Sentino
Re: Sentino
Bez kitu, ten bęben podskakujący podczas tańców, nie mogłem się skupić na czymkolwiek innym 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Ale piękne klimatyczne miasteczko
jakieś namiary? A co do muzy to no lipton ogolnie, w ogole co to za prezencja jakis dziadus z brzuchalem i tłustymi włosami nieumytymi pod beretem
mam takie wrażenie, że kiedyś lepiej strzelał z tych palców w sensie wizualnie na klipach. Ale tlo i klimat miejsca nagrania klipu magia.
E: i oczywiście hejt za zasmiecanie tak malowniczej krainy wypierdalajac maseczke jak zjeb w powietrze!!
E: i oczywiście hejt za zasmiecanie tak malowniczej krainy wypierdalajac maseczke jak zjeb w powietrze!!
Ostatnio zmieniony 06 paź 2020, 16:03 przez recklezz, łącznie zmieniany 1 raz.
takie o to jest, @up sama prawda
edit : hahahah luxair props
Ostatnio zmieniony 06 paź 2020, 16:06 przez Jaayu, łącznie zmieniany 1 raz.
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- ebismolarek
Seba jaki maciuś dojebany
ile on ma wzrostu?
Jako ekspert w dziedzinie gestykulacji zauważyłem spory regres w ruchach pana Alvareza, tu np życiowka jesli chodzi o strzały z palców Sentinosa
- MalkoNTENT
Zajebisty klimacik, Seba fajne buty. Ogolnie czasami jestem w szoku jak grubasy są zwinni. Kiedyś typek z wąsem starszy i grubszy od Sebka normalnie komodę na klatę i na samochód ładował.
Teledysk klasa.
e; swoją drogą teraz Sentino z brzuszkiem wyglada jak kiedyś na fotce z jakimś ślizgerem, co zamienili się głowami. Na ktoś?
Teledysk klasa.
e; swoją drogą teraz Sentino z brzuszkiem wyglada jak kiedyś na fotce z jakimś ślizgerem, co zamienili się głowami. Na ktoś?
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
- cloud
- chmura
hahahahahha
@MalkoNTENT a to nie było foto Sentino z @ksiazenieporzadek ?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
niektóre ujęcia klipu to przypominają mi tego mema z pablo escobarem z narcos który siedzi w samotności, ogólnie chujowe
-
ksiazenieporzadek
hahahahahah xD ten sentino kurwa nie moge 
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.