Tenis

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

RzDPH

Re: Tenis

Post autor: RzDPH »

Pan profesor Hugo Gaston, proponuje obejrzeć jakieś highlightsy i zobaczyć jak się powinno grać z typowym ziemniakiem, który biega 3m za linią. Po prostu chłopak z 3 setki drwi se ze świeżo ukoronowanego mistrza wielkoszlemowego i zmusza go dobiegania jak Federer jakiegoś randoma w pokazówce.
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

wow, wszystko odbiera, dominicowi juz psycha siada bo chyba nie wierzy ze od 2:0 doprowadzil do tego
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
pykpyk

Post autor: pykpyk »

przegral hiphop :cry:
RzDPH

Teraz uświadomcie sobie jakim kotem byłby Fognini jakby zapierdalał i myślał na korcie jak Gaston, a ma jeszcze więcej mocy a w ręce też skalpel :D
Awatar użytkownika
pykpyk

fognini wg mnie od dawna chyba najbardziej utalentowany gracz po Rogerze tylko leb ma kurwa fatalny xD
RzDPH

Wystarczy, żeby urodził się w Niemczech a nie we Włoszech, bo u niego to ten południowy mindset to powoduje, że osiąga jakiś wyższy poziom świadomości :D

Awatar użytkownika
recklezz

Post autor: recklezz »

Kurwa mam zle przeczucia co do dzisiejszego pojedynku Igi, kurs 1,14 jaki proponuje lvbet to jakaś abstrakcja. To ćwierćfinał szlema kobiet na maczce i w tym meczu nie gra Serena Williams... czy na prawde az taka roznica jest miedzy tymi zawodniczkami? Ok na chłodno juz z Halep zagrala perfekcyjnie ale no sory nie bedzie grać tak w kazdym meczu i te blisko 70 procent wygranego 2 serwisu raczej juz nie zobaczymy, z kolei w pojedynku z Bouchard przegrywala swoje podanie nawet do zera i to rywalka na prawdę mocno pomagała zamiast przeszkadzac. Mamy dziewczynę która ma dopiero 19 lat pierwszy ćwierćfinał w karierze - rywalka starsza tez nie ma sukcesów większych ale mimo wszytsstko 7 meczów na tym turnieju wygrała, gra mocna i płaska pilke, ja z doświadczenia wiem, że nie takie rzeczy się już działy i zeby az tak faworyzowac Ige.. Włoszka podejdzie na luzno cala presja jest na Polce i moze ją to zgubic - obym się mylil. Głośno w mediach jest wszędzie piszą, ze jest faworytka do zwycięstwa - nawet całego turnieju, bukmacherzy popieraja teze. Podobnie z Gauff bylo pamietam na Australia Open i nie dała rady, ten balonik lubi pękać szybko. Na tym etapie juz nie ma kelnerek, moga byc w lepszej i w gorszej formie ale kurs na prawdę mocno przesadzony i dalej leci na dół czyli ludzie graja mocno a masowki maja to do siebie że lubią platac figle. Od 1 rundy Trevisan w roli outsiderki w każdym meczu na nią kursy powyżej 3 mimo to dalej niedoceniona i dzis widzimy kolejny raz kosmos kurs na nia nawet w okolicach 6 idzie znaleźć. Mimo wszystko trzymam kciuki i kibicuje Świątek ale cała ta otoczka jej jako murowany faworyt nie napawa optymizmem.
zuperhero

Post autor: zuperhero »

akurat na kursy u polskich buków nie ma co patrzeć, bo kurs jest sztucznie zaniżony w stosunku do innych buków, a przede wszystkim rzeczywistości, przez to że polacy masowo obstawiają polkę
ale i tak gdziekolwiek indziej jest w kurwę niski :P
Awatar użytkownika
pykpyk

wg mnie tez kursy sa zdecydowanei za niskie ale mam nadzieje ze nie wykracze nic :D svitolina teraz 2:6 z podoroska 1 set zaraz sie okaze ze qf i sf beda zawodniczki z poza setki w polowce igi
Awatar użytkownika
czardi

Post autor: czardi »

Iga faworytką w ćwierćfinale i ewentualnym półfinale, nie wiem czy to nie gorzej dla jej psychy, ale wydaje się mocna.
Krynew pisze: 20 kwie 2021, 14:15No z pewnością po 2 dniach porzuca projekt, który był planowany latami xD
SLG SINCE 2013
Awatar użytkownika
pykpyk

wieje w huj dzis btw pytanie jak z doswiadczeniem przy grze z wiatrami
Awatar użytkownika
recklezz

Post autor: recklezz »

Według order of play to grają na korcie PHILIPPE-CHATRIER'a(zadaszony) i wchodzą do gry po skończonym meczu Thiema z Knypasem a tam kurwa troche moga pograc z tego co widze - nawet 5 setów, więc kolo mysle 19-20 sie zacznie bój, no chyba ze ktos sie polamie krecz to zara wchodza. Tak pisze informacyjnie aby ktos sie nie sugerował flashscorem ktory pisze iz graja za 30 minut.
Awatar użytkownika
GeorgePortfel

Post autor: GeorgePortfel »

Jak Iga to wygra to w polfinale czeka no name z Argentyny, jakas Podoraska wiec mozna miec duze nadzieje. Czekanko.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

no to mamy półfinał
Awatar użytkownika
emcess

bedzie final podejrzewam w sobotę bedzie final

sinner walczy i mam nadzieję że przejdzie tego pajaca
Awatar użytkownika
kid

Post autor: kid »

iga swiatek jest dla mnie kims (i nie robi AAAAAAHHHHHH przy kazdym uderzeniu wiec jest podwojnie kims dla mnie)
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

emcess pisze: 06 paź 2020, 23:30 sinner walczy i mam nadzieję że przejdzie tego pajaca
Niestety, nie oglądałem, ale widziałem, że miał już nadala w pierwszym na widelcu i nie wyszło, może gdyby wygrał pierwszego seta to by to inaczej wyglądało, no i pora na rozgrywanie meczu zupełnie dzika, jak jakiś usopen

A co do Igi finał singla jest bardzo prawdopodobny, a jak tam z deblem? Co obstawiacie chłopaki? Jutro ćwierćfinał, Iga w gazie, jej partnerka w gazie od usopen, może być ciekawie.
Awatar użytkownika
emcess

no jej partnerka zgarnęła któryś turniej Wielkiego Szlema w zeszłym roku i ogólnie jest w czołówce, ale jesli jest coś bardziej nieprzewidywalnego niz damska gra singlowa to chyba damski debel, więc raczej bym nie liczył na nic, zagadka
Awatar użytkownika
kid

Post autor: kid »

nie znam sie w ogole i jestem fanem tenisa odkad najwieksza iga wygrala z ta rumunka wiec moze ktos mnie wyjasni zaraz ale nie lepiej by bylo zeby odpadla z tego debla i zasejwowala troche hp na singla? to znaczy moze nie ze lepiej ale czy nie byloby to po czesci korzystne??
Awatar użytkownika
Kacper

Post autor: Kacper »

teoretycznie mogłoby być korzystne i niejednokrotnie się tak działo, z tym że Iga się jakoś zajebiście dużo w tym Paryżu jeszcze nie nabiegała i pewnie nie czuje jeszcze wycieńczenia
ODPOWIEDZ