Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

pawoleh666
Zbanowany

Re: Kartky

Post autor: pawoleh666 »

Ale przecież Wini go wziął na przejażdżkę. :damn:
@oldschool, ja nigdy nie twierdziłem, że Kubdziolek niczego złego nie zrobił.
1. nie wiem jak mam się do tego odnieść?
2. zaprzeczam, choć nie wiem co znaczy ,,śliski człowiek" :crazy:
3. napiszesz drugą część wypowiedzi jeszcze raz, tak po polsku bardziej? nie znam wypowiedzi w której by temu zaprzeczył, bo nikt nigdy go o to nie zapytał w żadnym wywiadzie. Poza tym, odbijam piłeczkę, pokażesz mi jedną wypowiedź Kartkiego, że bił kiedyś kobiety? :dunno:
4. Ja nie uważam, że jest niewinny, tak samo jak nie uważam, że jest winny. Nie może nic mnie przekonac ani do jednego ani do drugiego dopóki nie znam Kubdziolka lepiej osobiście, a moje broniące go wypowiedzi powstają dlatego, że nie toleruję bezpodstawnego chamstwa i nagonki na kogoś. Wyobraź sobie, że ja byłbym na forum teraz na koncie z 3k postów i puściłbym w offtopie plotę, że użytkownik @oldschool bije żonę i dzieci, w dodatku jest alkoholikiem. No kurwa i jak inni użytkownicy mają to zweryfikować? :wall: Tak samo nie idzie zweryfikować tego, jaka jest prawda przy tej aferze.

W każdym razie, Kubdziolek na pewno nie jest do końca ułożonym człowiekiem co jest naturalne w industrialnym społeczeństwie, jak człowiek może żyć w środowisku do którego ewolucja nie nadąża go przystosować już od tysięcy lat?..
Fuego infinito w każdym razie.

A no i o wiele lepiej by było, gdyby wydzielić tematy ,,Kartky - afera z Wiktorią" i ,,Kartky - autentyczny temat o twórczości muzycznej", bo kurwa, 99% postów z tego wątku trafiłoby do tego pierwszego..
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Awatar użytkownika
stratemirat

Post autor: stratemirat »

Jaayu pisze: 18 wrz 2020, 19:48 - rozpierdolę jej te usta tak, że jej zgniotę je całe i ją rozkurwię tą ukrainkę zajebaną, już ją ruchałem dwa razy, teraz ją trzeci raz tak dopierdolę w dupę, bo nie chciała ani razu
- a ode mnie bierzesz wszystko kurwiszonie jebany za darmo [...] odsuń się bo cię kurwa kopnę w czoło
- może się wydarzyć taka sytuacja, że będę siedział jak za zabójstwo, też zrobię, że to będzie na tle seksualnym, później ci rozjebię pizdę
- zamknij kurwo jebana, mała szmato jebana, lachociągu pierdolony, jamochłonie kurwa głupią pizdę
A zapatrzone w tego ćpuna ze wzrokiem Teda Bundy'ego fanki (i fani) i tak nabiją mu drugie miejsce na olisie
Awatar użytkownika
Rhubarb

Post autor: Rhubarb »

Jaayu pisze: 18 wrz 2020, 19:48
pawoleh666 pisze: 18 wrz 2020, 19:12 Wiktoria - nagranie audio, na którym wkurwiony raper Kartky krzyczy.
warto dodać co takiego krzyczy, bo myślę, że ewentualny sędzia byłby też tym zainteresowany
- rozpierdolę jej te usta tak, że jej zgniotę je całe i ją rozkurwię tą ukrainkę zajebaną, już ją ruchałem dwa razy, teraz ją trzeci raz tak dopierdolę w dupę, bo nie chciała ani razu
- a ode mnie bierzesz wszystko kurwiszonie jebany za darmo [...] odsuń się bo cię kurwa kopnę w czoło
- może się wydarzyć taka sytuacja, że będę siedział jak za zabójstwo, też zrobię, że to będzie na tle seksualnym, później ci rozjebię pizdę
- zamknij kurwo jebana, mała szmato jebana, lachociągu pierdolony, jamochłonie kurwa głupią pizdę
zeby bronic tego chlopa to trzeba miec niezle klapki na galach tak jak moj czlowiek oldschool pisal
co do tego to właśnie, nie raz mi się zdarzało głośno krzyczeć niezbyt przyjemne rzeczy, czasem nawet okropne, myślę, że wielu z was również, ale przy żadnej, nawet najgorszej kłótni, gdy osoba po drugiej stronie nie ma granic nie powiedziałbym nawet jednej z tych rzeczy, a tutaj mamy to wszystko podczas jednego wieczora z powodu wyimaginowanej zdrady z Mr Dripem, do tego jeszcze podniesienie konsoli (xD) na swoją partnerkę - no proszę was
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

@pawoleh666, jeśli puścisz taką plotkę, to nikt ci nie uwierzy bez innych przesłanek. Gdyby przypadkiem wcześniej chodziły o mnie plotki, że moja żona i dzieci chodzą pobite, to pewnie już sytuacja była inna. A to mówimy o:
- plotkach sprzed kilku lat, że Kartky nie pokazuje się w swoim mieście, bo wyjebał kogoś na hajs itd. Ok, o biciu kobiet nic nie ma, ale już widać z jakim człowiekiem mamy do czynienia zakładając, że to prawda (a tak zakładam na podstawie reszty)
- historia z Kasią Grzesiek
- potwierdzenia zarzutów przez Admę, Bobaira itd.
- zarzuty tej VIctorii, w tym rozmowa
- teraz kolejna aferka

Po drugiej stronie mamy za to już ładnie opisane przez @Rhubarb stwierdzenie "ona też mi zrobiła dużo złego". No może i zrobiła, ale umówmy się to nie wygląda dobrze dla Pana Kartkiego. Mówimy tutaj o sytuacjach z różnymi kobietami, w różnym czasie.

I o ile nie mam jakichś problemów, że go ktoś słucha, tzn. dla mnie jest on wiadomo kim, ale jeśli rozdzielasz muzykę od osoby całkowicie, ok. Mi się rzygać chce jak widzę komentarze na FB, gdzie wierzą swojemu raperowi bezgranicznie i jestem skłonny uwierzyć, że serio ta borderka miała mega przejebane po aferze, a po Kartkim to spłynęło.

Taki @daveyo wprost pisze, że według niego Kartky jest niewinny i został pokazany w złym świetle, a takich głupot nie zdzierżę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
pawoleh666
Zbanowany

@oldschool nic dziwnego że miała przejebane po aferze, bo kilkudziesięciosekundowy filmik z dziurą po nożu w klacie obejrzy więcej osób niż przesłucha kilkunastominutowe nagranie audio..
poza tym, Kubdziolek jest w QueQuality, ma plecy w postaci chłopaka tzn. Przyłuca, a także Deysa, całego Hashashins, Filipka.. Nie wiem co myślała sobie Wiktoria ciągnąc to. Można przytoczyć aferę z Romanem Polańskim. Fame = win. Przynajmniej w społeczeństwie industrialnym.
Nie dowiemy się jaka jest prawda nigdy i to oczywiste, ja myślę, że nawet Kubdziolek i Wiktoria nie do końca wiedzą.
Co do Bytomia - jako osoba która większość swojego życia spędziła w mieście obok, mogę powiedzieć, że Kubdziolek rzeczywiście sprawia wrażenie osoby trzymającej się od Bytomia jak najdalej, a w całej jego twórczości (tej po Odkryj pasję, która tętni w bruku) słyszałem nazwę tego miasta.. raz :question:
Chyba w jakiejś piosence z Blackout, choć nie jestem pewien.

Ogólnie szkoda, że ta afera wypłynęła, bo my i tak nie mamy na nic wpływu, nikt nie miał z tej afery jednoznacznego profitu, a straty już tak.
A najwięcej stracili fani tacy jak ja, bo dobra muzyka przerodziłą się w gówno (patrz: ,,Jesteśmy grzeczni kiedy śpimy, ty cała mokra z mojej śliny", piosenka to Hialuron).
Szkoda tylko, że na forum na którym dyskusja powinna jakkolwiek dotyczyć muzyki, bite 85 stron jest o tym że X raper może bił dziewczynę a może nie.

Ogólnie z Kubdziolkiem zaczęło się coś dziać już tak coś bardzo niedobrego zaraz po wypuszczeniu zakazanych piosenek, kiedy to rozpoczęły się jego streamy na instagramie z oglądania lasek na showupie upijając się przy tym, z widownią typu 13yo emo girls.

Cóż można jeszcze powiedzieć, no szkoda. Kiedyś dobry artysta, teraz.. No właśnie, co? :dunno:
Ale i tak wypierdalać z tymi bezpodstawnymi oszczerstwami, bo nikt nie ma jednoznacznych dowodów na przemoc fizyczną ze strony Kuby, tak samo jak na jej brak. Jak dla mnie to sprawa w której my im tylko przeszkadzamy, no ale ok, oni upublicznili, może nie mieli nikogo poza sobą i musieli jakoś wyrzucić z siebie emocje i tak wyszło :dunno:
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

pawoleh666 pisze: 18 wrz 2020, 20:36 Ale i tak wypierdalać z tymi bezpodstawnymi oszczerstwami, bo nikt nie ma jednoznacznych dowodów na przemoc fizyczną ze strony Kuby, tak samo jak na jej brak.
Do reszty posta nic nie mam. Dowodów jednoznacznych nie ma, ale nigdy się nie zgodzimy, że oszczerstwa, jakie lecą w jego kierunku można nazwać bezpodstawnymi.
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

Taki pawoleh wprost pisze, że według niego Kartky jest artystą, a takich głupot nie zdzierżę.
pawoleh666
Zbanowany

@sugarhill_notausgang Czy jesteś autystyczny? Tak się zachowujesz, jeśli o to chodzi to wybaczam, a jeśli nie to weź kurwa umyj oczy i przeczytaj to co napisałem jeszcze raz..

@oldschool Bezpodstawne jest tkwienie w przekonaniu, że Kartky 24/7 tylko napierdala swoje dziewczyny. A jeszcze gorsze jest wypisywanie takich rzeczy tutaj. Może i źle to ująłem, fakt. Ale dopóki nie ma jednoznacznych dowodów, nie można mówić tak o nim. To oskarżający powinien dostarczyc dowody na wine oskarżonego, a nie oskarżony na swoja niewinnosc..
Mamy nagranie audio i jeśli ktoś po tym już twierdzi że to na 100% damski bokser, to ja powiem że on w swoich piosenkach mówił o tym jak kocha swoją partnerkę (obecna czy którąkolwiek) więc na 100% jest super facetem w tym związku. Come on.
daveyo

Post autor: daveyo »

Przecież gdyby gość odpierdalał takie akcje i był taki jak go opisujecie to by nie miał miejsca w muzyce i od razu by poleciał na odstrzał. No chyba, że uważacie, że każdy raper napierdala każdą napotkaną kobietę i jest między nimi solidarność, to spoko wybaczam myślenie jaskiniowców.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Przecież byli ludzie ze środowiska, którzy odpowiedzieli się przeciwko Kartkiemu. Za nim byli głównie jego koledzy, a reszta stwierdziła, że nie ma żadnego interesu się w to mieszać, bo jeszcze wyjdzie na minus i miała to gdzieś.
daveyo

No dziwna sprawa, za nim byli jego koledzy, którzy go bardzo dobrze znają, a nie tacy którzy nie wymienili z nim ani jednego zdania. hm hmmm :dunno:

myślę, że Kartky napierdala też swoich kolegów, bo żaden z nich się nie postawił i pewnie ma na nich nagrania jak Benzema na Valbunenę.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

pawoleh666 pisze: 18 wrz 2020, 19:52 Ja nie uważam, że jest niewinny, tak samo jak nie uważam, że jest winny.
Kartky Schrödingera
palił ale się nie zaciągał
klaskał ale się nie cieszył
tutaj jak to będzie?
bił, ale to ręka sama chodziła?
pawoleh666 pisze: 18 wrz 2020, 20:36Kubdziolek
czemu tak mówicie na dorosłego chłopa pod trzydziestkę? to jakiś kryptonim z dark roomu? czy co?

Dodano po 1 minucie 40 sekundach:
daveyo pisze: 18 wrz 2020, 21:50 Przecież gdyby gość odpierdalał takie akcje i był taki jak go opisujecie to by nie miał miejsca w muzyce i od razu by poleciał na odstrzał
ale zazdroszczę takiego idealizmu, jak tak serio myślisz, to jeszcze nie miałeś za wiele do czynienia ze skurwiałym światem, zazdroszczę kurwa bez ironii
pawoleh666
Zbanowany

przedszkolanek pisze: 18 wrz 2020, 22:00 czemu tak mówicie na dorosłego chłopa pod trzydziestkę? to jakiś kryptonim z dark roomu? czy co?
bo brzmi uroczo :oops:

Dodano po 39 sekundach:
przedszkolanek pisze: 18 wrz 2020, 22:00 bił, ale to ręka sama chodziła?
pokaż jeden jednoznaczny dowód na to, że bił kogokolwiek i wtedy możemy porozmawiać :wall:
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

pokaż jednoznaczny dowód na to, że nie bił.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
Wtn

Post autor: Wtn »

ja w ogóle nie czaje jak można bronić typa który mówi takie rzeczy jakiejś lasce

no ale juz pisałem,daweweo by bronił nawet pedofila XD
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

przedszkolanek pisze: 18 wrz 2020, 22:00 ale zazdroszczę takiego idealizmu, jak tak serio myślisz, to jeszcze nie miałeś za wiele do czynienia ze skurwiałym światem, zazdroszczę kurwa bez ironii
nie ma czego zazdrościć, m.in przez takie zaślepienie ludzi ten świat jest dlatego skurwiały
mołpy są kozackie
daveyo

Świat jest skurwiały przez takich spierdoleńców naładowanych nienawiścią.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

zemsta1kadluba pisze: 18 wrz 2020, 22:39 nie ma czego zazdrościć, m.in przez takie zaślepienie ludzi ten świat jest dlatego skurwiały
haha, nie o to mnie chodziło
młodości górnej i durnej mu zazdroszczę
daveyo

@przedszkolanek nie mów jak człowiek +40, który zjebał swoje życie i wmawia każdemu, że życie jest okrutne i każdy musi się o tym przekonać, bo przecież to normalne w jego świecie i nie ma innej opcji.
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

daveyo pisze: 18 wrz 2020, 22:41 Świat jest skurwiały przez takich spierdoleńców naładowanych nienawiścią.
no, cieszę się że w końcu dojrzałeś do krytyki Kartkacza
przedszkolanek pisze: 18 wrz 2020, 22:41 haha, nie o to mnie chodziło
młodości górnej i durnej mu zazdroszczę
nwm ja w sumie dosyć szybko zaczaiłem że elity tego świata to guwno xd nie wiem ile dejw ma lat ale myślę że jest na tyle dużym chłopcem żeby nie byc tak naiwny
mołpy są kozackie
ODPOWIEDZ