grillować legende Mameda do porzygu.
myśle że chuj ci do tego czy ktoś chce oglądać ksw w 2020
Mamed spoko, janikowski ma kondycje dziadka po covidzie, materla ladnie przetrzymal kryzys
Mamed spoko, janikowski ma kondycje dziadka po covidzie, materla ladnie przetrzymal kryzys
Basically I'm tired of feeling sick and tired.
Dzisiaj debiut Gamera w UFC. Jakie przewidywania forumowych ekspertów? Ja trochę sceptycznie na to patrzę, ale nie wykluczam miłej niespodzianki.
Poza tym kozacki main event, team T-City choć i tu może być w chuj ciężko.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Poza tym kozacki main event, team T-City choć i tu może być w chuj ciężko.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gamer ogarnie myślę, dużo trudniej miałby w pierwotnym zestawieniu. Co do ME, TKZ posyła Ortegę na deski w max 3 rundzie
trzymam kciuki, Gamer jest faworytem ale to nie jest piłka nożna gdzie drużyny grają ze sobą co 3 dni prawie przez cały rok, więc predykcja jest łatwiejsza, rekord jest imponujący ale ciężko jest porównywać zawodników którzy przez całe kariery bili się z innymi przeciwnikami w innych organizacjach, myślę że Gamrot wygra ale jak gruzin go ustrzeli to też nie będę zaskoczony
btw ogarnia ktoś czy mma-core wstawia też wideo-powtórki z karty wstępnej?
btw ogarnia ktoś czy mma-core wstawia też wideo-powtórki z karty wstępnej?
wydaje mi się, że tak, przynajmniej kiedyś wstawiali
No szkoda.
Co nie zmienia że 1 i 2 dla Kutateladze a Mati się obudził w 3 dopiero więc powinno być UD.
Co nie zmienia że 1 i 2 dla Kutateladze a Mati się obudził w 3 dopiero więc powinno być UD.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2020, 1:06 przez Sialala, łącznie zmieniany 1 raz.
czego się spodziewać po mistrzu galaktyki z ksw
oczywiście nie ma co skreślać, co dobrze pokazał przykład Janka
2-3 lata powalczy na normalnym poziomie to się dotrze
oczywiście nie ma co skreślać, co dobrze pokazał przykład Janka
2-3 lata powalczy na normalnym poziomie to się dotrze
Ostatnio zmieniony 18 paź 2020, 12:28 przez instinkt, łącznie zmieniany 4 razy.
nie ma to zbyt wielkiego znaczenie że nie dostał decyzji, i tak następnego przeciwnika dostanie na podstawie dobrej close walki
Imo 29-28 Gamrot
kurde przykro ale trzeba uczciwie przyznać że dwie pierwsze rundy były mocno w plecy. Stójka bardzo odstawała niestety, w parterze też nie mógł przejść gardy, szkoda
Ale z pizdy werdykt, nie wiem jak Gruzinowi można było dać coś więcej niż drugą rundę. Inna sprawa, że Gamrot powinien zrobić sobie przerwę, bo to kolejna walka, gdzie wyglądał średnio.