Berson - ŻELBETON SOLO EP (2020)
- cloud
- chmura
Re: Berson - TBA (2020) [Zapowiedź]
Strasznie słaby jest ten numer, męczący refren i totalnie niepotrzebne zwrotki Głowy i Kobika. Odnoszę jakieś dziwne wrażenie, że Berson pójdzie niestety w ślady wydawnicze swojego koleżki Frostiego i będzie naprzemiennie wydawał jeden dobry numer, aby potem wystrzelić z kilkoma średniakami, a sam zamysł promocyjny będzie opierał się tylko na udostępnianiu IG story, bo chyba Def Jam nic nie robi w tym kierunku? Lekki zawód, ale no to są chyba tylko i wyłącznie single z tej EPki, a z LP jeszcze nic nie zostało udostępnione? Pozdrawiam.
BERSON FT. KOBIK, GŁOWA PMM - GŁOWA (prod. @atutowy)
Spoiler
- FruitOffTheWall
berson fajnie kobik to leci cały czas tak samo stabilnie natomiast głowa pmm to skonczył dla mnie rapować z 10 lat temu
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
o kurcze ale atutowy bity trzaska, ślizgawker_2020 w kategorii producent pewniaczek jak bayern w bundeslidze
głowa pmm co on tu robi
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- cloud
- chmura
chylę czoła i zmieniam zdanie, bo strasznie wkręcił mi się ten numer, chociaż za chuja nie rozumiem po co oni tam wcisnęli tego Głowecloud pisze: ↑06 paź 2020, 8:28 Strasznie słaby jest ten numer, męczący refren i totalnie niepotrzebne zwrotki Głowy i Kobika. Odnoszę jakieś dziwne wrażenie, że Berson pójdzie niestety w ślady wydawnicze swojego koleżki Frostiego i będzie naprzemiennie wydawał jeden dobry numer, aby potem wystrzelić z kilkoma średniakami, a sam zamysł promocyjny będzie opierał się tylko na udostępnianiu IG story, bo chyba Def Jam nic nie robi w tym kierunku? Lekki zawód, ale no to są chyba tylko i wyłącznie single z tej EPki, a z LP jeszcze nic nie zostało udostępnione? Pozdrawiam.
- filipthekiddo
newonce pisze o bersonie, kręci sie kariera raperska
Pisali już pół roku temu. Zresztą Berson to nie jest jakiś noname, żeby dla niego artykuł na newonce był mega wydarzeniem 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
-
frontkick
Powiem wam chłopaki że tymi trzema singlami Berson luźno wpierdolil wszystko co jego kolega Frosti Rege kiedykolwiek wystękał, Gattuso i Głowa zajebiste bangery, wgl przejebana chemia z Atutowym, singiel z bałaganem tak sb wyszedł ale wierzę że to będzie ciekawy materiał
Elegancki kawałek, w końcu coś trochę innego. A atutowy to przechuj, mega czekam na calość.
Najlepszy kawałek od Gattuso chociaż tamte też dobrze wchodziły ogólnie kozak no i atutowy zaczyna chyba być moim ulubionym producentem jaram się i czekam
- Moltisanti
O kurwa ale bit
Berson najgorszy type of rap czyli "no takie jest proste życie mordko, wstaje, fajeczka, ide do sklepu na zakupki, normalnie na zakupki se ide byczq, a później to nwm, odpale może netflixa i do spanka, tak się życie kręci. Aaa no i zapomniałem dodać że ROBIMY RUCHY, pozdro"
- FruitOffTheWall
o kurwa mocne to najlepszy singiel z tej płytki 
rip zioloziolo
-
frontkick
Atutowy przejebane bity daje na ten projekt, co do Bersona podbijam opinie uzytkownika Moltisanti no ale nawet z taka liryka to moze trzymac poziom jako calosc, props na 4 single 3 zajebiste
Jeśli komuś podobają się te nowe numery to zapraszam do sprawdzenia starszej płytki jeszcze: viewtopic.php?f=7&t=272&p=2360
Strasznie bokiem przeszedł ten materiał.
Strasznie bokiem przeszedł ten materiał.
@cloud zmień nazwę tematu, bo EPka się będzie nazywać Żelbeton Solo
PRZYPOMINAM O PLANIE,
a w piątek nakręciliśmy ujęcia do ostatniego numeru z EPki „ŻELBETON SOLO” -
„PALESETOPA” z gościnką braciaka Frosti
Totalnie bezbarwny typ, jak ktoś odpalił jakikolwiek kawałek tego gościa więcej niż dwa razy to ma ode mnie dożywotni szacun za silną psychike