Pikers
Re: Pikers
Nówka
Dla mnie ma taki klimat 2016/2017, zajebiste
Dla mnie ma taki klimat 2016/2017, zajebiste
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- FruitOffTheWall
badz spokojny łysy nie wychodzi z formy
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
ma ktoś pożyczyć bootleg 2?
Kurwa Pikers ale się z Ryjca starzeje w chuj, jeszcze parę lat temu wyglądał młodziej ode mnie a teraz jakby typ z 40 na karku miał
- filipthekiddo
warto se też sprawdzić nowy bit pikersa. boli mnie jedynie, że nie zostawił go dla siebie
Spoiler
Czuję dumę po przesłuchaniu "Uwierz".
-
pawoleh666
- Zbanowany
Nie dragi tylko wpierdala go stres
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Jaki stres
- marco_pantani
Się starzeje i ma nadal wyjebane na pracę i zycie statystycznego 30 latka i tak trzymać, więc jaki stres się pytam julian.
Chciałbym się zaznajomić z twórczością rapera Pikers
proszę o jakiś guideline w tej kwestii
proszę o jakiś guideline w tej kwestii
to nie pierdolony zbieg okoliczności
z materiałów to sprawdź na pewno Regres EP i Śpiesz Się Mnie Kochać, imo najmocniejsze jego projekty, jak się spodoba to możesz sprawdzić solo rzeczy typu Coraz Bliżej EP, Muzyka Do Życia, Bootleg 2015, a potem (o ilę nie będzie Ci przeszkadzać persona MFC) to wrzucaj wszelkie rzeczy spod szyldu Pikers x MFC t.j. 20015 Mixtape, 20016 Mixtape, 20016 EP itd.
A topki kawałków były wrzucane wielokrotnie w temat
Ode mnie : Powiedz, Pewnego Dnia, Spóźniony, Z ręki do ręki, Powieki Nisko, Kruszę Topy, Na Twój Widok, Pakiet, Meta,
Według mnie najlepsze rzeczy dawał w okresie 2015-2017, ale tak naprawdę dalej trzyma poziom i chłopaki pewnie Ci dorzucą jeszcze jakieś warte uwagi rzeczy
A topki kawałków były wrzucane wielokrotnie w temat
Ode mnie : Powiedz, Pewnego Dnia, Spóźniony, Z ręki do ręki, Powieki Nisko, Kruszę Topy, Na Twój Widok, Pakiet, Meta,
Według mnie najlepsze rzeczy dawał w okresie 2015-2017, ale tak naprawdę dalej trzyma poziom i chłopaki pewnie Ci dorzucą jeszcze jakieś warte uwagi rzeczy
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Chujowo, że na ślizgawce za tak bardzo merytoryczny post nie można dać serduszka
dzikuwa ziomex
dzikuwa ziomex
to nie pierdolony zbieg okoliczności
To se sprawdź. To jest top topów. Jak natchniony tu poleciał. Ja do dziś nie mogę wyjść z podziwu jak ta nawijka pięknie współgra z bitem i jaki to ma niepowtarzalny wajb.
Oje je je
Dodano po 32 minutach 5 sekundach:
macie jeszcze bonusik
Spoiler
Dodano po 32 minutach 5 sekundach:
macie jeszcze bonusik
- marco_pantani
Imo ja bym zaczął Pikersa od sprawdzenia tych proponowanych numerów, dla mnie Pikers jest jednym z najlepszych raperów ostatniej dekady, ale numery na projektach mają różny poziom i mi często nie podchodziły.
Od siebie polecam Super Głowa, Dracula, Łysy, Powiedz, Znowu, Najlepiej smakują kłamstwa, Skład, W polecanych, Raper, Pewnego Dnia, Wczoraj, Żadna, MCM, Wróciłem, Kraft Trap - to tak z głowy szybko
Od siebie polecam Super Głowa, Dracula, Łysy, Powiedz, Znowu, Najlepiej smakują kłamstwa, Skład, W polecanych, Raper, Pewnego Dnia, Wczoraj, Żadna, MCM, Wróciłem, Kraft Trap - to tak z głowy szybko
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia