This is 100%

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Krynew

Re: This is 100%

Post autor: Krynew »

Rapnokaut Wini oddał w ręce tych ananasów z rapnews
Kocham, pozdrawiam
coldpu55lick

Post autor: coldpu55lick »

zdecydowanie lepsze niz rapnokaut, ktory w ogole mi nie siadl, wydawal sie infantylny

taka luzna formula, gdzie po wszystkim ida "na wodke" super mi sie podoba, moze mogloby byc mniej kolorkow na tey scianie, jakies srebra bylyby lepsze... xd

no i taka podkladka pod promocje ubran jest spojna z tym co robil wczesniej wini

mysle ze to ma szanse wybuchnac jak beda robic konsekwentnie i w nie "nadmuchanej" atmosferze
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

No ale czym to się różni od Rap Nokautu? Tym, że werdyktu nie ma? Nie ma miejsce na scenie na dwie takie inicjatywy. Wini cwany widzę, zostawiam wam Rap Nokaut, a ja sobie zrobię swoje, które was wygryzie z czasem :lol:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
tomek5lg

Post autor: tomek5lg »

Moze tym że nie ma admy która była sztuczna i denerwująca :) wydaje mi się ze oxon jakiś spięty na tej walce, nie był do końca sobą tak jak z frostim, podobaly mi się te wersy o revo i porównaniu do que i eripe tak samo jak pojazd po patokalipsie, w sumie props filip
daveyo

Post autor: daveyo »

Nie wiem, mam wrażenie, że nasz język nie pasuje do takich bitew bez bitu, brzmi to jak kabaret albo recytacja wiersza, nie ma tego pierdolnięcia i takiego kozackiego efektu wow po którym chciałbym podnieść łapy i wydrzeć się łoooooooooooooooooooooooooooooo. Zdarzają się przekminione pancze, które jakoś brzmią, ale reszta wygląda jak jakieś negatywne komentarze pod kawałkami znienawidzonych artystów.

ale żeby tak nie narzekać, to nie była zła walka, na plus właśnie taka luźna-ziomalska forma, no i Filipek lepiej się zaprezentował.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Najgorzej, że oni obaj recytują te wersy jak uczeń gimnazjum trzynastozgłoskowca, taka klepanina typowa dla słabej recytacji w gimnazjum. Jakie kurwa delivery.
ODPOWIEDZ