Spis rozjebusów
Re: Spis rozjebusów
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Piękne wyjaśnienie
Pociśnięte grubo, Stonoga to łachmyta, łachudra i świnia, Żurom może wytoczyć większe działa ale ma swoje życie, do tego Zbysiu łatwo i skutecznie zablokował jego filmiki na YT bo ma kontakty
Za późno załączyłem live więc mogłem coś przegapić, ale z grubsza tak to wyglądało 
I co tam rozkminiacz żurom skończył już rozkminianie? Miały być papiery na Stonogę i co?
Kto ma wiedzieć ten wie
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Dokładnie, Szpilman wie ocb, kto ma wiedzieć ten wie, kupujcie ubrania stop pomówieniom, pozdrawiam dobrych ludzi a prawda obroni się sama.
Na kanale PomówieniTV co raz częściej lądują filmiki tego typu klik i klik. Dzisiaj robił jakiś live na instagramie, ostatnio dawał też dłuższy film na FB w którym tłumaczy jak dokucza mu polskie państwo (tl;dr w areszcie przez 3 dni podawali mu lewe leki po których zasłabł, upadając się połamał co było przed nim ukrywane, później faszerowali go ketonalem który rozjebał mu wątrobę i przez to miał wyjebany bęben [tu cytat] a Wy się śmialiście że Żurom jest gruby!!!11) i inne tego typu materiały.
Żadnych papierów oczywiście nie było, i zbytnio bym na nie nie liczył
Na kanale PomówieniTV co raz częściej lądują filmiki tego typu klik i klik. Dzisiaj robił jakiś live na instagramie, ostatnio dawał też dłuższy film na FB w którym tłumaczy jak dokucza mu polskie państwo (tl;dr w areszcie przez 3 dni podawali mu lewe leki po których zasłabł, upadając się połamał co było przed nim ukrywane, później faszerowali go ketonalem który rozjebał mu wątrobę i przez to miał wyjebany bęben [tu cytat] a Wy się śmialiście że Żurom jest gruby!!!11) i inne tego typu materiały.
Żadnych papierów oczywiście nie było, i zbytnio bym na nie nie liczył
tu przewija kapota o sitku ktos z wroclawia wie o huj chodzi??
która minuta
25:30
prowadzący chyba pierwszy raz mają kontakt z czymkolwiek ulicznym
no i te smiechy hehehy mnie wkurwialy
najlepiej wypada czlowiek7w7cieniu
prowadzący chyba pierwszy raz mają kontakt z czymkolwiek ulicznym
no i te smiechy hehehy mnie wkurwialy
najlepiej wypada czlowiek7w7cieniu
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- Serdecznosci
I jeszcze o Tedziku jest w 42:40.
- ksiendzuone
hha a pamietacie bialko hst jak sie zfrajerzyl na papier perfidnie a po latach sie tlumaczyl ze wyjasnione i piatki zbija z SIWYM ja pierdole
tfu
tfu
kurwa co robi robert rs siedę siedę w tym programie, przecież to jest jakaś paranoja

świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
- FruitOffTheWall
27:40 robert rs tłumaczy czemu ma fame
kurwa zrozumiał ktoś o co chodzi bo ja ni chuja gadka w stylu orła białego binkowskiego
ta polska ulica jest smieszna,była śmieszna,i bedzie smieszna do końca życia
kurwa zrozumiał ktoś o co chodzi bo ja ni chuja gadka w stylu orła białego binkowskiego
ta polska ulica jest smieszna,była śmieszna,i bedzie smieszna do końca życia
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
ten ich występ to kojarzy mi się z tym jak usiądziesz w rajanerze koło grupki takich buraków w obcisłych koszulkach armani jeans, co se lecą na wakacje, drą do siebie pizde na cały samolot, mimo że w koło mnóstwo dzieci to kurwa przedziela każdy wyraz, no i oczywiście po 30 minutach lotu już są napruci i nieudolnie próbują podrywać stewardesy jakimiś cringe'owymi tekstami eeeeee malutka
Prowadzący i prowadząca również wspaniali, wielce kurwa rozbawieni nie są nawet pewni czemu się śmieją.
- Moltisanti
Piekne słowa. Nie wiem kto normalny moze chcieć mieć kontakt z takimi ludźmizuperhero pisze: ↑01 paź 2020, 13:25 ten ich występ to kojarzy mi się z tym jak usiądziesz w rajanerze koło grupki takich buraków w obcisłych koszulkach armani jeans, co se lecą na wakacje, drą do siebie pizde na cały samolot, mimo że w koło mnóstwo dzieci to kurwa przedziela każdy wyraz, no i oczywiście po 30 minutach lotu już są napruci i nieudolnie próbują podrywać stewardesy jakimiś cringe'owymi tekstami eeeeee malutka
- bilderberg
Przecież ten prowadzący to ja pierdole co za debil.mp3
Najbardziej zgnilem z żenady jak zadzwonił sebjx zapytać jak to jest z tą krajową czy jest zła czy jej zrobili ludzie taka złą reklamę a on nie zrozumiał i zaczął coś gadać o tym kto jest rozjebus xD a potem o jakiś 8 słowach z pizdy i udawał że miał okazję kiedyś odmówić zeznań a typ wygląda na gościa który mógł odmówić zeznań ale na sprawie rozwodowej bo żona pewnie ogarnęła z jakim debilem kurwa jest.
Szkoda gadać, co to w ogóle za program, jak można się nazwać radio jak nie potrafi się nawet ustawić mikrofonów tylko jednego ledwo slychAc a drugi drze mordę jak skurwysyn.
Ten program idealnie pokazuje poziom pl hh ad 2020
Przecież to jest rakieta. I ta adma, która śmieje się ze wszystkiego, bo się boi, że kapota jej zajebie gonga xD
Wielkie 5 dla nich
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
Wielkie 5 dla nich
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
hahah prawda jest to, swietny moment tej rozmowybilderberg pisze: Przecież ten prowadzący to ja pierdole co za debil.mp3
Najbardziej zgnilem z żenady jak zadzwonił sebjx zapytać jak to jest z tą krajową czy jest zła czy jej zrobili ludzie taka złą reklamę a on nie zrozumiał i zaczął coś gadać o tym kto jest rozjebus xD a potem o jakiś 8 słowach z pizdy i udawał że miał okazję kiedyś odmówić zeznań a typ wygląda na gościa który mógł odmówić zeznań ale na sprawie rozwodowej bo żona pewnie ogarnęła z jakim debilem kurwa jest.
dodalbym jeszcze jak wszyscy sie smieja z byle czego a robert na nich patrzy i jest jak "hehe no", jak wyzej, polski hip hop 2020
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
dokładniezuperhero pisze: ↑01 paź 2020, 13:25 ten ich występ to kojarzy mi się z tym jak usiądziesz w rajanerze koło grupki takich buraków w obcisłych koszulkach armani jeans, co se lecą na wakacje, drą do siebie pizde na cały samolot, mimo że w koło mnóstwo dzieci to kurwa przedziela każdy wyraz, no i oczywiście po 30 minutach lotu już są napruci i nieudolnie próbują podrywać stewardesy jakimiś cringe'owymi tekstami eeeeee malutka
najlepsze jak oni nie rozumieją większości pytań od widzów/słuchaczy i powstaje bingo wykreślanka złożona ze słów "ludzie, zasady, gówno, frajer, osoba publiczna, konfident, pucować, potwierdziłem, sześćdziesiątka, białko, prawda"
świadomość swojej ignorancji
- The Bitch Fucker
Konflikt, który wstrząsnął światem rozjebusów siedem miesięcy temu poraca