Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się zapytać
Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się zapytać
O chuj chodzi teraz z cenami cen Cd? Zamawiam Laika - 60zł, Sitek - 65zł, Włodi to samo. Golina chciałem do kolekcji to też cena za taką płytkę z podziemia chciał trochę hajsu. Jak tak dalej to ja to popierdole
Inflacja Panie
A tak naprawdę to według mnie walą w chuja często z tymi cenami, a ludzie się przyzwyczaili przez modę na głupie dodatki do preorderów typu okulary z Kaczora Donalda u Żabsona, które "tłumaczą" wysoką cenę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Denekstbest np kasuje 17zl za paczkomat 
Czy jest jakiś dobry ślizgawkowicz w posiadaniu płyty LSO - CMAZ i byłby mi wstanie wysłać fotki jak to wydanie wyglada od środka
? w razie czego proszę na pw
kto w polskim rapie miał pierwszy ficzuring z zagranicy?
w temacie hip hop quiz było rozkminiane i wyszło że liroy
Kto w Polsce to samplował?
https://www.youtube.com/watch?v=Csm8C4G ... ookandBeat
https://www.youtube.com/watch?v=Csm8C4G ... ookandBeat
zryles mi beret, bo kojarzylem, ze gdzies to w polskim rapie rzeczywiscie slyszalem, ale nie moglem sobie skojarzyc gdzie
w koncu sobie prztpomnialem https://www.youtube.com/watch?v=NLBdrJjMD5Y
w koncu sobie prztpomnialem https://www.youtube.com/watch?v=NLBdrJjMD5Y
Ja od tygodnia próbowałem sobie przypomnieć, bez rezultatów. Dzięki za zbawienie 
Kto mi wyjaśni dlaczego otworzono to forum zamiast kontynuacji na ślizgu
#free2rzyn
- przedszkolanek
bo kadłub się zjebał
Bo nie było opcji kontynuacji na Ślizgu. Osoby decyzyjne powiedziały, że warto było rozjebać taki kawał historii dla naszego bólu dupy i chuj.
co to znaczy "zjebal się"?
- przedszkolanek
No stwierdził, że będzie miał w dupie opinie użytkowników, bo on wie wszystko lepiej i najwyżej my odejdziemy, a na nasze miejsce przyjdą nowi, światli userzy, którzy będą pisać wypracowania na temat płyty Galeria- Lubelski Styl. Jak to się potoczyło to już chyba wiesz.
- przedszkolanek
I niemal rzucił żart o n-k hectica, nie zapominajcie o tym. Ostatnio nawet wspominałem na czacie, że jakby tak rozłożyć wszystko chronologicznie, to te ostatnie antykadłubowe protesty rozpoczęły się właśnie od arcygłupiego warna za post (serio nadal nie mogę uwierzyć jak to piszę) na zamkniętej, facebookowej grupce.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- przedszkolanek
Nie pamiętam już dokładnie, ale w takim razie jeszcze lepiej. Dodam tylko, że człowiek odpowiedzialny za warna/bana po poście na oddzielnej, zamkniętej grupie facebookowej zaledwie kilka miesięcy wcześniej roześmiany ogłaszał na PUBLICZNYM FANPAGE'U, że użytkownik [kmwtw] odzyska dostęp do konta po tym jak udowodni że znalazł pracę, bo jest, rozumiecie, bezrobotny haha czaicie.
Tak, ten jebany przygłup był szczerze rozbawiony banowaniem ludzi na czas szukania zatrudnienia albo zmienianiem im nicków (Madman przechrzczony na Maidmana), ale kiedy ktoś zażartował z jego kolegi na ZEWNĘTRZNEJ STRONIE wypierdolił mu konto xD
Tak, ten jebany przygłup był szczerze rozbawiony banowaniem ludzi na czas szukania zatrudnienia albo zmienianiem im nicków (Madman przechrzczony na Maidmana), ale kiedy ktoś zażartował z jego kolegi na ZEWNĘTRZNEJ STRONIE wypierdolił mu konto xD
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag