Sentino
Re: Sentino
Przykro mi to napisać, ale zajeżdża przysłowiową wiochą i amatorką, nie lepiej mu zrobić jeden niskobudżetowy klip z pomysłem lub nawet z czymś ciekawym dla oka albo chociaż postawić na porządny montaż - to już jakieś no-namey na youtube nagrywają lepsze rzeczy.
Dobry klimat.
Ale wy dalej nie czaicie ze Sentino chce zrobić wszystko sam? Tak samo jak zaczął. Akceptując wszystkie niedoskonałości.
Mimo że sam ubolewam, bokunszt jego muzyki zasługuje na najlepszą jakość w każdym aspekcie (brzmieniowo/klip)
Ale wy dalej nie czaicie ze Sentino chce zrobić wszystko sam? Tak samo jak zaczął. Akceptując wszystkie niedoskonałości.
Mimo że sam ubolewam, bokunszt jego muzyki zasługuje na najlepszą jakość w każdym aspekcie (brzmieniowo/klip)
#free2rzyn
to tylko podkreśla fakt że Sebastian jest człowiekiem renesansu, Da Vinci naszych czasów. Przeciętny słuchacz pokroju SiNi doceni kunszt jego pracy za kilka dekad, kiedy będzie z rynsztoku oglądał programy historyczne przedstawiające sylwetke oraz dokonania Pana Alvareza
możesz mi mówić daquan
bez kitu, idz proposowac tych swoich typow co najwyzej moga wystapic w noname alert u yurkowskeigo
Dziwny klimat tego klipu. Do niego to pasuje, ale to nadal jest poziom na taką internetową nisze. To musiałby być klipon na poziomie realizacji Zapytaj o mnie, żeby na grubo szumu narobić. No i numer puszczony od razu z klipem
fajnie ze Seba chce robic wszystko sam i ja go naprawde lubie i duzej ilosci osob tutaj zakladam, ze udziela sie jego zajawka i optymizm
ale kurwa dlaczego niemieckie rzeczy z poczatku tego roku badz z tamtego roku mają normalny mix, bardzo przyjemne klipy, bity od kurwa np. goldfingera, ktore nie sa prostymi bitami z yt
jak chce rozkurwic polske to musi sie przylozyc
chociaz smirnoff pisal juz ze taka jest jego estetyka pracy moze tak jest no i coz
ale kurwa dlaczego niemieckie rzeczy z poczatku tego roku badz z tamtego roku mają normalny mix, bardzo przyjemne klipy, bity od kurwa np. goldfingera, ktore nie sa prostymi bitami z yt
jak chce rozkurwic polske to musi sie przylozyc
chociaz smirnoff pisal juz ze taka jest jego estetyka pracy moze tak jest no i coz
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
w całym tym zamieszaniu związanym z amatorskim klipem, chujowymi miksami i ogólnie słabym podejściem ze strony Sebastiana, myślę, że warto przypomnieć post Smirnoffa z grupki:
trzeba być turbo naiwnym, albo turbo głupim aby myśleć, że taka etyka pracy przyniesie jakikolwiek sukces, nie mówiąc już o zainteresowaniu ze strony osób, które będą gotowe wyłożyć na to siano i zaoferować tatuażykowi kontrakty

jak się nie podoba to wypierdalać
no i jak tak dalej pójdzie, to wypierdolą standardowo wszyscy i zostaniemy my jako reprezentanci forum ślizgawka, a ten znowu się obrazi i wróci do robienia muzyki po niemiecku/hiszpańsku
I bez dobrych liczb, nie będzie dobrych kontraktów. I bez dobrych kontraktów, Sebkowi się odechce robić muzykę po Polsku.
Jak komuś się to nie podoba, to jest dużo innych artystów, których można słuchać.
A moze akurat ktos zrozumie jak Sebek pracuje i to wykorzysta. Bo wiadomo ze dla Step n.p. bylo wazniejsze, ze on ich ubrania nosi, niz jego muzyka.
trzeba być turbo naiwnym, albo turbo głupim aby myśleć, że taka etyka pracy przyniesie jakikolwiek sukces, nie mówiąc już o zainteresowaniu ze strony osób, które będą gotowe wyłożyć na to siano i zaoferować tatuażykowi kontrakty
jak się nie podoba to wypierdalać
no i jak tak dalej pójdzie, to wypierdolą standardowo wszyscy i zostaniemy my jako reprezentanci forum ślizgawka, a ten znowu się obrazi i wróci do robienia muzyki po niemiecku/hiszpańsku
Śmieszne jest to, iż opinia Cie tak rusza i z całym szacunkiem, wstyd porównywać obecną wiochę jaka robi do wybitnej postaci.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2020, 10:37 przez SiNi, łącznie zmieniany 1 raz.
@cloud w punkt
Seba ma prawie 40 lat, albo zrobi teraz siano, porządnie się przykładając, albo nic z tego nie będzie. Umówmy się, w kategorii trap-flex najlepiej sprzedają się twórcy naprawdę młodzi, bo młodzi takiej muzy słuchają. Mając 40+ i trudno mi sobie wyobrazić, że młodzi będą masowo słuchać takich rzeczy, bo będą mieć po prostu inny lot. To zresztą widać po obecnych dinozaurach. Takiego OSTRego słuchają dziś przede wszystkim jego fani z lat, kiedy był miał swój prime. Młodzi wolą inne rzeczy. A fanbase Sentino jest po prostu za mały żeby tak się ustawić.
Smutne to jest, bo wiadomo, Seba zdolny jest, ale z taką otoczką nic z tego nie będzie
Seba ma prawie 40 lat, albo zrobi teraz siano, porządnie się przykładając, albo nic z tego nie będzie. Umówmy się, w kategorii trap-flex najlepiej sprzedają się twórcy naprawdę młodzi, bo młodzi takiej muzy słuchają. Mając 40+ i trudno mi sobie wyobrazić, że młodzi będą masowo słuchać takich rzeczy, bo będą mieć po prostu inny lot. To zresztą widać po obecnych dinozaurach. Takiego OSTRego słuchają dziś przede wszystkim jego fani z lat, kiedy był miał swój prime. Młodzi wolą inne rzeczy. A fanbase Sentino jest po prostu za mały żeby tak się ustawić.
Smutne to jest, bo wiadomo, Seba zdolny jest, ale z taką otoczką nic z tego nie będzie
Niby ten klip to straszna amatorka ale tak samo jak SMILE ma swój klimat i nawet mi się podoba
- qualite_de_schizoide
Senti wygląda jak postać z GTA, w ogóle taki klimat tego klipu xd
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Ha, to samo skojarzenie!qualite_de_schizoide pisze: ↑09 paź 2020, 11:01 Senti wygląda jak postać z GTA, w ogóle taki klimat tego klipu xd
Tutaj pozwolę przypomnieć mój post sprzed kilku miesięcy:
Tatuażyk wyszedł w lipcu/sierpniu 2016 r., Czarna chmura (nomen omen top 3 rapera Sentino) również w lipcu 2016 r., Zapytaj o mnie z Milikiem wyszło 25 maja 2017.
ZL3 wychodzi w czerwcu 2020 r.
Ja naprawdę zbyt długo na to czekałem, żeby nie cieszyć się z czegokolwiek, co tylko mi skapnie. Niesamowitą sytuacją jest, że będąc słuchaczem, tyle trzeba się naczekać i naprosić o twórczość Sebka w czasach, gdy muzyka wychodzi zewsząd i każdy zabiega, żebyś ją odsłuchał. Senti w tym samym czasie robi wszystko, aby cię zniechęcić, a ty, idioto, wciąż czekasz. No i tak, czekam... Czekać również będę.
Wydaje mi się, że ten swoisty syndrom sztokholmski zrozumieją jedynie osoby, które podobnie jak ja czekały z ręką w gaciach na ZL3. W międzyczasie epizod z Flerem, El Malo, powrót do Polski, kilka świetnych numerów, ucieczka z Polski, słuchanie snippetów ze łzami w oczach, domysły graniczące z pewnością, że takiego Tabu czy Oni albo ja 2 nigdy nie usłyszymy.
Później powolne łagodzenie sytuacji, kolejne miesiące i lata. Jesteśmy w 2020, saga trwa dalej. Nic nigdy się z tym Sebkiem nie zmieni. Nie mam na to również większego wpływu. It is what it is. Pogodziłem się.
@Jaayu
Poproszę o rozwinięcie słowne tegoż żartu.
Poproszę o rozwinięcie słowne tegoż żartu.
Sentino jest tą wybitną postacią.
Właśnie w livie na IG zapowiedział, że w grudniu uliczny tape „Dziki wschód”. Diho na pewno na feacie, a może nawet cała płyta razem. Król

Z pozostałych info: ostatnio był na 48 w areszcie. W przyszłym roku chce kupić coś pod Warszawą.
Z ciekawostek z życia - umie sam strzyc włosy, jak mieszkał w Warszawie to obcinał amerykańskich żołnierzy... xD
Boski Latynos
Z pozostałych info: ostatnio był na 48 w areszcie. W przyszłym roku chce kupić coś pod Warszawą.
Z ciekawostek z życia - umie sam strzyc włosy, jak mieszkał w Warszawie to obcinał amerykańskich żołnierzy... xD
Boski Latynos
Ostatnio zmieniony 09 paź 2020, 13:38 przez MaciekZKS, łącznie zmieniany 1 raz.
- marco_pantani
gówno prawda, da vinci ma się dobrze, pracuje w telewizji
Dodano po 1 minucie 5 sekundach:
to malik też możliwy, alberto? gm2l kurwa na fityMaciekZKS pisze: ↑09 paź 2020, 13:21 Właśnie w livie na IG zapowiedział, że w grudniu uliczny tape „Dziki wschód”. Diho na pewno na feacie, a może nawet cała płyta razem. Król![]()
Boski Latynos![]()
zwracam honor