Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Jaayu

Re: Kartky

Post autor: Jaayu »

hahahaha ale się skurwiłem z tego
on nie ma zadnego filmiku, wszystko co mial to udostepnil a ona wyskoczyla z nagraniem audio jak sie z nia szarpie i mowi ze rozdepcze jej kolezance leb i wtedy utkal pizde i udawal ze chce zgody i pokoju bo widzi ze laska miala mocniejsze materialy niz on
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

jestem fanem usera Kokon, które wszystkie swoje posty poświęca raperowi Kartky
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
daveyo

Post autor: daveyo »

30 lat później:
-dziewczyna wciąż wrzuca jakieś screeny na instastory
- Kartky nagrywa kolejną płytkę i rozkurwia na koncertach

Już niech skończy się ten cyrk raz na zawsze. Szkoda, że bardzo cierpi na tym wizerunek artysty.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Tak, Kartky jest nieskazitelny, a plotki o biciu Kasi Grzesiek na długo przez aferami z dziewczynami (które według ciebie są winne, a on nie) zupełnym przypadkiem mówiły akurat o nim.
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Davejo jakie fakty by musiałby wypłynąć żebyś przestał go bronić? Jakby wyszło widelo jak normalnie napierala typiare i krzyczy ze ja zniczy albo ze jest nikim i ze chuja mu zrobi bo go stary policjant wybroni to byś prawienie powiedział ze jebac go czy normalnie mówił ze pewnie go sprowokowała a on jest emocjonalny z natury?
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

30 lat później:
- daveyo wciąż kocha kartkiego

Już niech skończy się ten cyrk na zawsze. Szkoda, że bardzo cierpią na tym czytelnicy slizgawki.
Spoiler
jednak nie, każdy ma to w chuju jak i tego damskiego boksera
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
daveyo

Post autor: daveyo »

Gdybym naprawdę zobaczył coś co by utwierdziło mnie w 100%, że Kartky jest zdolny do takich rzeczy i jest to głównie jego wina to pewnie, że zmieniłbym zdanie, ale i tak dalej bym go słuchał, bo potrafię oddzielić sferę muzyczną od prywatnej.

A tak... wciąż będę go bronił, bo mam do tego takie samo prawo, a nawet i większe jak wy do oceniania i wieszania psów, chuj mnie obchodzi ile was się tutaj zbierze, potężne jebać podążanie za stadem.
Spoiler
ostatnie wyrazy pisałem pod wpływem TSUNAMI Kizo feat. Szpaku.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Jesteś jednym użytkownikiem tego forum, któremu bym nie podał ręki. Autentycznie. Rzygać mi się chcę jak widzę:
A tak... wciąż będę go bronił, bo mam do tego takie samo prawo, a nawet i większe jak wy do oceniania i wieszania psów, chuj mnie obchodzi ile was się tutaj zbierze, potężne jebać podążanie za stadem.
Gdyby chodziło o jakieś hejtowanie szpaka za wersy o jajach pełnych spermy, to bym się zgodził, broń sobie go ile chcesz. Ale nie kurwa w takiej sytuacji, tfu
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

daveyo pisze: 18 wrz 2020, 18:34 obaczył coś co by utwierdziło mnie w 100%, że Kartky jest zdolny do takich rzeczy
a opinie trzech niezależnych od siebie partnerek nadal pozostawiają w tobie jakąś wątpliwość czy jest zdolny? może po trzech się kasuje tak jak powiadają.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Ta ostatnia na zdrowa na głowę całkiem tez nie wyglada ro się dobrali ale skoro lata temu już chodziła fama ze on napierdala typiary to ciężko mi uwierzyć ze Kasia Grzesiek która wydaje się być zdrowa urocza dziewuszka wyskakiwała do kartkiego z nożami albo coś. Przecież on ma nawet mordę psychopaty i jak dwa sławy grali jakaś piosenka z Kasia która na gitarce brzdąkala do tego i kartki z tylu siedzi obrażony i jakby komuś zara zajebac chciał, bo zazdrosny.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

bahahah kartki to skonczyl rapowac chyba z 6 lat temu i przypałowiec z niego jak chuj beke mam z niego essa
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
pawoleh666
Zbanowany

Post autor: pawoleh666 »

Przecież z tego całego cyrku i tych 4 osób (Kubuś, Wiktoria i te 2 inne) to jednak Kubuś jest najbardziej ogarnięty. A wy tylko pierdolicie o tym jaki on straszny, a mam wrażenie że 90% osób które tak o tym wypisuje nawet nie przesłuchało jednej jego płyty. xD
@daveyo słusznie broni rapera Kartky, bo poza zaliczeniem w kurwę dużego regresu muzycznego przy ostatnim wydawnictwie względem poprzednich nie zrobił on nic strasznego co byłoby w 100% jego winą. xD
Jak jego dziewczyna była lekomanką (mówię o Wiktorii), a do tego nakurwiała jeszcze jakieś opio co też zdecydowanie robiła to nie dziwię się mu, kurwa, porównajmy najsilniejsze materiały które obie strony ujawniły:
Kubuś - film wideo, na którym Wiktoria stoi z nożem po ugodzeniu go w klatę, będąc pod wpływem benzodiazepin (sądząc po jej zachowaniu, najprawdopodobniej Lorazepam)
Wiktoria - nagranie audio, na którym wkurwiony raper Kartky krzyczy.
Na tym wątek tej afery na forum powinien się zakończyć :wall:
daveyo pisze: 18 wrz 2020, 17:26 Już niech skończy się ten cyrk raz na zawsze. Szkoda, że bardzo cierpi na tym wizerunek artysty.
Nie tylko wizerunek, ale również muzyka.
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2020, 19:15 przez pawoleh666, łącznie zmieniany 3 razy.
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Kubuś xDD
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

ja pierdolę wszedłem w ten temat i przepotężne XD
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

biedny kubuś te kobiety to sobie złe dobiera co go bija ehh glupie babsztyle,jak raz im przykurwi to przeciez nic sie nie stanie
niech bedzie w zwiazku z przyłucem moze wtedy nie beda sie bili
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

@pawoleh666 proszę:

- odnieść się do historii z Kasią Grzesiek (jak rozumiem to nieprawda)
- potwierdzić, że uważasz, że plotki, które chodziły o Kartkim od lat, że to śliski człowiek i ma sporo za uszami (łagodnie rzecz ujmując) są wymyślone
- pokazać mi jedną wypowiedź Kartkiego, że nigdy nie bił kobiet, chyba, że został przez niezaatakowany
- napisać jaki dowód najbardziej cię przekonał, że Kartky jest niewinny
Kokon

Post autor: Kokon »

Jose pisze: 18 wrz 2020, 17:21 jestem fanem usera Kokon, które wszystkie swoje posty poświęca raperowi Kartky
Dziękuję. To dlatego że nie lubię pisać, zdecydowanie wolę Real talk. Aferke śledzę od początku i chciałbym dociec prawdy wkoncu. Ale to się raczej nie stanie, bo o. Jak i wszystkie jego partnerki mają nasrane w bani, ja jego muzykę lubię mimo wszystko.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Dodam jeszcze, że podobny komentarz (może i ten, ale pewien nie jestem. Na bank z tymi samymi informacjami) latał tu i ówdzie od 2017 czy 2018, na długo przed całą aferą.

Przypominamy
1. Kartky to Kuba Jankowski
2. Kartky pochodzi z Bytomia, skończył 4LO na Placu Sikorskiego
3. Kartky wyjebał sporo znajomych z Bytomia na kasę i nigdy nie wyjaśnił sprawy, wyszedł być może z założenia, że pierwszy milion trzeba zajebać…
4. Kartky spierdolił z Bytomia i nigdy się już tu nie pojawił w obawie przed wpierdolem
5. W innych komentarzach na Glamrapie pojawia się informacją, że bił swoją ex, czy to plotka czy prawda, nie wiem, ale nie brzmi to za ciekawie
6. Kartkiego NIGDY żaden reporter nie zapytał o powyższe fakty w ŻADNYM wywiadzie, może kurwa Wini go weźmie na przejażdżkę i będzie miał jaja o to zapytać
7. Kartki nigdy nie odniósł się do żadnej z tych spraw, może oprócz swojego prawdziwego imienia i nazwiska
Wtedy też traktowałem to jako plotki, które mogły być kłamstwem.
Awatar użytkownika
Rhubarb

Post autor: Rhubarb »

ja najbardziej nie rozumiem, czemu dejwjo czy ktokolwiek nadal twierdzą, że nie są pewni czy byłby zdolny do czegoś takiego, skoro on sam nigdy nie próbował udowodnić czegoś innego - w świetle padających na niego oskarżeń, jedynie wykazywał, że jego domniemana ofiara była zdolna krzywdzić go w podobny sposób - nigdy, nigdy nie użył nawet jednego zdania mówiącego, że cokolwiek jest nieprawdą - najprostszym wnioskiem z tego wynikającym jest to, że Kartky jest winny wszystkiemu co pisała o nim jego była, to czy ona również jest winna temu co on mówił o niej w tej sytuacji nie ma żadnego znaczenia. A gdy już ma się świadomość, że ta jedna historia jest prawdopodobnie realna to automatycznie wszystkie od wielu lat słyszane plotki zyskują na prawdopodobieństwie

oczywiście, jest jakaś tam szansa, że kartky generalnie jest dobrym gościem, a to wszystko to jakis niefortunny zbieg okoliczności, z tym że kompletnie nic na to nie wskazuje, a wiele rzeczy wskazuje na odwrotny stan rzeczy, a sam Kartek nigdy nie stwierdził, że nie zrobił tych ohydnych rzeczy, stwierdził jedynie, że "eeeeee no ale to nie tylko ja!!!"
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

pawoleh666 pisze: 18 wrz 2020, 19:12 Wiktoria - nagranie audio, na którym wkurwiony raper Kartky krzyczy.
warto dodać co takiego krzyczy, bo myślę, że ewentualny sędzia byłby też tym zainteresowany
- rozpierdolę jej te usta tak, że jej zgniotę je całe i ją rozkurwię tą ukrainkę zajebaną, już ją ruchałem dwa razy, teraz ją trzeci raz tak dopierdolę w dupę, bo nie chciała ani razu
- a ode mnie bierzesz wszystko kurwiszonie jebany za darmo [...] odsuń się bo cię kurwa kopnę w czoło
- może się wydarzyć taka sytuacja, że będę siedział jak za zabójstwo, też zrobię, że to będzie na tle seksualnym, później ci rozjebię pizdę
- zamknij kurwo jebana, mała szmato jebana, lachociągu pierdolony, jamochłonie kurwa głupią pizdę
zeby bronic tego chlopa to trzeba miec niezle klapki na galach tak jak moj czlowiek oldschool pisal
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
ODPOWIEDZ