Saba - TBA (TBA)
Saba - TBA (TBA)
Saba wraca z nowym materiałem. W drugiej połowie września wypuścił do sieci dwa single:
Something in the Water (feat. Denzel Curry)
Mrs. Whoever
Wspaniały przedstawiciel rozkminkowego w sensie concius rapu. Po gorąco przyjętym Care for me z 2018, miał na swoim koncie jeszcze wspólny album z kolegami z Pivot Gangu, którego formuła jednak nie dosięgnęła nawet do pięt oczekiwaniom. Czas przyniósł również zapowiedzi wspólnego projektu Ghetto Sage ze Smino i Noname, ale raperka rzuciła rap na rzecz książek, poezji i radykalnego skrzydła BLM, wobec czego Häagen Dazs sprzed roku to pewnie ostatni ich wspólny ruch.
Wracając do rzeczy - nieznany jest chyba jeszcze oficjalny tytuł płyty, jak i jego data (przynajmniej pośród oficjalnych informacji nic takiego nie znalazłem) ale powstała przyjemna strona z czerwonym telefonem w 3D, gdzie za pomocą przycisków można posłuchać trochę snippetów:
https://sabapivot.com/
Kciuki za Sabę, żeby nie stał dłużej w cieniu kolegów Jenkinsa i Rashada, choć za tych obu (szczególnie Isaiaha trzymam kciuki równie mocno)
Something in the Water (feat. Denzel Curry)
Mrs. Whoever
Wspaniały przedstawiciel rozkminkowego w sensie concius rapu. Po gorąco przyjętym Care for me z 2018, miał na swoim koncie jeszcze wspólny album z kolegami z Pivot Gangu, którego formuła jednak nie dosięgnęła nawet do pięt oczekiwaniom. Czas przyniósł również zapowiedzi wspólnego projektu Ghetto Sage ze Smino i Noname, ale raperka rzuciła rap na rzecz książek, poezji i radykalnego skrzydła BLM, wobec czego Häagen Dazs sprzed roku to pewnie ostatni ich wspólny ruch.
Wracając do rzeczy - nieznany jest chyba jeszcze oficjalny tytuł płyty, jak i jego data (przynajmniej pośród oficjalnych informacji nic takiego nie znalazłem) ale powstała przyjemna strona z czerwonym telefonem w 3D, gdzie za pomocą przycisków można posłuchać trochę snippetów:
https://sabapivot.com/
Kciuki za Sabę, żeby nie stał dłużej w cieniu kolegów Jenkinsa i Rashada, choć za tych obu (szczególnie Isaiaha trzymam kciuki równie mocno)
Senior cloud engineer
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Re: Saba - TBA (TBA)
Mrs. Whoever bardzo ładny numer.
bardzo lubie twórczość tego zioma, mrs. whoever przyjemny numer ostatnio ciągle na reapacie leci, numer z denzelem troche rozczarowanie, ale wierze stac go na lepsze rzeczy, care for me to jeden z moich ulubionych albumów
z checia bym uslyszal Saba x Baby Keem
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
Dwa nowe numery wleciały:
So and So
Areyoudown? Pt. 2 ft. @tobi lou
So and So
Spoiler
Spoiler
Saba - TBA (TBA)
Saba’s last studio album was 2018’s CARE FOR ME, however he is currently working on a follow-up project, according to press materials.
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
ładne, w sumie czekam. odświeżałem ostatnio Care For Me, nadal wchodzi kapitalnie, nie ma słabego numeru. wysoko sobie poprzeczkę zawiesił.
póki co najlepsza wiadomość w zhh jaką przyniósł 2021 rok
- przedszkolanek
ostatni dousingiel znakomity, chyba najbardziej mnie się podoba z jego dorobku