Guzior
-
radioaktywnyodpad
Re: Guzior
Chciałbym żeby wypuszczał coś czesciej, ale z drugiej strony jak jest często wśród raperów to się pojawia przesyt, a tak mam w pamięci zajebistą płytę, a nie 10 chujowych kawałków, singli, czy epek po drodze na szybko.
Słucham tylko polskiego rapu, jebią mnie wasze bożki ze Stanów.
zawsze mam tak z guziorem, ze jaram sie jego najnowszymi plytami dopiero po czasie (np. evil things zajaralem sie prawie rok po premierze), co nie zmienia faktu, ze stylówka kozak.
- Bryx Fenrir
Warto tutaj zaznaczyć, że ta zwrotka Guziora jest sprzed około 3 lat.
liczę, że niedługo wleci z nową muzą, chyba najbardziej wyczekiwany moment.
- FruitOffTheWall
ostatnio wróciłem sobie do yllom,kurwa ta płyta jest dalej kozacka plus czuje w niej vajb 2015 roku coś pieknego.Dalej niewierze jak zgred mogl zajebać taka zajebista zwrotke. evil thigns to nie była zła płyta ale nie umywa sie kurwa do yllomu ni chuja.Na nowego guziora czekam bo ten gośc wydaje mi sie ze sie kurwa nie zmienia, jest real ,pierdoli jakies fity z kizo i jebia go socialmedia za to ma u mnie propsy ze u niego muza jest na pierwszym miejscu.
ps no ale w bifie to wiadomo michał zioło>>>>guzior
ps no ale w bifie to wiadomo michał zioło>>>>guzior
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- przedszkolanek
no bo na ostatniej płycie w ogóle nie było fitu z Szpakiem, który wtedy wyskakiwał z lodówki
tak samo nie było fitu z Reto, który wtedy miał spory hajpik po dograniu się Quebie i wypuszczenia UA
btw half dead będzie miał za chwilę 100M na YT
Niby tak jak pisze przedszkolanek, ale nadal Guzior dużo wyżej od Reto i szpaka jeżeli chodzi o muzykę i jakość plus lirycznie dużo lepiej się prezentuje. Licze że w tym roku jakaś płyta od niego jebnie żeby pozamykac rapgre 2020 i tyle. Typ ma mocny potencjał i szanuje że nie napierdala kawałkami i płytami jak pojebana sknera, tylko zawsze coś oryginalnego daje, co jest bardzo nietypowe na dzień dzisiejszy na scenie.
- przedszkolanek
nie no jasne, ja czekam na jego płytę, ale kurwa nie róbcie z niego jakiegoś ostatniego sprawiedliwego, któremu zależy tylko i wyłącznie na muzyce i nic nie kalkuluje, bo to xDDD warte
- FruitOffTheWall
porownywanie guziora do reto i szapaka nie ma kurwa sensu .NIe robie z niego ostatniego sprawiedliwego bron boże u nas w poldonie zaden raper nie jest sprawiedliwy
rip zioloziolo
- przedszkolanek
ale to było odnośnie rzekomego pierdolenia fitów z kizo
nie zdziwiłbym się jakby sympatyczny gdańszczanin się pojawił na nowej płycie guziora
nie zdziwiłbym się jakby sympatyczny gdańszczanin się pojawił na nowej płycie guziora
- OmarStooleyman
Widzę, że nawet w komentarzach na YT czy na Facebooku pod oryginalnym postem promującym ten teledysk ktoś zauważył pewne podobieństwo teledysku
do wydanego w 2016:
Niestety nikt nie podłapał tematu, jak dla mnie podobieństwo jest aż rażące.
do wydanego w 2016:
Niestety nikt nie podłapał tematu, jak dla mnie podobieństwo jest aż rażące.
- FruitOffTheWall
trochę tak ale czy jakoś bardzo to tak średnio bym powiedział, wielkiej sensacji bym z tego nie robił. A co do tego tracku to bardzo dobry numer, elegancki żeby sobie do sprzątania zapuścić czy na melanżu gdzie każdy jest już dawno po swoim peaku
im wiecej razy ogladam tym wiecej zauważam podobieństw dziwne to, ciekawa to jest dyskusja pod oryginalnym trackiem w komciach
im wiecej razy ogladam tym wiecej zauważam podobieństw dziwne to, ciekawa to jest dyskusja pod oryginalnym trackiem w komciach
rip zioloziolo
- OmarStooleyman
Motyw jest ten sam przynajmniej przez 3/4 obu teledysków, punkt kulminacyjny identyczny, czyli takie intymne, przyjacielskie zbliżenie się, ale końcówka ma zupełnie inny wydźwięk. W dodatku sceneria też bardzo podobna. Dziwne, choć to może być oczywiście zbieg okoliczności.
No i że odbiór obu teledysków zupełnie inny to tez mnie nie dziwi, inne społeczeństwa, inne problemy.
No i że odbiór obu teledysków zupełnie inny to tez mnie nie dziwi, inne społeczeństwa, inne problemy.
mamy 2021 a ludzie nadal się dziwią, że połowa polskiej sceny rapowej to kopiowanie zagranicy - od klipów, przez numery, flow, na bitach kończąc
ale to teraz nie nazywa się kopiowanie, tylko inspiracja
ale to teraz nie nazywa się kopiowanie, tylko inspiracja
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Wleciało dzisiaj z autoplay, szok że Guzior 9 lat temu tak nawijał
Wszystkie moje posty to fiksja
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Powrót Guziora na feacie u Luisa Villaina.
Dziś teledysk u grubaska do tego utworu
Dodano po 3 godzinach 26 minutach 25 sekundach:
Dziś teledysk u grubaska do tego utworu
Dodano po 3 godzinach 26 minutach 25 sekundach:
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.