Ktoś pyka już te 10h? Ja se gram, w sumie zagrałem na razie 5 mecze i nie wiem co powiedzieć o tej grze jeszcze
Fifa
Moderator: con shonery
Re: Fifa
Te oferty konsolowe to są tak zagmatwane, kurwa... czuje się jak dziadek, ktory włącza komputer
Kupiłem xbox live gold, potem subskrypcje EA Play, nigdzie nie moglem znalezc info jak tą kurwe fife ściągnąć na 10h
Uznalem wraz z ziomkiem, ze pewnie muszę mieć wykupioną fifę w przedsprzedaży - wyjebałem następne 260 zł, chociaz dzisiaj kupilbym w sklepie pudełkową wersję za 230
Potem jakims cudem dopiero ogarnalem, ze trzeba sciagnac te apke EA Play Hub i nagle fifa się instaluje, podobno nie musiałem kupować całej wersji gry, żeby pyknąć sobie te 10h
Oczywiscie kupilem standardowa wersje fify, wiec dostepu do Fut Web App nie mam
Boże
Kupiłem xbox live gold, potem subskrypcje EA Play, nigdzie nie moglem znalezc info jak tą kurwe fife ściągnąć na 10h
Uznalem wraz z ziomkiem, ze pewnie muszę mieć wykupioną fifę w przedsprzedaży - wyjebałem następne 260 zł, chociaz dzisiaj kupilbym w sklepie pudełkową wersję za 230
Potem jakims cudem dopiero ogarnalem, ze trzeba sciagnac te apke EA Play Hub i nagle fifa się instaluje, podobno nie musiałem kupować całej wersji gry, żeby pyknąć sobie te 10h
Boże
Update
Sama gierka mi się całkiem podoba na razie, ale już mnie denerwuje ten przymus grania zeby zdobywać nagrody i mi się kurwa troche nei chce, pierwszy raz kilka dni przed premierą sie zastanawiam czy kupić (bo w marcu to zawsze mysle, że nie kupie tego gowna znowu
)
Sama gierka mi się całkiem podoba na razie, ale już mnie denerwuje ten przymus grania zeby zdobywać nagrody i mi się kurwa troche nei chce, pierwszy raz kilka dni przed premierą sie zastanawiam czy kupić (bo w marcu to zawsze mysle, że nie kupie tego gowna znowu
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Nie są zagmatwane tylko wystarczy w podstawowym stopniu ogarniać coś takiego jak google, mamy 2020 rok myślałem że to nie problem. No chyba że jesteś typowym użytkownikiem iphone gdzie przycisk wstecz i home to za dużo do ogarnięcia.Leaf pisze: ↑05 paź 2020, 12:11 Te oferty konsolowe to są tak zagmatwane, kurwa... czuje się jak dziadek, ktory włącza komputer
Boże
I nie, nie musiałeś kupić pełnej wersji, mogłeś sobie kupić pudełko albo wcale nie kupować tej gry
F1 to królowa. Zawsze była.
gdzie kupię najtaniej pada pod pcta? najwięcej myślałem o tym od microsofta, ale nie wiem czy jest sens brać jeszcze tego od x360 czy zainwestować i wziąć tego nowszego?
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

Dużej różnicy nie czuje między jednym a drugim, poza tym, że któregokolwiek nie wybierzesz, to albo na wbudowanym kablu, albo od razu z adapterem. Do 360 mam przewodowego, do 1 bezprzewodowy ale bez adaptera i latam za jakimiś kablami z tediego po 6zl co dwa tygodnie, bo sie to pierdoli na potege. Drogie tez.
- widzeszalenstwo
zamówiłem sobie fifkę przed premierą w empiku, ale te KURWY wysłały mi ją dopiero wczoraj przed północą XD i z tego co mi powiedziala babeczka na infolinii, nie ma chuja zebym sobie dzisiaj pogral
w miedzyczasie dostalem na maila kod do dodatkowej zawartosci. jak kupie teraz plytke stacjonarnie i wykorzystam ten kod a zamowienie z empiku anuluje to wszystko bedzie cacy czy sprawa moze sie wyjebac gdzies po drodze?
w miedzyczasie dostalem na maila kod do dodatkowej zawartosci. jak kupie teraz plytke stacjonarnie i wykorzystam ten kod a zamowienie z empiku anuluje to wszystko bedzie cacy czy sprawa moze sie wyjebac gdzies po drodze?
Dobra, wygrane pierwsze 5 meczów w division rivals i koniec na dziś. Nie ma co sobie psuć pierwszego dobrego wrażenia. 
Bardzo przyjemnie się gra, fajnie jest wrócić po długiej przerwie.
żartowałem chujowy gameplay i grafika jak na ps2
Bardzo przyjemnie się gra, fajnie jest wrócić po długiej przerwie.
żartowałem chujowy gameplay i grafika jak na ps2
Ostatnio zmieniony 10 paź 2020, 14:34 przez daveyo, łącznie zmieniany 2 razy.
3 paczka w fifie, a tutaj Salah wyskakuje, hehe
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
o widzę że gówno obsrane jak co roku i nawe nie zmienili animacji bramkarzy od fify 08
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
-
FÜRDIEGANG
najtaniej teraz fifka w euro agd za 230? Czy da rade gdzies w podobnej cenie wyhaczyć cd-keya? (xbox)
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?