Ja trafiłem Dohertego w tym tots niewymiennym i mam wyjebane, przynajmniej szybko zrobiłem se Digne totsa w zadaniach tygodniowych bo wpierdalałem z ławki tego irola, ustawiałem na śpo i elegancko podawał.
Dziś w player pickach za g2 Alisson i Laporte, wiadomo że moglo być lepiej ale obie pozycje sobie obsadze nimi.
Ktoś pamięta czy w 18tce były 2 sbc o niewymiennego totsa z PL? Coś tak mi świta, nie wiem czy robić sobie ikonę jakąś czy czekać z przepałem zawodników na dziś wieczór, bo jeżeli to sbc wjedzie to tylko dziś wieczorem.
Jest dużo tematów, ale zadam to pytanie tu. Planuję wrócić po latach do fify od kolejnej wersji. Niestety mój Xboxowy 360 pad na kabel do PC umarł. Szukam taniej i legitnej wersji bezprzewodowej w necie, ewentualnie namiar na sklepy typu Media - choć gdzie nie spojrzę, to towar wyczerpany.
YKCUL pisze: ↑17 kwie 2019, 18:41
To forum zmierzam ku świetności
u mnie w pikach ederson i fernadinio, ale obiecałem sobie, że jak nie trafię topowej karty to kończe przygodę z futem. ta fifa jebie mnie od września, nadal moja najlepsza wymienna karta to hazard warty w momencie trafienia 150k.
dlatego jestem konsekwentny i właśnie jestem na etapie sprzedaży swoich coinsów. czy widzimy się przy kolejnej fifie? nie wiem. oby nie
Ja uznałem, że bez sensu mi gromadzić te wysoko ocenione karty na sbc o totsy jeżeli jest tylko jedno w tygodniu no i znając życie trafię placka. Wladowalem prawie wszystko w Firmino flasha robiąc go za darmo i kurwa... Jaka to jest bestia Zrywny, szybki, dobry wyskok i drybling, w dodatku pracowitość h/h więc na ŚPO jest pierwszym obrońca w drużynie. Chyba nawet Gullit nie zrobił na mnie tak dobrego pierwszego wrażenia. Polecam wszystkim póki jest jeszcze.
Zajebisty ten Bernardo Silva, trafiłem go z 81 plus, gram na st, już parę ładnych bramek zakurwil w 12 meczach fut champions ma 16 bramek i 14 asyst xd
Wogle Ea tak dojebalo overall tots, że jak ktoś wbije s2, to chuj wie co mu dadzą w PP, bo tylko jeden piłkarz z tots obecnie ma 87 overalla xd
no cusz, totsy w tym roku to mocny niewypał ze strony EA, ale pierwszy raz od dawna chce się podjąć jakąś rywalizacje i walczyć o elitę, bo to jak można natrzepać coinsów na tym to głowa mała. przynajmniej teraz widać jak duży skillgap jest pomiędzy g1 a e3, niestety ci lepsi stają się jeszcze mocniejsi, a ci ciut słabsi stoją w miejscu - kiedyś przy totsach ta różnica mogła być jakoś zacierana bo łatwiej było o mocne karty (tanie sbc, darmowe karty za turnieje), teraz wszystko drogie jak cholera. moja próba walki z wbiciem elity klasycznie skończyła się na 20 zwycięstwach, zacząłem naprawde dobrze (8-1, 14-3) i zrobiłem najgłupszą rzecz jaką mogłem - zagrałem trzy mecze w sobotni peak time (16-18), które przegrałem po 1:0 każdy. grało się skandalicznie, delay był nie z tej ziemi i oponenci kompletnie w moim zasięgu okazali się za mocni. niedziela zaczęła się od porażki, więc jakikolwiek margines błędu został ograniczony do zera. poszła seria 6 zwycięstw z mojej strony, no i decydujące mecze, a raczej mecz. przy 20-7 trafiłem na jakiegoś turasa, który mnie pokonał 3:2. był chłop w zasięgu, ale niestety czegoś zabrakło, i tak kolejny tydzień i kolejne rozczarowanie. spróbuje jeszcze powalczyć przy okazji totsów z ligue 1 i serie a. skład zasilił prime icon moments george best, spora zasługa w tym kart tots z wyzwań tygodniowych. polecam zrobić wyzwanie tygodniowe dotyczące meczu bayern - lipsk (można przy okazji ogarnąć eggesteina), z paczki za nie wypadł mi niewymienny sommer (95), do tego bajecznie tanie sbc o totsa z portugalskiej (wpadł pizzi 93) i ostatnia złota normalna karta w składzie, czyli mbappe, została zamieniona na piątego beatelsa w najlepszej wersji (swoją drogą cudownie śmiga). taki malutki recap z mojej strony, essa
Z paczki z gwarantowaną kartą z ligi tureckiej wypadają złoci, rzadcy piłkarze . Trafiłem N'Diaye 76, przy nim Bernardo Silva nie wydaje się taki zły, tym bardziej, że od momentu premier league, to z następnymi trafami coraz gorzej czy za picki czy gwarantowane totsy to: Trapp, ten grecki bramkarz z portugalskiej i teraz ten N'Diaye 76. Zrobił ktoś w ogóle te ważne mecze z CL ? Ja dzień wcześniej sprzedawałem Mendy'ego z Lyony za 5k, bo brakowało mi do ikony i dzięki temu, żeby zrobić to musiałem dokupić Laporte za 45k, bo jednej karty mi brakowało do zrobienia tego cuda. Z picków miałem jeszcze Schulza i Severoficia.
nienawidze tej zjebanej gry, 22-7 bilans, dogrywka z jakims pierdolonym ruskim youtuberem ktory mial caly sklad tots z hiszpanskiej (w tym messi i griezz) + w dogrywce wchodzi gullit, mbappe i cr7 i kurwa trace takie bramki na 4-3 jak na zalaczonym nizej obrazku, ja pierdole
Spoiler
wracam sb do fifki, nowe konto, nowy klub, zycze sobie powodzenia
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
1. Volta
· Założeniem trybu ma być oddanie specyfiki footballu ulicznego
· Będzie można grać w kilku trybach, są to 3 na 3 (bez bramkarza), 4 na 4 (z bramkarzem i bez), klasyczne 5 na 5 i Profesjonalny Futsal.
· Będziemy mieć także wpływ na arenę na jakiej gramy, co będzie modyfikować rozgrywkę np. poprzez zmianę wielkości boiska czy obecność ścian.
· Gracz będzie mógł stworzyć swojego awatara, (można stworzyć kobietę) którego będzie mógł w dużym stopniu modyfikować.
· W trybie będzie można też zagrać swoimi ulubionymi zespołami piłkarskimi (nic nie wiadomo o licencjach na zespoły futsalowe).
· Będzie tryb online przypominający sezony o nazwie Volta League (nie wiadomo czy będzie miał funkcje co-op znane z pro clubs)
· Będzie tryb Volta Story Mode (na razie bez szczegółów)
· Będzie jakby tryb kariery o nazwie Volta World
2. „Przy piłce”
· System opanowanego wykończenia ma przesuwać balans, by strzały w klarownych sytuacjach sam na sam były łatwiejsze, jednocześnie osłabiając skuteczność strzałów trudniejszych jak woleje z dystansu.
· Nowy system dryblingu to jakieś oklepane maksymy, z tego co rozumiem ma polegać na wciąganiu przeciwnika w sytuacje jeden na jeden i wykorzystywanie dziur przez nich zrobionych.
· Sytuacje 1 na 1 mają być oparte o wykonywanie zagrań w odpowiednim momencie. Powoduje to że SI w obronie ma być osłabione by nagradzać graczy manualnie się broniących.
· Nowe stałe fragmenty gry, przypominające system z FIFA 05. Założenie jest takie że celujemy celownikiem, a prawą gałką modyfikujemy podkręcenie na który mamy mieć większy wpływ. Znika też ruch głową pokazujący gdzie celujemy przy karnych
· W grze statystyki fizyczne mają być bardziej widoczne dzięki czemu u zawodnika z wysokim tempem czy siłą mamy to czuć. Koniec z Mertensem przeskakującym Van Dijka czy Pique doganiającym bez wielkich problemów Sane.
· Robienie kilku sztuczek pod rząd ma być znacznie trudniejsze
3. „Bez piłki"
· Sztuczna inteligencja piłkarzy ma być znacząco rozwinięta, dając obu graczom więcej miejsca i czasu.
· Ma to stawić większy nacisk na sytuacje jeden na jeden gdzie obaj gracze mają mieć więcej narzędzi do ich wygrania.
· Zawodnicy mają poruszać się po boisku na więcej sposobów (super jeśli wypali bo aktualne możliwości SI wołają o pomstę do nieba)
· Przesuwanie bramkarze osłabione, będzie wolniejsze i do dwóch kroków w każdą stronę
4. „Piłka”
· Nowa fizyka piłki która ma znajdować się w centrum każdego spotkania. Ma się to objawiać poprzez realistyczniejsze odbijanie się od różnych obiektów takich jak rozmaite części ciała zawodników, murawa, słupki czy na potrzeby Volty, ściany.
· Do tego strzały mają mieć nowe trajektorie dzięki czemu mają być bardziej realistyczne, bardziej ma być widać podkręcenie poszczególnych strzałów. (fantastyczna wiadomość bo z tego co się orientuję, na ten moment w grze jest tylko jedna animacja strzału za pomocą tzw. „Laces” kręcąca się do wewnątrz co IMHO jest niesamowicie nierealistyczne bo to chyba najczęstszy typ strzału w prawdziwym footballu. przyp. aut.)
5. FUT
· Więcej w Sierpniu (Event FUT Live)
6. Ikony
· Więcej w Sierpniu (Event FUT Live)
7. Kariera
· Więcej w Lipcu (Pitch Notes)
8. Pro Clubs
· Więcej w Lipcu (Pitch Notes)
ex-AlmostDivine
Ciekawe jak im wypali ten tryb Volta, chociaż raczej za często w to grane nie będzie. Chociaż dobrze wspominam fife street 2, w pierwszą część raczej nie grałem, a kiedyś tam pożyczyłem od ziomka fife street 3 czy 4, już sam nie wiem jaka to była część i wydawała mi się tandetna. Strasznie chujowa kamera była, a z drugiej części właśnie bardzo dobrze wspominam ustawienie kamery i był taki spoko tryb w którym się robiło tricki podczas żonglowania, dokoła świata, jakieś bociany itp. Sporo w to nawet grałem. W sumie to nawet czekam na 20, bo bym sobie nowy skład pyknął, a teraz każdy już ma w op skład i w sumie sam mam wystarczający na dobrą sprawę nie mam już co ulepszać, może nie mam Ronaldo czy jakiś najlepszych kart, ale już za bardzo nie ma co robić, a dropy za FC coraz gorsze dostaje. Z futa to jestem ciekaw nowych ikon, a co do samej gry i jej mechaniki to jak wyjdzie to się zobaczy we wrześniu.