Wini - rozmowy
- Moltisanti
Re: Wini - rozmowy
Kurde od pewnego czasu Wini z osoby którą odbierałem bądź co bądź pozytywnie stał się zgorzkniałym grubasem, takie mam wrażenie. Już nie mówię o tej akcji z remikiem, odnosiłem takie wrażenie wcześniej. Chyba po tym jak go ta całkiem fajna dupeczka zostawiła coś mu się popierdoliło. Rok temu ta rozmowa z Bartczakiem wyglądałaby inaczej i skupiałby się na przedstawieniu swojej szalonej wizji, a nie atakowaniu poglądów drugiej strony. Z jednej strony jest to ciekawe, ale ostatecznie bije od niego dużo więcej negatywnych emocji i nie fajne to jest chyba jednak 
Chciałem oglądać odcinek z Karol Paciorek ale 10 minut pierdoli grubil i się nie chce sluchac
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Wini to dobry chłopaczyna ze Szczecina i czasem ma takie rozkminy że mówię sobie pod nosem zajebiście, kumaty gość, z mądrością życiową, a potem wjeżdża akcja z Remikiem gdzie tej mądrości w ogóle nie użył...
Wywiad z Sermichem całkiem-całkiem
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- zemsta1kadluba
trochę bk ta wypowiedź
sam nie słucham Tau (chociaż nie odmawiam mu wysokiego skilla), Bartczaka lubię parę nut, ale mówić że są jedynie o oczko albo MOŻE DWA o jakichś policjantów co są poziomem jak przeciętna polska ulica dziesięć lat temu to iks de, można nie lubić przekazu, ale obaj są lepsi od naprawdę mnóstwa raperów
sam nie słucham Tau (chociaż nie odmawiam mu wysokiego skilla), Bartczaka lubię parę nut, ale mówić że są jedynie o oczko albo MOŻE DWA o jakichś policjantów co są poziomem jak przeciętna polska ulica dziesięć lat temu to iks de, można nie lubić przekazu, ale obaj są lepsi od naprawdę mnóstwa raperów
mołpy są kozackie
toć bartczak to wack jak jjprdl, jakby nie był księdzem, nikt by go nie słuchał
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
Tak jak lubię Bartczaka, tak faktycznie to taki raper z 90s, bez jakiejkolwiek finezji. Pierwszy krążek był okej, bardzo naturalny, nienachalny i z jednym super bangerem, ale od tamtej pory to tak sobie.
- zemsta1kadluba
nie śledzę jakoś mocno lubię parę utworów, więc nwm może macie rację ale Tau to jednak skillem na pewno stoi wysoko
mołpy są kozackie
- przedszkolanek
imo wini jak to mówił, to miał na myśli rap księży, a o tau nawet nie pomyślał, i wtedy faktycznie miałby rację
Szkoda że gruby usunął ten mega "śmieszny" film jak nafukany próbował dzwonić do Mediuma
Wini x Tonciu - rozmowa

Spoiler
no nie powiem może być ciekawa rozmowa, rap toncia bardziej siedzial z czasow 2k14 - 2k15 ale zobaczymy co ma do powiedzenia
Nie da się tego słuchać, ten tonciu ma problemy z mówieniem i wypluwaniem z siebie słów
Kocham, pozdrawiam
Potwierdzam typ zmielony w chuj
Mega lubiłem muzykę toncia, ale nie da się tego słuchać.
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
zezgredzialem jak eldoka z wwa albo nie wiem, ale te rozmowy od jakiegos czasu bardziej mecza niz bawia
po prostu wini już nie jest ciekawy
- przedszkolanek
ale zryty łeb, jezusie 
Dodano po 6 minutach 44 sekundach:
na 2.0 da się nawet słuchać
Dodano po 6 minutach 44 sekundach:
na 2.0 da się nawet słuchać
Chyba nie przestrzega bhp ćpania.