Wszystko się da jeśli masz wystarczająco dużo wiary
Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
-
MalinowyJogurt
Nie rozumiem tego hejtu na Winiego i zdziwienia dotyczącego jego zachowania. Od zawsze było wiadomo, że Wini to cham i egoista, szczególnie jak ktoś słuchał jego kawałków lub wywiadów z nim zanim zaczął mieć swój kanał na youtube. Tak samo to, że jego stara ekipa całkowicie się od niego odwróciła i nawet cisnęli go w jednym ze swoich kawałków, ma swój nietypowy charakter i albo się to akceptuje, albo nie, to ludzie stworzyli sobie słodkiego pączusia grubaska myśląć, że Wini to śmieszny nieszkodliwy grubasek zapominając jaki on faktycznie jest. Ja mimo wszystko mega lubię Winiego i wielkie 5 dla niego bo to nietuzinkowa postać
-
jasnejasne
Wini po tej akcji wyszedł na takiego handlarza-Mirka, który zbudował wokół prowadzonych transakcji sieć niedookreślonych "słownych" ustaleń, egzekwowanych potem siłą poprzez publiczne oskarżenia i napuszczanie armii internetowych trolli na kontrahenta. Konsekwencje mogą mu się odbić czkawką, bo gnój widać na kilometr i każdy potencjalny nabywca odzieżowej odnogi Stopro 10x przemyśli temat zanim siądzie z nim do stołu.
ale wini tu nie wyszedł na chama egoistę zawadiakę tylko na spłakanego kasztana co myślał, że kupuje najlepszy sort mordeczko mówię ci prosto z amsterdamu, a dostał jakiś majeranek, został porobiony jak małolat i teraz nagrywa smutne filmy na jutuba
chociaż nawet nie, bo w tym wypadku mógłby się poczuć oszukany, on prostu z uśmiechem na ustach kupił ten majeran a teraz płacze że nie poklepało
chociaż nawet nie, bo w tym wypadku mógłby się poczuć oszukany, on prostu z uśmiechem na ustach kupił ten majeran a teraz płacze że nie poklepało
Chyba tu wchodzi kwestia pandemii, gdzieś mówił że jest mocno na tym stratny.
- gods bidness
Wini powoli zmierza drogą Tedego, który w czasach Hajs, Hajs, Hajs był szczerze, bez udawania najbardziej wyluzowanym gościem na scenie, aż w końcu zaczęły w nim rosnąć jakieś frustracje i bóle dupy. Wini zmierza podobną drogą. Zaczynając od odbierania prezentów od fanów, kończąc na Remiku. Zakładam, że coś tam sobie na gębę dogadywali z Remikiem i teraz Wini się przejechał na tym, że to było na gębę, więc próbuje jakoś naciskać w inny sposób, ale pretensje może mieć tylko do siebie. Dostał nauczkę, że na gębę to się może z mamą na obiad umawiać, a nie z innym biznesmenem w biznesie wydawniczym. Tylko czemu on tego wcześniej nie wiedział?
Gadkę z tym księdzem wyłączyłem po minucie, bo mnie Wini zażenował tym napastliwym tonem. Ciężko sobie wbić do łba, że Bóg z definicji swej jest niepoznawalny i teorie na jego temat, obojętnie czy wygłoszone przez księdza, fizyka naukowca, Winiego czy chłopa pańszczyźnianego sprzed 300 lat są wszystkie tak samo o kant dupy rozbić, skoro Bóg z definicji jest transcendentny i niepoznawalny. A Wini się zachowuje, jakby miał jakieś moralne prawo naskoczyć na tego księdza, bo mu się wydaje, że bajki które on piąte przez dziesiąte usłyszał na youtubie są jakkolwiek mądrzejsze niż bajki tego księdza.
Gadkę z tym księdzem wyłączyłem po minucie, bo mnie Wini zażenował tym napastliwym tonem. Ciężko sobie wbić do łba, że Bóg z definicji swej jest niepoznawalny i teorie na jego temat, obojętnie czy wygłoszone przez księdza, fizyka naukowca, Winiego czy chłopa pańszczyźnianego sprzed 300 lat są wszystkie tak samo o kant dupy rozbić, skoro Bóg z definicji jest transcendentny i niepoznawalny. A Wini się zachowuje, jakby miał jakieś moralne prawo naskoczyć na tego księdza, bo mu się wydaje, że bajki które on piąte przez dziesiąte usłyszał na youtubie są jakkolwiek mądrzejsze niż bajki tego księdza.
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2020, 14:39 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
- sugarhill_notausgang
@MalinowyJogurt pisze jak jest, podbijam. Wini ma mocny charakter i albo się go lubi albo nie cierpli, ja jestem raczej w opcji lubię go, ale przypuszczam, że mogłoby tak być, że gdybym go poznał osobiście to po paru spotkaniach bym go już nie cierpiał 
Remik traktuje muzykę stricte biznesowo i ma do tego pełne prawo, jak się zawiera umowę na gębę to się później nie płacze, że ktoś obiecał ale nie dotrzymał, tak to można w podstawówce płakać, a nie dorosły typ.
Remik traktuje muzykę stricte biznesowo i ma do tego pełne prawo, jak się zawiera umowę na gębę to się później nie płacze, że ktoś obiecał ale nie dotrzymał, tak to można w podstawówce płakać, a nie dorosły typ.
+1MalinowyJogurt pisze: ↑28 wrz 2020, 10:22 Nie rozumiem tego hejtu na Winiego i zdziwienia dotyczącego jego zachowania. Od zawsze było wiadomo, że Wini to cham i egoista, szczególnie jak ktoś słuchał jego kawałków lub wywiadów z nim zanim zaczął mieć swój kanał na youtube. Tak samo to, że jego stara ekipa całkowicie się od niego odwróciła i nawet cisnęli go w jednym ze swoich kawałków, ma swój nietypowy charakter i albo się to akceptuje, albo nie, to ludzie stworzyli sobie słodkiego pączusia grubaska myśląć, że Wini to śmieszny nieszkodliwy grubasek zapominając jaki on faktycznie jest. Ja mimo wszystko mega lubię Winiego i wielkie 5 dla niego bo to nietuzinkowa postać
+1gods bidness pisze: ↑28 wrz 2020, 14:29 Gadkę z tym księdzem wyłączyłem po minucie, bo mnie Wini zażenował tym napastliwym tonem. Ciężko sobie wbić do łba, że Bóg z definicji swej jest niepoznawalny i teorie na jego temat, obojętnie czy wygłoszone przez księdza, fizyka naukowca, Winiego czy chłopa pańszczyźnianego sprzed 300 lat są wszystkie tak samo o kant dupy rozbić, skoro Bóg z definicji jest transcendentny i niepoznawalny. A Wini się zachowuje, jakby miał jakieś moralne prawo naskoczyć na tego księdza, bo mu się wydaje, że bajki które on piąte przez dziesiąte usłyszał na youtubie są jakkolwiek mądrzejsze niż bajki tego księdza.
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
beka z ksiedza
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
to samo myśle o paluchu
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
Zemsta dobrze wyjaśnił wcześniej. Księdzem się powinno zostawać po 50-tce, bo młodzi narażają Kościół na kompromitację.
Influencer.
W sumie to specyfika wywiadów winiego, no ale ksiądz nie lepszy i wpierniczał się w zdanie więc trochę przekrzykiwanie się. Według mnie wini miał sporo racji w tym co mówił, ale prawda jest taka że tamat polaryzujący i raczej ludzie będą utożsamiać się ze stroną którą popierajągods bidness pisze: ↑28 wrz 2020, 14:29 Gadkę z tym księdzem wyłączyłem po minucie, bo mnie Wini zażenował tym napastliwym tonem.
Z ciekawostek Paciorek chyba niedługo u Winiego.
A tymczasem Żulczyk już drugi raz
- zemsta1kadluba
niesamowite jest w Polsce że wystarczy napisać raz ponadprzeciętną książkę i możesz na tym tyle wydoić przez taki okres czasu
mołpy są kozackie
////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 18:04 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
- przedszkolanek
bez przesadyzemsta1kadluba pisze: ↑28 wrz 2020, 20:16 niesamowite jest w Polsce że wystarczy napisać raz ponadprzeciętną książkę i możesz na tym tyle wydoić przez taki okres czasu
nie taka ona znowu ponadprzeciętna