La Liga - liga hiszpanska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- MalkoNTENT
Re: La Liga - liga hiszpanska
Dlaczego Barcelona zaczyna ligę dopiero za tydzień?
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
- nihil Novi
- MalkoNTENT
Bayern i Psg grali w finale jedni zaczęli wczoraj drudzy chyba tydzień temu 
- nihil Novi
Tez jest to dla mnie bez sensu, zwłaszcza ze Barca bardziej statystowała aniżeli grała w tej 1/4 no ale takie były ustalenia w La Liga
Sensei życia
W Anglii manchestery tez nie grały z tego powodu
- MalkoNTENT
I teraz już grają a Barca JESZCZE tydzień.
największa beka, że Barcelona i tak gra sparingi i to najlepszym składem od tygodnia 
No ale PSG i tak nie grało od marca w lidze, a Bayern skończył miesiąc wcześniej poprzedni sezon. Jedynie z angielskimi to porównanie źle wygląda, ale no wiadomo jak to jest z graniem w Anglii, tam nie ma czasu na przestoje.
Ødegaard zaczyna, zaczynamy tę ligę. Oby kolana były zdrowe, jedziemy dzieciaki
yer a wizard, Harry
Czy jest tutaj ktoś to rozumie decyzje Zidane?
Ja rozumiem, oprócz braku zmiany big benza. Pierwsza połowa real świetnie dominował ale brakuje tego czegoś w ataku. Asensio i hazard jeszcze nie gotowi i mam nadzieję że ta 2 wszystko zmieni oby. Pozatym niech sobie Zidane robi co chce po ostatnim sezonie gdzie kurwilem na niego cały czas teraz już nic nie mówię bo znowu wygra ligę i mu będę jajka całował 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
1 połowa była świetna, pełna kontrola, szybkie akcje, podania z pierwszej piłki, pełna dominacja. Zabrakło tylko tej jednej konkretnej sytuacji.
Ogólnie pozytywne wrażenie choć boli strata punktów niemniej jednak jestem spokojny o kolejne mecze.
Ødegaard świetna forma, niesamowite jak dojrzał ten zawodnik i trzymam kciuki żeby dostawał jak najwięcej minut.
Zidane wie co robi i nie warto lekceważyć jego decyzji, szczególnie po pierwszym meczu.
Ogólnie pozytywne wrażenie choć boli strata punktów niemniej jednak jestem spokojny o kolejne mecze.
Ødegaard świetna forma, niesamowite jak dojrzał ten zawodnik i trzymam kciuki żeby dostawał jak najwięcej minut.
Zidane wie co robi i nie warto lekceważyć jego decyzji, szczególnie po pierwszym meczu.
"Ødegaard świetna forma, niesamowite jak dojrzał ten zawodnik i trzymam kciuki żeby dostawał jak najwięcej minut."
Chwilowo to z tymi minutami raczej przystopuje, po meczu z RSSS dostał pozytywa kowidowego. Oby nie poszło po reszcie drużyny.
Chwilowo to z tymi minutami raczej przystopuje, po meczu z RSSS dostał pozytywa kowidowego. Oby nie poszło po reszcie drużyny.
Spoiler
Sponsorujący Granadę bukmacher Winamax opublikował w swoich mediach społecznościowych zaskakujący wpis po niedzielnym meczu LaLiga pomiędzy ekipą z Grenady a Atlético Madryt.
Już po ostatnim gwizdku na twitterowym profilu Winamaxa pojawiła się heat mapa, która często jest wrzucana przez kibiców w sieci po meczach zakończonych wysokimi wynikami. „Heat mapa João Félixa przeciwko Granadzie” - napisał bukmacher, którego logo znajduje się na koszulkach hiszpańskiego zespołu.
Spoiler
Spoiler
Spoiler

To też dobreAnsu Fati could not be chosen as the 'Man of The Match' because he's underage and the sponsors are a beer company (Budweiser).
Wczoraj super występ Fatiego, ma dzieciak tę łatwość w zdobywaniu bramek, top talent.
Suarez bedzie krolem strzelcow w tym sezonie, tak przeczuwam. Jeszcze jak Cavani przyjdzie do ATM to beda mieli morderczy atak i zazdro totalne
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Big Benz chyba chciałeś napisać
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Hazard znowu ma kontuzje i wypada na 3-4 tygodnie 
najgorszy transfer w historii Realu easy