Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ebismolarek
Re: Transfery
Chyba że Fronk chce ogarniać CHO na stopera
- Cz4rny1337
- Moderator
no wszystko by to mialo sens, gdyby nie to ze sie na dodatek rozjebal i byl dlugo poza gra i dalej wraca do siebie
po prostu mlodym sie w pizdach poprzewracalo i sie zachciewa sklady dyktowac, a jak dostawal szanse na gre to nie wygladal przebojowo
Dodano po 1 godzinie 59 minutach 55 sekundach:
Bakayoko jedna noga w Napoli
Chelsea po pozbyciu się graczy celować będzie w ściągnięcie defensywnego pomocnika - jako alternatywa dla Ricea wymienia się Thomasa Parteya bo ma klauzule 45m
po prostu mlodym sie w pizdach poprzewracalo i sie zachciewa sklady dyktowac, a jak dostawal szanse na gre to nie wygladal przebojowo
Dodano po 1 godzinie 59 minutach 55 sekundach:
Bakayoko jedna noga w Napoli
Chelsea po pozbyciu się graczy celować będzie w ściągnięcie defensywnego pomocnika - jako alternatywa dla Ricea wymienia się Thomasa Parteya bo ma klauzule 45m

Jak CHO odejdzie do Bawarii to powinni jeszcze kupić Neymara jako alternatywne zastępstwo.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
- ebismolarek
Niby Marc Roca ma wbić do Bayernu za 15 mln
Ja to się dziwie, że nikt Benrahmy dalej nie wyciągnął:
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Torreira jedną nogą w Atletico, jest po medycznych ale jeszcze nie podpisali kontraktu. Wypozyczenia z opcją wykupu.
Diogo Dalot ma dzisiaj medyczne przed wypożyczeniem do Milanu.
Diogo Dalot ma dzisiaj medyczne przed wypożyczeniem do Milanu.
- Cz4rny1337
- Moderator
EXCLUSIVE: Chelsea REJECT loan bid with £70m option to buy from Bayern Munich for Callum Hudson-Odoi
xD
zrodlo niby slabe ale podbija je tier2 dla cfc
xD
zrodlo niby slabe ale podbija je tier2 dla cfc

cavani idzie do united , kontrakt na 2 lata , jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebac ta bande debili

A o Parteyu w Chelsea coś nowego czy to było gadanie byleby tylko gadać
- Cz4rny1337
- Moderator
raczej trzeba czekac do poniedzialku, niedzielna prasa slabo z newsami zawsze wiec nic nie bedzie imo
no raczej straszak na West Ham zeby sie w leb pierdolneli z tymi 80 milionami, no bo Partey to nie jest chyba taki typowy defensywny pomocnik w stylu nwm Matića [bo to sie marzy Fronkowi chyba]
no raczej straszak na West Ham zeby sie w leb pierdolneli z tymi 80 milionami, no bo Partey to nie jest chyba taki typowy defensywny pomocnik w stylu nwm Matića [bo to sie marzy Fronkowi chyba]

strasznie mnie wkurwia że Arsenal się ugina na jakąś chujową oferte od Atletico gdy ci nie chcą negocjować w sprawie Parteya
ja rozumiem że kisiel w majtkach ma Torreira i woli to niż jakąś Fiorentine z pizdy, ale chuj to powinno kogo obchodzić w Arsenalu
tym bardziej że takie fryty nawet wymiernie nie wpływają w żaden sposób na ewentualny transfer Aouara
który notabene się chyba wysypał
ja rozumiem że kisiel w majtkach ma Torreira i woli to niż jakąś Fiorentine z pizdy, ale chuj to powinno kogo obchodzić w Arsenalu
tym bardziej że takie fryty nawet wymiernie nie wpływają w żaden sposób na ewentualny transfer Aouara
który notabene się chyba wysypał
Cavani w United.... Ja jebie. Nic się nie nauczyli po transferach Sancheza czy Di Maria.....
Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Kurwa Arsenal to jebany mem, tfu im na ryj za te okienko
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Dzisiaj medyczne, wypożyczenie na ten sezon bez opcji wykupu.
Totki puściły na wypożyczenie Sessegnona do Hoffenheim, i Juana Foytha do Villarealu (z opcją wykupu).
Rugani w Rennes, wypożyczenie za 1.5 mlne.
Z Rennes do Leeds przechodzi 23-letni skrzydłowy Raphinha, 23 mlne (wliczone bonusy), kontrakt na 4 lata.
18 mlne z bonusami, kontrakt na 4 lata.
choupo moting do bayernu jako free ejdzent no chyba w ramach podzieki za jego pudlo w finale ucl hehe
- Cz4rny1337
- Moderator
Malang Sarr do Porto na wypożyczenie, niby nie lubi lewej obrony ale może za Tallesa?
Alonso ponoć zostaje i do odstrzału Emerson
Rudiger chyba AC Milan, mam nadzieje ze nie Tottenham
Moses znów Inter
Ruben Loftus tez wypożyczenie
Ogólnie spory ruch będzie na stamford tera
Alonso ponoć zostaje i do odstrzału Emerson
Rudiger chyba AC Milan, mam nadzieje ze nie Tottenham
Moses znów Inter
Ruben Loftus tez wypożyczenie
Ogólnie spory ruch będzie na stamford tera

Okno do jutra, więc jutro należy się spodziewać z 5-6 oficjalek wypożyczeń?
Kocham, pozdrawiam
- ebismolarek
costa podobno opcja b dla bayernu jak cho sie wysypal (wypo), nie wierze ze sie uda wypchnac ruganiego, de sciglio i coste w te ostatnie dni
mam nadzieje ze chiesa jutro w turynie
mam nadzieje ze chiesa jutro w turynie