Modowy offtopic

Wszystko, co związane z dbaniem o siebie. Streetwear, lifestyle oraz marki odzieżowe.

Moderator: wrubel

sven22

Re: Modowy offtopic

Post autor: sven22 »

2ps__ pisze: 30 wrz 2020, 18:22 zapierdalanie w ciuchach firm deskorolkowych jak się nie jest skejtem przynajmniej mentalnym to przypal jak huj
ej byniu, a jak mam vansy to przejdzie jeszcze, czy muszę się wyjebać razem z nimi do kosza?
2ps__

Post autor: 2ps__ »

vans nie jest firma deskorolkowa oczywiście, także luz możesz śmigać pzdr

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

pluję na was jeśli mieliście kiedykolwiek jordany i nie potraficie zrobić dwutaktu, a pick'n'roll to dla was podgatunek muzyki
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

u mnie by nosić spodnie CLINIC trzeba było dostać "legala" od jakiegoś tam wpływowego na osiedlu baggy hiphopowca, innymi słowy trzeba było być częścią takiej ekipy bo inaczej było się POZEREM i można było otrzymać wpierdol

oczywiście coś takiego nie istniało tylko jakieś dałny z nizin społecznych pierdoliły tak od rzeczy zahukanym bananowym dzieciakom w szkółce
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

O kurwa, street credit na ciuchy, lot jest wysoki. Polecam mniej narkotyków.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

Przecież jak się kupuje coś Thrashera online, to kurier jedzie do ciebie z deską i jak nie zrobisz Ollie to cię wali na pizdę.
Stacjonarnie sprawa jest zarazem prosta i trudniejsza bo dla takich gagatkow jest przygotowana piwnica jak w Pulp Fiction.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

jAg pisze: 01 paź 2020, 9:46 O kurwa, street credit na ciuchy, lot jest wysoki. Polecam mniej narkotyków.
u brudasów, znaczy u wszelkich pankowców tak kiedyś było że jak nosiłeś koszulkę jakiegoś zespołu czy naszywkę to jakiś starszy załogant mógł nagle cię przepytać ze składu czy dyskografii i jak nie wiedziałeś to było albo zabranie fantów albo wpierdol.
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
Serdecznosci

Post autor: Serdecznosci »

Grubo, a ja sobie tylko spodnie chciałem kupić.
2ps__

Post autor: 2ps__ »

cieszę się, że się rozumiemy chłopaki :joint:
Awatar użytkownika
lygrys

Post autor: lygrys »

zemsta1kadluba pisze: 01 paź 2020, 15:19
jAg pisze: 01 paź 2020, 9:46 O kurwa, street credit na ciuchy, lot jest wysoki. Polecam mniej narkotyków.
u brudasów, znaczy u wszelkich pankowców tak kiedyś było że jak nosiłeś koszulkę jakiegoś zespołu czy naszywkę to jakiś starszy załogant mógł nagle cię przepytać ze składu czy dyskografii i jak nie wiedziałeś to było albo zabranie fantów albo wpierdol.
W podcaście Metalurgia mówili, że nadal w metalu są stare dziady i mają ból dupy jak na koncert metalowy przychodzi młodzież z grzywką, w rurkach i białych sneakersach, a nie w śmierdzącej ramonesce.

Mnie to trochę zdziwiło, bo sprawdzanie kto ma legitne papiery, a kto jest pozerem to dla mnie oznaka gówniarstwa z którego powinno się wyrosnąć.
Oczywiście sam kiedyś byłem taki i krzywiłem się jak widziałem skejta w szerokich spodniach, mimo że moje pierwsze baggy były firmy R PURE.

Ja bardzo lubię nosić kurtki Santa Cruz czy DC, a mam nawet rzeczy firm snowboardowych czy surfingowych, bo po prostu mi się podobają i nie mam problemu z tym, że dla kogoś jestem pozerem, bo mam to po prostu gdzieś.
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

misie pysie forumowe polećcie mi prosze jakąś fajna kurtałe do 400 ziczko
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
sven22

Ale na zimę czy na teraz?
Awatar użytkownika
Whtn

Post autor: Whtn »

lygrys pisze: 03 paź 2020, 22:46 W podcaście Metalurgia mówili, że nadal w metalu są stare dziady i mają ból dupy jak na koncert metalowy przychodzi młodzież z grzywką, w rurkach i białych sneakersach, a nie w śmierdzącej ramonesce.
przecież w latach 80 i przez pół 90 większość brudasów, szczególnie sraszerów latało w skinny jeansach i białych air forcach xd dopiero później weszła moda na śmierdzące bojówki w rozmiarze xxl
Awatar użytkownika
lygrys

Wiem, bo była Thrash Metalowcem, ale w Polsce chyba wtedy białych sneakersów polskie Thrashery nie nosiły, poza tym ich chodziło o starych fanów Blach Metalu.
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
DeDoK

Post autor: DeDoK »

w ile zalando zwraca hajs jak mi zamowienie anulowali?
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

z 3-5 dni
Awatar użytkownika
lygrys

Na wypłatę kupuje takie rzeczy, głównie na naszytych rzepów

Czarna bluza z emblematem z napisem 119,00PLN
https://www.pullandbear.com/pl/dla-nieg ... tml?cS=800
Spoiler
Obrazek
Kurtka bomberka
PLN 199,99
Elastyczne ściągacze, lekko satynowy wygląd i aplikacja na rzep na piersi: krótka kurtka zachwyca charakterystycznymi elementami

https://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kurt ... ACzarny%3B
Spoiler
Obrazek
Akurat bomberkę z naszytym rzepem jest trudno kupić nawet w sklepie z militariami, a przyda mi się jakbym chciał sobie przyczepić inną naszywkę.

Planuje też do pracy kupić

LUX Osłona twarzy 35,99 zł
Podnoszona
Dopasowana do każdej wielkości głowy
Przetestowana zgodnie z normą EN 166

https://www.obi.pl/ochrona-drog-oddecho ... FMQAvD_BwE
Spoiler
Obrazek
Obrazek
Co prawda dostałem na obiekcie wykonaną z plastikowej butelki i gumki, ale wolałbym coś sztywniejszego.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2020, 20:34 przez lygrys, łącznie zmieniany 2 razy.
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Zamawiał ktoś z was kiedyś na asos? Bo termin dostawy mam niby dzisiaj, a nie mam żadnego trackingu. Napisałem do nich z prośbą o tracking, a odpisali mi, że paczka będzie dzisiaj. XD
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
sven22

na asos jak zostawie koszyk do jutra, to to co nie wykupione w nim zostanie, czy od nowa będę musiał dodawać? kurwa, jakie steale, a ja hajsy jutro będę miał :(
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

Godzinę wisi

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ODPOWIEDZ