Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
Bez przesady.
W Polsce można doić hajs przez lata wydając gównoliteraturę. Do tego nie trzeba pisania (ponad)przeciętnych książek.
W Polsce można doić hajs przez lata wydając gównoliteraturę. Do tego nie trzeba pisania (ponad)przeciętnych książek.
kurwa odpalilem 30 min tej bajerki spod kolderki z batmanem chlop jest niezle odklejony od tematu spagettiego co mu gruby nawija na radary widac slychac i czuc ze z miasta ale tez ze nie kuma tematu tak jak zapka kum kum re re szczecinska za bardzo co sumo tam przewija bo po prostu siedzi na codzien w czyms innym po uszy czego tamten nie kuma w huj
ogolnie nie ja wam przewine o huj chodzi z kosciolem i czemu ludziom odpierdala taka czopka w bani na przykladzie kolezki co odjebal 8 i teraz jest poboznym skurwielem mieszka na wsi robi w tartaku i ma wyjebana lance na stare zycie bo jego odbiornik w bani odbiera tera tylko radio trwam
koles kurwa byl bandziorem pierdolnal pare domow wymusil troche forsy metodami kurwa bandyckimi i odjebal puche za to bo tam wiekszosc poszla na wspolasa jego ale tak sie dogadali i huj a koles kurwa zyl grubo na grubej pizdzie to teraz wyobrazcie sobie ze chlop zapierdala po orbicie w satelicie lasery bajery i nagle go bunkrujecie w bunkrze 2x2 bez gadzetow i on wariuje bo jest nalogowcem
pierwsze co sie nasuwa dragi wiadomo sa ale drugie emocje kurwa silne doznania jak to na robocie i mu odpierdala korba codziennie to samo od apelu do apelu i nagle jest odskocznia jakas modlitwa i jak ktos zlapie zajawke to sie wkreca w huj i odnajduje w tym nowy sens zycia
podobnie przewinal ten ksiezulo ze wlasnie braciak w spiaczce on bez taty dorastal nagle z zycia nabierajacego tempa sie wytracil zostal sam z tym wszystkim na bani i szukal jakiejs odpowiedzi czy odskoczni i sie wkrecil w temat i wybral nowy nalog a mogl np cracka z amoniakiem smazyc
tylko ten ksiezulo to na codzien smiga do malolatow z dobra nowina pomaga mlodym wrocic na dobre tory i dawac nadzieje na przyszlosc a nie kurwa rozkminia superwulkany ktore kurwa maja boska lawe na ktorej po erukcji rosna kurwa magiczne grzyby ktore na hawajach wszyscy wpierdalaja dla fazy i to czastka boga
a wini myslal ze tak a mogl kurwa zaprosic jakiegos ogarnietego batmana bo sa tacy co rozkminiaja wlasnie i gasza takich cwaniakow mocnymi argumentami bo w tym sosie plywaja jak miesko w strogonowie zajebistym chyba jutro takiego kurwa upichce
ogolnie nie ja wam przewine o huj chodzi z kosciolem i czemu ludziom odpierdala taka czopka w bani na przykladzie kolezki co odjebal 8 i teraz jest poboznym skurwielem mieszka na wsi robi w tartaku i ma wyjebana lance na stare zycie bo jego odbiornik w bani odbiera tera tylko radio trwam
koles kurwa byl bandziorem pierdolnal pare domow wymusil troche forsy metodami kurwa bandyckimi i odjebal puche za to bo tam wiekszosc poszla na wspolasa jego ale tak sie dogadali i huj a koles kurwa zyl grubo na grubej pizdzie to teraz wyobrazcie sobie ze chlop zapierdala po orbicie w satelicie lasery bajery i nagle go bunkrujecie w bunkrze 2x2 bez gadzetow i on wariuje bo jest nalogowcem
pierwsze co sie nasuwa dragi wiadomo sa ale drugie emocje kurwa silne doznania jak to na robocie i mu odpierdala korba codziennie to samo od apelu do apelu i nagle jest odskocznia jakas modlitwa i jak ktos zlapie zajawke to sie wkreca w huj i odnajduje w tym nowy sens zycia
podobnie przewinal ten ksiezulo ze wlasnie braciak w spiaczce on bez taty dorastal nagle z zycia nabierajacego tempa sie wytracil zostal sam z tym wszystkim na bani i szukal jakiejs odpowiedzi czy odskoczni i sie wkrecil w temat i wybral nowy nalog a mogl np cracka z amoniakiem smazyc
tylko ten ksiezulo to na codzien smiga do malolatow z dobra nowina pomaga mlodym wrocic na dobre tory i dawac nadzieje na przyszlosc a nie kurwa rozkminia superwulkany ktore kurwa maja boska lawe na ktorej po erukcji rosna kurwa magiczne grzyby ktore na hawajach wszyscy wpierdalaja dla fazy i to czastka boga
a wini myslal ze tak a mogl kurwa zaprosic jakiegos ogarnietego batmana bo sa tacy co rozkminiaja wlasnie i gasza takich cwaniakow mocnymi argumentami bo w tym sosie plywaja jak miesko w strogonowie zajebistym chyba jutro takiego kurwa upichce
nie ma sensu raczej aby wini zapraszał po raz drugi jakiegoś księdza na swój kanał gdyż wystrzelał się już ze wszystkich "argumentów" jakie posiadał i musiałby te głupotki powtarzać
zresztą jak ktoś śledzi jego kanał to wie że każde jedno powiedzonko anty-klerykalne już się przewinęło w jego wcześniejszych rozmowach, tutaj z batmanem je po prostu wszystkie skumulował
zresztą jak ktoś śledzi jego kanał to wie że każde jedno powiedzonko anty-klerykalne już się przewinęło w jego wcześniejszych rozmowach, tutaj z batmanem je po prostu wszystkie skumulował
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- przedszkolanek
przecież i tak to robi w prawie każdej rozmowie
no to akurat prawda, jakiś czas temu przestał nagrywać te rozmowy chyba właśnie z tego powodu, a po powrocie mam wrażenie, że jeszcze częściej się powtarza
z żulczykiem nudka, godzinę obejrzałem jako tło
druga część rozmowy z Kubą bardzo spoko, fajny przelot po tematach, śmieszne anegdotki. do tego widać, że się lubią i obaj są gadułami. nie było nudki.
Słaba ta rozmowa z księżulem, Wini nie popisał się intelektualnie, a o ten kasztan Bartczak nie nadaje się do niczego.
-
MalinowyJogurt
Wini powinien mieć jeszcze drugą kamerkę skierowaną na drogę.
Ja pierdole to jest żenujące ta sprawa wini vs łysy. Raperzy to debile i tyle, pieniądze niczego nie zmieniają, podpisywanie umów na gębe na grube miliony, nawet mi winiego nie żal

Spoiler

- mlodyperkez
jebaniutki co napierdala wywiadami, nie narzekam 
Dosyć fajna rozmowa z Michem.
Już obydwa wywiady ustawione jako prywatne 
Wywiad z Michem pobrałem:
https://mega.nz/file/TUB0DJJT#WbMCxWTv0 ... t6NOpdSUXI
Wywiad z Michem pobrałem:
https://mega.nz/file/TUB0DJJT#WbMCxWTv0 ... t6NOpdSUXI
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Dzięki Burak. Właśnie chciałem Micha odpalić i zdziwienie, że nie działa, ale uratowałeś sytuację.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
- przedszkolanek
ma ktoś te drugie
a kurwa kusiło mnie żeby ściągnąć
a kurwa kusiło mnie żeby ściągnąć
będzie Tonciu u Winiego, props za krok w stronę popularyzacji heroiny wśród młodzieży
Już wrócił ten wywiad z Michem jakby coo.