Spis rozjebusów

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
kapec

Re: Spis rozjebusów

Post autor: kapec »

Piękne wyjaśnienie :lol: Pociśnięte grubo, Stonoga to łachmyta, łachudra i świnia, Żurom może wytoczyć większe działa ale ma swoje życie, do tego Zbysiu łatwo i skutecznie zablokował jego filmiki na YT bo ma kontakty :lol: Za późno załączyłem live więc mogłem coś przegapić, ale z grubsza tak to wyglądało :lol:
gomis

Post autor: gomis »

I co tam rozkminiacz żurom skończył już rozkminianie? Miały być papiery na Stonogę i co?
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

Kto ma wiedzieć ten wie
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Dokładnie, Szpilman wie ocb, kto ma wiedzieć ten wie, kupujcie ubrania stop pomówieniom, pozdrawiam dobrych ludzi a prawda obroni się sama.

Na kanale PomówieniTV co raz częściej lądują filmiki tego typu klik i klik. Dzisiaj robił jakiś live na instagramie, ostatnio dawał też dłuższy film na FB w którym tłumaczy jak dokucza mu polskie państwo (tl;dr w areszcie przez 3 dni podawali mu lewe leki po których zasłabł, upadając się połamał co było przed nim ukrywane, później faszerowali go ketonalem który rozjebał mu wątrobę i przez to miał wyjebany bęben [tu cytat] a Wy się śmialiście że Żurom jest gruby!!!11) i inne tego typu materiały.

Żadnych papierów oczywiście nie było, i zbytnio bym na nie nie liczył
Awatar użytkownika
BENGAL

Post autor: BENGAL »

tu przewija kapota o sitku ktos z wroclawia wie o huj chodzi??
Awatar użytkownika
LuckyLuke

Post autor: LuckyLuke »

która minuta
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

25:30
prowadzący chyba pierwszy raz mają kontakt z czymkolwiek ulicznym
no i te smiechy hehehy mnie wkurwialy
najlepiej wypada czlowiek7w7cieniu
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
Serdecznosci

Post autor: Serdecznosci »

I jeszcze o Tedziku jest w 42:40.
Awatar użytkownika
ksiendzuone

Post autor: ksiendzuone »

hha a pamietacie bialko hst jak sie zfrajerzyl na papier perfidnie a po latach sie tlumaczyl ze wyjasnione i piatki zbija z SIWYM ja pierdole
tfu
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

kurwa co robi robert rs siedę siedę w tym programie, przecież to jest jakaś paranoja :lol: :lol: :lol:
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

27:40 robert rs tłumaczy czemu ma fame
kurwa zrozumiał ktoś o co chodzi bo ja ni chuja gadka w stylu orła białego binkowskiego
ta polska ulica jest smieszna,była śmieszna,i bedzie smieszna do końca życia
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
zuperhero

Post autor: zuperhero »

ten ich występ to kojarzy mi się z tym jak usiądziesz w rajanerze koło grupki takich buraków w obcisłych koszulkach armani jeans, co se lecą na wakacje, drą do siebie pizde na cały samolot, mimo że w koło mnóstwo dzieci to kurwa przedziela każdy wyraz, no i oczywiście po 30 minutach lotu już są napruci i nieudolnie próbują podrywać stewardesy jakimiś cringe'owymi tekstami eeeeee malutka
Awatar użytkownika
Paul
Mistrz Fantasy NBA

Post autor: Paul »

Prowadzący i prowadząca również wspaniali, wielce kurwa rozbawieni nie są nawet pewni czemu się śmieją.
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

zuperhero pisze: 01 paź 2020, 13:25 ten ich występ to kojarzy mi się z tym jak usiądziesz w rajanerze koło grupki takich buraków w obcisłych koszulkach armani jeans, co se lecą na wakacje, drą do siebie pizde na cały samolot, mimo że w koło mnóstwo dzieci to kurwa przedziela każdy wyraz, no i oczywiście po 30 minutach lotu już są napruci i nieudolnie próbują podrywać stewardesy jakimiś cringe'owymi tekstami eeeeee malutka
Piekne słowa. Nie wiem kto normalny moze chcieć mieć kontakt z takimi ludźmi
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
bilderberg

Post autor: bilderberg »

Paul pisze: 01 paź 2020, 16:55 Prowadzący i prowadząca również wspaniali, wielce kurwa rozbawieni nie są nawet pewni czemu się śmieją.
Przecież ten prowadzący to ja pierdole co za debil.mp3
Najbardziej zgnilem z żenady jak zadzwonił sebjx zapytać jak to jest z tą krajową czy jest zła czy jej zrobili ludzie taka złą reklamę a on nie zrozumiał i zaczął coś gadać o tym kto jest rozjebus xD a potem o jakiś 8 słowach z pizdy i udawał że miał okazję kiedyś odmówić zeznań a typ wygląda na gościa który mógł odmówić zeznań ale na sprawie rozwodowej bo żona pewnie ogarnęła z jakim debilem kurwa jest.
Szkoda gadać, co to w ogóle za program, jak można się nazwać radio jak nie potrafi się nawet ustawić mikrofonów tylko jednego ledwo slychAc a drugi drze mordę jak skurwysyn.
Ten program idealnie pokazuje poziom pl hh ad 2020
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

Przecież to jest rakieta. I ta adma, która śmieje się ze wszystkiego, bo się boi, że kapota jej zajebie gonga xD

Wielkie 5 dla nich

Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki

Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

bilderberg pisze: Przecież ten prowadzący to ja pierdole co za debil.mp3
Najbardziej zgnilem z żenady jak zadzwonił sebjx zapytać jak to jest z tą krajową czy jest zła czy jej zrobili ludzie taka złą reklamę a on nie zrozumiał i zaczął coś gadać o tym kto jest rozjebus xD a potem o jakiś 8 słowach z pizdy i udawał że miał okazję kiedyś odmówić zeznań a typ wygląda na gościa który mógł odmówić zeznań ale na sprawie rozwodowej bo żona pewnie ogarnęła z jakim debilem kurwa jest.
hahah prawda jest to, swietny moment tej rozmowy
dodalbym jeszcze jak wszyscy sie smieja z byle czego a robert na nich patrzy i jest jak "hehe no", jak wyzej, polski hip hop 2020
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

zuperhero pisze: 01 paź 2020, 13:25 ten ich występ to kojarzy mi się z tym jak usiądziesz w rajanerze koło grupki takich buraków w obcisłych koszulkach armani jeans, co se lecą na wakacje, drą do siebie pizde na cały samolot, mimo że w koło mnóstwo dzieci to kurwa przedziela każdy wyraz, no i oczywiście po 30 minutach lotu już są napruci i nieudolnie próbują podrywać stewardesy jakimiś cringe'owymi tekstami eeeeee malutka
dokładnie :bowdown: :bowdown:
najlepsze jak oni nie rozumieją większości pytań od widzów/słuchaczy i powstaje bingo wykreślanka złożona ze słów "ludzie, zasady, gówno, frajer, osoba publiczna, konfident, pucować, potwierdziłem, sześćdziesiątka, białko, prawda"
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
The Bitch Fucker

Post autor: The Bitch Fucker »

Konflikt, który wstrząsnął światem rozjebusów siedem miesięcy temu poraca
ODPOWIEDZ