a no i okładka piękna, chętnie widziałbym tam Winiego
Mops & Dj Pete - Wysublimowana Klientela / Aperitif EP (2020)
Re: Mops & Dj Pete - Wysublimowana Klientela (20.06.2020) [Zapowiedź]
ale drastyczny spadek poziomu porównując to do pierwszego kawałka, mam nadzieję, że to tylko jeden taki bezpłciowy track, ale wybaczę, bo 420 mordko wiesz ocebe
Asłuchalne dla mnie, ale bardzo fajny teledysk
- przedszkolanek
wyszło na streamingi pare dni temu jbc
Dodatkowe CD imo lepsze od głównego albumu , jakość nagrania na płytkach jest rewelacyjna, producenci mogą brać przykład z tego wydania - do preorderu był dodawany joint .
Przesluchalem se mikstejp z jutuba. Co za bity. Świetna chemia producent emsi. Benger jak Kizo
tu link do benger jak kizo jak sie komuś nie chce szukać https://youtu.be/bvLnLShmE1w
Odpaliłem z marszu płytę. Ciary na lulaj.

Dosluchalem, bezbłędnie bardzo fajny przyjemny ciepły numer, ostatni track nie spodziewałem się go. Mops dojrzał zdaje się. Jest dobrze. Bity krule.
Odpaliłem z marszu płytę. Ciary na lulaj.
Dosluchalem, bezbłędnie bardzo fajny przyjemny ciepły numer, ostatni track nie spodziewałem się go. Mops dojrzał zdaje się. Jest dobrze. Bity krule.
Re: Mops & Dj Pete - Wysublimowana Klientela / Aperitif EP (2020)
LP całkiem spoko. Rapersko się broni, produkcyjnie tym bardziej, zawsze jednak miałem z Mopsem problem, bo to jeden z tych, który ma umiejętności, flow i wszystko, ale nie chce mi się ich słuchać (podobnie np. z Oxonem czy Skorupem), a tutaj sporo linijek naprawdę fajnych/celnych/błyskotliwych/zabawnych. Przesłucham jeszcze kilka razy, zobaczymy, czy wsiąknę, czy jednak tych kilka irytujących rzeczy (dziwne zaśpiewy) mnie odrzuci. Wcześniej jednak sprawdzę ten "Aperitif".
Dodano po 1 godzinie 1 minucie 43 sekundach:
Wini w "Banger jak Kizo"
Dodano po 1 godzinie 1 minucie 43 sekundach:
Wini w "Banger jak Kizo"
- przedszkolanek
zmęczyło mnie to lp bardziej niż taco, a to jest kurwa wyczyn
Po pierwszym odsłuchu bardzo mi się spodobał. Po kolejnych już mniej. Ale nadal bardzo ciekawy materiał.
DJ Pete

DJ Pete
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Dopiero się zabrałem za ten album i uważam, że jest świetny i ciekawy. Czuć charyzmę, fajne biciki, spoko teksty, jedynie końcówka płyty trochę odstaje, oprócz ostatniego kawałka "ZIEMIĘ", bo to jeden z większych sztosów na tym materiale.
Aperitif sprawdzę na dniach.
Aperitif sprawdzę na dniach.
- stratemirat
Chciałem sobie przesłuchać jeszcze raz Bangier jak Kizo, a tu bęc płyty nie ma ani na streamingach, ani na Youtube 
Skillsy są i to ogromne, ale fakt, te śpiewane refreny i autotune mógłby sobie odpuścić. No i cała płyta jednak męczy, myślę, że pojedyncze tracki o wiele lepiej siedzą #areszt. "Swag" mega zajebisty numer za który należy się
szkoda, że całość nie trzyma takiego poziomu. Jako album średniawka, raczej nie wrócę, mimo wszystko doceniam umiejętności i pewnie sprawdzę jakieś nowości od niego.
- przedszkolanek
Wini, MOPS, DJ Pete - Banger jak Kizo - TELEDYSK