NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: NBA
Przecież LBJ to one man army, zawsze tak o nim mówiono. Mając Davisa u boku nie potrafi sobie poradzić z Miami?
Bo serce zostawione na parkiecie i mental, są ważniejsze od atletyzmu LBJ i eksplozywności Davisa.
Brawo Miami.
Bo serce zostawione na parkiecie i mental, są ważniejsze od atletyzmu LBJ i eksplozywności Davisa.
Brawo Miami.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
Ja pierdolę, wierzysz, w to co piszesz?
Żeby mieć jakiekolwiek obiekcje w stosunku do LeBrona po tym meczu, to trzeba być zaślepionym hejterem. Tylko Miami zostawiło serce i ma mental, LeBron to atletyzm, a te 40/13/7 się wzięło z czapy, psycha nie dojechała, kolejny choke, kreowanie otwartych rzutów dla ziomków z drużyny, to oznaka słabości
Wielki Jimmy, szkoda dla niego, że to nie ostatni rok kontraktu, bo by sobie zaklepał 5-letniego maxa, a tak ma jeszcze 3 lata.
Wielki Jimmy, szkoda dla niego, że to nie ostatni rok kontraktu, bo by sobie zaklepał 5-letniego maxa, a tak ma jeszcze 3 lata.
A przytoczysz gdzie były te pretensje?
Szanuję LBJ, natomiast jeśli kiedykolwiek grałeś to wiesz doskonale, że jeśli koledzy ewidentnie nie są w dyspozycji rzutowej, to doświadczony i mający taką możliwość zawodnik stara się wziąć ciężar gry i odpowiedzialność na siebie. Tym bardziej, jeśli jest LBJ i ma taką możliwość. Kreowanie pozycji dla kolegów, którzy mają rzutowo bardzo zły dzień to po prostu błędna decyzja.
They / them.
They / them.
XD przecież Lebron trzymał ich w grze całą czwartą kwartę, wyczyniają cuda pod tym koszem. W ostatniej akcji Danny miał kurwa tak czystą pozycję, że spokojnie mógł jeszcze zapozować do zdjęcia przed odpaleniem. Dwight by to rzucił.
No i abstrahując - Dzimi wiadomo ładny mecz, ale to, jaki Robinson miał dzień konia, to było nieprawdopodobne.
No i abstrahując - Dzimi wiadomo ładny mecz, ale to, jaki Robinson miał dzień konia, to było nieprawdopodobne.
Czyli zamiast 40 punktów, 7 asyst, kolejnych ~8 czystych rzutów wykreowanych w trakcie meczu i odegrania do mającego trzy hektary wolnego miejsca Greena, który ma 4. najlepszy % trafionych trójek w historii Finałów, powinien pójść w 60 punktów z 35 rzutów i 2 asysty i kontestowany rzut ponad trzema przeciwnikami, załapałem.
-
MlodyYoung
Przecież te zarzuty wobec LeBrona są bezzasadne. Lakers szli jak czołg przez Playoffy właśnie dlatego że LeBron, który skupiał dużą uwagę obrony nie forsował rzutów tylko znajdował kolegów, którzy jednak zazwyczaj nie zawodzili/ Lakers dobrze bronili i to maskowało jakimi dzbanami są Green czy Kuzma
Morris
duel Butler James w tym meczu to jeden z najlepszych pojedynków jakie w życiu widziałem, ale takie mecze powodują że zaczynam miec zakola
duel Butler James w tym meczu to jeden z najlepszych pojedynków jakie w życiu widziałem, ale takie mecze powodują że zaczynam miec zakola
no ja bym nie nazwał tego dniem konia, bo jednak nie takie mecze mu sie zdarzały, gość to elitarny shooter
czardi pisze: ↑10 paź 2020, 11:49 Czyli zamiast 40 punktów, 7 asyst, kolejnych ~8 czystych rzutów wykreowanych w trakcie meczu i odegrania do mającego trzy hektary wolnego miejsca Greena, który ma 4. najlepszy % trafionych trójek w historii Finałów, powinien pójść w 60 punktów z 35 rzutów i 2 asysty i kontestowany rzut ponad trzema przeciwnikami, załapałem.
Ok, to inaczej. Po tym meczu robisz analizę statów poszczególnych zawodników i meczu w ogóle.
Jakie masz wnioski? Co było nie tak?
They / them.
They / them.
-
MlodyYoung
Musisz jednak pamiętać byczq że Green dobre statystyki zrobił w San Antonio, grając dla Raptors wyglądał już bardzo słabo ofensywnie, teraz to kontynuuje.czardi pisze: ↑10 paź 2020, 11:49 Czyli zamiast 40 punktów, 7 asyst, kolejnych ~8 czystych rzutów wykreowanych w trakcie meczu i odegrania do mającego trzy hektary wolnego miejsca Greena, który ma 4. najlepszy % trafionych trójek w historii Finałów, powinien pójść w 60 punktów z 35 rzutów i 2 asysty i kontestowany rzut ponad trzema przeciwnikami, załapałem.
Emocje po skończonym sezonie powoli opadają, dlatego warto pochylić się nad legacy kilku zawodników. Gdzie jest LeBron? Czy zwyciężanie z pozycji drugiego najlepszego zawodnika przez Davisa to plus czy minus dla jego kariery? Bo że Jimmy właśnie spadł za Paula George'a, to jasne