daveyo pisze: ↑18 wrz 2020, 22:43
przedszkolanek nie mów jak człowiek +40, który zjebał swoje życie i wmawia każdemu, że życie jest okrutne i każdy musi się o tym przekonać, bo przecież to normalne w jego świecie i nie ma innej opcji.
no kurwa zazdroszczę jak ja pierdolę
btw nie pisałem o życiu a o świecie i nie o okrucieństwie tylko skurwieniu
niby to samo, ale różnice bardzo istotne
pozdro młodziak
daveyo pisze: ↑18 wrz 2020, 21:50
Przecież gdyby gość odpierdalał takie akcje i był taki jak go opisujecie to by nie miał miejsca w muzyce i od razu by poleciał na odstrzał. No chyba, że uważacie, że każdy raper napierdala każdą napotkaną kobietę i jest między nimi solidarność, to spoko wybaczam myślenie jaskiniowców.
Bronienie Kartkiego to jedno, ale to wstawianie się za śmieciem ludzkim który wjebał komuś kosę to jest jakieś apogeum. I jeszcze teksty ''jak on może mówić tak do LASKI" XD Stuleja zasłania wam oczy. Gdyby to typ wbił kosę lasce to każdy miałby w chuju (i słusznie) co ona do niego mówiła
Łąsą pisze: ↑31 gru 2020, 19:13
prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Ja tak wejdę Wam w słowo Panowie.
Ta cała Wiktoria jest z mojego miasta i dwóch dalszych znajomych chodziło przez 3 lata z nią do liceum do jednej klasy. Na pytanie co sądzą o owej sytuacji, zaśmiali się i powiedzieli, że ona była mega pojebana i dla chwili sławy i hajsu zrobiłaby dużo ( ruchanko na dwa baty z nimi luzik), ale również stwierdzili, że pan raper mógł ją napierdalac bo takiego głąba ciężko nie napierdalac i tam niby jeden z nią rozmawial na ten temat i potwierdziła, że była przemoc. Nie weryfikowałem tego bo w sumie wyjebane. Zamieszczam to jako ciekawostkę.
Moltisanti pisze:Bronienie Kartkiego to jedno, ale to wstawianie się za śmieciem ludzkim który wjebał komuś kosę to jest jakieś apogeum. I jeszcze teksty ''jak on może mówić tak do LASKI" XD Stuleja zasłania wam oczy. Gdyby to typ wbił kosę lasce to każdy miałby w chuju (i słusznie) co ona do niego mówiła
ja wiem ze chciales sie pochwalic alternatywna opinia, ale rozkmin, ze ludzie tu nie bronia jakiejs borderki, tylko punktuja jakies wyjete z dupy argumenty, ze kartky jest wielka ofiara psychopatki z instagrama
no i jak ktos ten filmik z wielka rana od kosy i teatralnym "ala jak mnie wszystko boli" traktuje jak cokolwiek wiecej niz kabaret to xd
No to ja podbijam, że chłop jest lewy a wszystkie które się na to godzą i pierdolą swoje smuty na jakimś instastory też nie mają pokolei w głowie. Co to za dziecinada.
Jaayu pisze: ↑19 wrz 2020, 0:40punktuja jakies wyjete z dupy argumenty, ze kartky jest wielka ofiara psychopatki z instagrama
może u ciebie na rejonie normalną akcją jest że ćpun wbija komuś kosę, a jak ćpun jest ładny to się jeszcze robi fikołki byle tylko skupić hejt na pociętym typie, ale zaręczam ci że dla większości normalnych ludzi jest to psychopatyczne zachowanie.
Gdyby ta laska wrzuciła filmik gdzie stoi z raną ciętą a przed nią ućpany kartky z nożem, to twoj punkt widzenia byłby oczywiście inny. Dla was kluczową zmienną jest tu posiadanie cipy, tudzież niechęć do rapera kartky, deal with it.
Łąsą pisze: ↑31 gru 2020, 19:13
prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Mnie ciekawi jak by forumki zareagowali gdyby na światło dzienne wyszły podobne syfy ale ich boszków typu belmondo,sentino
Dyskusja nie ma sensu bo do paru osobistosci została dopięta zwyczjnie metka chujowości i przysłowiowego jebania
najgorsze jest to ze niektorym przyjebom sie nie przemowi do rozsadku wiec niestety szkoda energii zeby probowac, ale warto pamietac o tym zeby jebac wszystko w czym taki cwel jak kartky bierze udzial
mam cos na krancu glowy ze byl kiedys taki wywiad z raperem tede gdzie padlo cos w stylu 'niektorzy pl raperzy to nawet i damscy bokserzy ze hoho takie sa akcje ale o tym sie nie mowi bo srodowisko woli milczec bo sie nie oplaca ja tez nie powiem nic hehe' czy ja mam jakies urojenia? cos podobnego bylo chyba
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
przedszkolanek pisze: ↑18 wrz 2020, 22:00
ale zazdroszczę takiego idealizmu, jak tak serio myślisz, to jeszcze nie miałeś za wiele do czynienia ze skurwiałym światem, zazdroszczę kurwa bez ironii
nie ma czego zazdrościć, m.in przez takie zaślepienie ludzi ten świat jest dlatego skurwiały
między innymi dlatego lewica osiąga tak dobre wyniki
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
daveyo pisze: ↑18 wrz 2020, 21:56
No dziwna sprawa, za nim byli jego koledzy, którzy go bardzo dobrze znają, a nie tacy którzy nie wymienili z nim ani jednego zdania. hm hmmm
myślę, że Kartky napierdala też swoich kolegów, bo żaden z nich się nie postawił i pewnie ma na nich nagrania jak Benzema na Valbunenę.
W jakim sensie dobrze znają? Spędzanie paru dni razem podczas trasy xdd plus nie wspomniał nikt tutaj o tym że INDEB odwrócił się od K i dziwne że Maciek Malik też coś ucichł na story jeśli chodzi o cokolwiek związanego z K. Więc jeśli on odpadł to został mu już tylko Przylu XD
O kurczę, myślałem że przesadzasz, bo nie czytałem tego wcześniej, ale on faktycznie broni zachowań pedofilskich i nazywa je "show" i "akcją, która chujowo wyszła". No trochę w szoku jestem, ale to wyjaśnia jego posty w tym temacie i jeśli daveyo to nie jest konsekwentnie prowadzone prowo, to żal mi typa.
daveyo pisze: ↑18 wrz 2020, 21:56
No dziwna sprawa, za nim byli jego koledzy, którzy
zarabiają na nim hajs, rozumiesz to, czy nie? zarabiają hajs za jeżdżenie z nim na koncerty, jakieś wspólne numery i mają z tego jakiś swój chujowy fejm, więc trzymają krótko ryja i są takimi sami śmieciami jak on