MAFIA TRILOGY
Moderator: con shonery
- oKulTywowany
Re: MAFIA TRILOGY
wygląda na to że nie zjebali tego
niesłychane
chociaż widziałem że misja z pościgiem jest ułatwiona troche
dużo bym dał za remake tego typu w GTA:SA czy VC
niesłychane
chociaż widziałem że misja z pościgiem jest ułatwiona troche
dużo bym dał za remake tego typu w GTA:SA czy VC
Takie GTA SA na silniku RDR2, z nowoczesnymi mechanikami rozgrywki i w sumie już żadne inne gry nie muszą wychodzić
Dużo gameplayow jest na YouTube, niektórzy dostali dostęp do gierki z misjami do wycieczki na wieś. Chwile pooglądałem i kilka minusów na start
-taksówka tommiego za szybko sie rozpędza
-ale gowno z tym „press A to ram vehicles”
No ogólnie jakaś za szybka jest ta gra eh
-taksówka tommiego za szybko sie rozpędza
-ale gowno z tym „press A to ram vehicles”
No ogólnie jakaś za szybka jest ta gra eh
Dopiero dziś zobaczyłem, ze jest preorder zremasterowanej pierwszej części, kupione i czekane na piątek mocno
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
- oKulTywowany
Jutro mam wolne, więc widzimy się w tym temacie, pierwsza gra od czasów wiedźmina, którą kupuję w dniu premiery
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
- oKulTywowany
Według recenzji powołali solidne 8/10 , są już gameplaye z całej gry , nie mogłem się powstrzymać i zobaczyłem coś co nie powinienem przed rozpoczęciem przygody
No nic od jutra zaczynam zabawę
Spoiler
ostatnia scena w mieszkaniu pauliego z muzyczką robi klimat i łapie za serducho
This page is no longer available.
Kusi mnie mocno, żeby na weekend sobie powinąć, ale z drugiej strony poczekanie na recenzje wydaje się rozsądniejsze, kurwa, nie wiem :/
-
genocidegeneral
no przecież recenzje już są, średnia ~80% zależnie od platformy
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
U mnie się już pobiera
Spoiler
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
Recenzja Archona, jakby kogoś.
Przedpremierowymi wolę się tak nie do końca sugerować.genocidegeneral pisze: ↑24 wrz 2020, 19:32 no przecież recenzje już są, średnia ~80% zależnie od platformy
jak przeczytałem, że to tylko 8 godzin grania to posmutniałem ale i tak zapierdalam po pudełeczko po pracy 
tez tak chyba zrobie, kupię, przejdę dzisiaj w nocy i jutro sprzedam
Kupiłbym na Steamie, ale 40 USD za osiem godzin gry to trochę przesada.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

kolejny przykład hustlerki michała, który tak na codzień mordo sztywno dwieście koła, a tu gierki na steamie za pośrednictwem wschodnich VPNów, ehhh
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler