Liga Mistrzów i Liga Europy

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
demon

Re: Liga Mistrzów i Liga Europy

Post autor: demon »

Czyli tak jak co roku, nie wiem czego ludzie oczekują po tych losowaniach. Grupy Bayern-Real-Liverpool-Juventus?
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

najlepiej jakby od 1/8 się zaczynała LM to janusze nie będą oglądać jakichś Atalant jebanych czy Ajaxów xD wy oglądacie tę piłeczkę czy tylko się do nazw tasujecie?
Influencer.
Bakan

Post autor: Bakan »

My Polacy tak mamy , że lubimy patrzeć na to co złe, niedobre, gdzie możemy coś...skrytykować. Natomiast trzeba się cieszyć z tego co mamy bo wszystkim nam zależy na dobru polskiej...piłki. Czytam na te tweety, jaka ta nasza liga jest słaba, nudna i w ogóle do niczego. A taki Lech pokazał, że wcale tacy słabi być nie...musimy. To fajna, ciekawa, młoda drużyna prowadzona przez polskiego trenera. Natomiast jedna rzecz, myśmy zmusili, tak zmusili, polskie zespoły do stawiania na młodych. I moje pytanie jest takie, czy gdyby nie przepis o młodzieżowcu to dzisiaj znali byśmy Puchacza, Modera, Kamińskiego, yyyy, Karbownika? Ktoś zaraz powie, że jak piłkarz jest dobry to gra. Guzik prawda, guzik prawda. My już tacy jesteśmy, że nas trzeba czasem do czegoś zmusić, byśmy przyznali, że to jest dobre. Tak samo słyszę o trenerach, że PZPN nie szkoli. A Żuraw przepraszam to skąd jest? Nam to się wydaje, że wszystko co najlepsze to za granicą, a Legia czy Lech miała już Serba, Portugalczyka czy innego Węgra. I czy jakoś specjalnie lepiej wtedy grali? No i brawo. Dzisiaj polski trener wyszkolony w Polskim Związku Piłki Nożnej będzie grał w Europa Lidze Moderem, Czerwińskim, Puchaczem. Bo to są jego najlepsi zawodnicy. Legii troszeczkę zabrakło szczęścia, umiejętności czy jeszcze czegoś....innego. Ale to zostawmy bo w Azerbejdżanie też w piłkę grać potrafią.
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Bakan, wiesz, że żart kilkanaście razy powtórzony przestaje śmieszyć?
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

Żart ma śmieszyć opowiadającego.
Bakan

Brawo.
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Bunnymen77 pisze: 02 paź 2020, 8:14 Żart ma śmieszyć opowiadającego.
To niech sobie spisuje w notatniku albo niech opowiada na swoim kanale na yt, którym tak spamuje.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

jAg pisze: 02 paź 2020, 8:08 Bakan, wiesz, że żart kilkanaście razy powtórzony przestaje śmieszyć?
Chyba Ciebie
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Bakan

jAg pisze: 02 paź 2020, 9:51
To niech sobie spisuje w notatniku albo niech opowiada na swoim kanale na yt, którym tak spamuje.
Czy Ty masz mordo nie wiem...15 lat?
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

@Bakan tak, ale wyrosłem już z nagrywania filmików na jutubie już dobre kilka lat temu, pozdro @runiek
Bakan

Ale nie z płakania, że ktoś Ci w pokoju zabawki poprzestawiał.
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

@Bakan Chyba komuś tutaj dupa pękła, a trzask był tak samo głośny jak łamane kości ruńka, kiedy forma siadała mu prikolettą na butlę kolana.
Żeby nie było offtopu beka z Legii. Ciekawe jak z ich budżetem, skoro Mioduski zakładał europejskie puchary :lol:
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

a ja tam @Bakan propsuję i działaj dalej, szanuję ludzi, którzy robią ruchy z zajawki.

Legia kompromitacja, widziałem tylko skróty w jakiejś chujowej jakości, kto tam się tak popisał przy pierwszej i drugiej bramce, Juranović? kryminał
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Bakan

Brawo.
jAg pisze: 02 paź 2020, 10:56 @Bakan tak, ale wyrosłem już z nagrywania filmików na jutubie już dobre kilka lat temu, pozdro @runiek
jAg pisze: 02 paź 2020, 11:02 @Bakan Chyba komuś tutaj dupa pękła, a trzask był tak samo głośny jak łamane kości ruńka, kiedy forma siadała mu prikolettą na butlę kolana.
Widzę, że załapałeś w sekundę.

Żeby nie było offtopu to miałem czutkę, że Lech przejdzie a Legia w pizdę ale zamknąłem mordę bo stwierdziłem, że skoro tak, to będzie odwrotnie.

Mioduski nic kurwa się na błędach nie uczy. Niereformowalny pacjent. Michniewicz do końca sezonu nie wytrzyma na bank, w końcu został zatrudniony jako zadaniowiec, który ma zrobić awans, więc wyszło jak wyszło i teraz jest w fatalnej sytuacji. Sam tytuł Mioduskiego nie satysfakcjonuje, a paradoksalnie łatwo o niego nie będzie. To była bardzo zła decyzja Michniewicza. Tym bardziej, że mam wrażenie, że drzwi do kadry stały otworem. Niepowodzenie w Legii, które już w pewnym sensie ma miejsce, może je zamknąć.

A co do Lecha to czapki z głów. Przypomina mi się teraz Stan Futbolu, gdzie było grillowanie Prezesa Lecha za stwierdzenie, że „sezon przejściowy i brak parcia na trofea”. Jasne, można Lechowi zarzucać, że dawno nic nie wygrał ale to jest najlepszy projekt w Polsce i miejsce, gdzie ludzie UCZĄ SIĘ NA BŁĘDACH i planują kilka ruchów w przód. Widać to między innymi po akcji Czerwiński in, zanim Gumny out, po dogadaniu Sykory zanim Jóźwiak out, po cierpliwości względem Żurawia po stosunkowo szybkim odstrzelenia Djurdevica itd. Trochę to wszystko trwało, jasne. W Legii trwa jednak nadal i mam wrażenie, że przewaga warszawskiego zespołu nad Kolejorzem będzie topniała z każdym miesiącem. No chyba, że Mioduski się ogarnie, no ale...
Ostatnio zmieniony 02 paź 2020, 11:30 przez Bakan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Nie zwolni go imo, zostanie zrobi mistrza mimo wszystko, potem rewolucja kadrowa i wpierdol w pucharach. Wtedy Czesio out i przyjdzie kolejny z nową wizją. Legię tak chwalono za okienko, a pierwszym celem był napastnik i ściągnęli tego Rafę z Cracovii i uznali, że to już wystarczy. Nie wiem jakie atuty ma ten typ, Pekhart chociaż głową umie grać, nogami nie, ale ten Rafa nie ma nic, nawet szybki nie jest. Wczoraj każda próba wyjścia z atakiem i zagranie do napastnika to była strata, żaden się przy piłce nie potrafił utrzymać. Zresztą generalnie nie ma kogo chwalić w tej Legii, mogli chociaż tego Karbownika sprzedać to byłby hajs, bo czuję że jako ŚP to skończy przeciętnie i opchną go za maks 3 mln, coś jak Lech Gumnego. A jak jeszcze by się kontuzja tfu tfu przytrafiła to już w ogóle.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

w Lechu teraz jeszcze OBOWIĄZKOWO ściągnąć jednego środkowego pomocnika i prawego obrońce do rywalizacji i można by mieć nadzieję, że da się grac na dwa fronty (tak, aby w lidze się liczyć, a w pucharach nie skompromitować)

w końcu - jedna kontuzja Tiby czy Modera od razu spowoduje, ze wskoczyć musiałby Muhar (broń nas od niego panie Boże) albo Marchwiński (dla którego granie na tej 6/8 pozycji jest krzywdzące - typ jest ewidentnie predestynowany do grania wyżej, jako zmiennik i docelowo następca Ramireza, do tego nie jest tytanem pracy)

a Czerwińskiemu brak rywalizacji robi fatalnie, gość jest w tej chwili zdecydowanie najgorszą postacią pierwszego garnituru Lecha, multum obcinek, brak powrotów, z przodu go też nie ma tak często jak powinien być, a przynajmniej nie ma go w faktycznej grze, no aż to boli - bo cieszyłem się z jego transferu strasznie
kusiukus

Post autor: kusiukus »

WHITE pisze: 01 paź 2020, 23:15 janusze nie będą oglądać jakichś Atalant jebanych
Atalantę to ty szanuj
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

mql pisze: 02 paź 2020, 11:38
w końcu - jedna kontuzja Tiby czy Modera od razu spowoduje, ze wskoczyć musiałby Muhar (broń nas od niego panie Boże) albo Marchwiński (dla którego granie na tej 6/8 pozycji jest krzywdzące - typ jest ewidentnie predestynowany do grania wyżej, jako zmiennik i docelowo następca Ramireza, do tego nie jest tytanem pracy)
Oj tak byczqu +1
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Awatar użytkownika
Cuba L1br3

Post autor: Cuba L1br3 »

Od razu mówiłem, że Pan Piłkarz Juliusz Letniowski niepotrzebnie oddawany, to się moje kolegi śmiały, dobrze że tu chociaż ktoś to dostrzega
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

Bakan pisze: 02 paź 2020, 10:54
jAg pisze: 02 paź 2020, 9:51
Czy Ty masz mordo nie wiem...15 lat?
Mentalnie na pewno ma, dożywotnia beka z typów, którzy szukają promo na forum dyskusyjnym
Influencer.
ODPOWIEDZ